Ga naar inhoud


Blokkerig beeld op Astra 2


-= [ Appien ] =-

Aanbevolen berichten

Dat wil dus zeggen dat ik met iemand anders mijn abo zou kunnen delen? Ik krijg maar af en toe signaal op de Astra 2 (een huisgenoot van mij heeft besturing van de motor) en om daar nou een compleet abo voor af te sluiten (via een omweg) vind ik weer iets té. Misschien dat ik met een medegebruiker iets kan regelen, of wordt cardsharing over Internet oid niet ondersteund?

 

Overigens heb ik op bepaalde upload-sites al wat software voorbij zien zwerven (o.a. een zogenaamde smartcard-emu voor NDS) maar alles is in het Spaans of Italiaans dus ik kan er weinig chocola van maken, evenals de talloze Word-docs die zouden uitleggen hoe het algoritme in elkaar zit.

 

Het gaat mij in het Sky verhaal in principe maar over de genoemde 2 zenders. De rest van het pakket zal ik amper kijken, en voor die twee zenders heb je al een Sky Family abo nodig, en of dat via een Iers abo te regelen is weet ik niet zeker. Bovendien vind ik een dikke 30 à 40 euro per maand voor twee zenders die ik als ik geluk heb (huisgenoot zapt ook naar Astra2) kan kijken, een beetje overdreven. Dan ga ik nog liever downloaden, al vind ik het dan wel jammer dat ik mijn favoriete series niet kan kijken op het moment dat ze uitgezonden worden.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Citaat:
Dat wil dus zeggen dat ik met iemand anders mijn abo zou kunnen delen ?

hoe kom je hier nu bij ? Er heeft toch niemand niets gezegd over cardsharing ? En voor de goede orde : een SKY kaart in een dreambox werkt enkel via de betad cardserver van newcamd 6.01 en deze staat géén cardsharing toe !
we zijn hier trouwens wel een beetje aan het afdwalen van het oorspronkelijke onderwerp <img src="/forums/images/graemlins/anoniem.gif" alt="" />

DreamBox 8000+Xtrend ET10000+Gigablue UHD 4K, openPLi, CCcam, CD+TVV kaarten (gene zever), wavefrontier T90, EMP Centauri 33/12 multiswitch en VEEL te weinig slaap.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Even kort samengevat :

 

* Je hebt een officeel abbo nodig

* Er is wel een cardserver beschikbaar

* Je hebt een geldige boxkey nodig

 

Gaarne GEEN pm's gaan sturen over hoe of wat, open dan maar een nieuw topic.

 

---------

 

@Bigfoot

 

De camx versie die ik nu in bezit (10 Juni) heb is nog niet vrijgegeven, met de oudere versie (die van 22-05) werkt de API 2 niet echt denderend (stel je in de amx.config in). Dus nog even geduld totdat Radxnl hem vrijgeeft.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
* Je hebt een geldige boxkey nodig

als je enkel de FTV kanalen wil zien (ITV 1-2, C4, Five) via een "yellow house" kaart, dan is de boxkey niet nodig.
deze is wél nodig voor elke andere vorm van SKY abonnement, bvb voor het Family pack, of de filmkanalen.

DreamBox 8000+Xtrend ET10000+Gigablue UHD 4K, openPLi, CCcam, CD+TVV kaarten (gene zever), wavefrontier T90, EMP Centauri 33/12 multiswitch en VEEL te weinig slaap.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...