Jump to content

Jean-Claude

Members
 • Content Count

  3,105
 • Joined

 • Last visited

7 Followers

About Jean-Claude

 • Rank
  Sat4all Core Member
 • Birthday 08/30/1958

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  de haan
 • Interesses
  wetenschap, media, sex

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. die gele toets zal enkel ondertitels geven als er een nederlandstalige film wordt uitgezonden (en dan nog). de meeste films zijn anderstalig, en daar moeten de ondertitels ingebrand worden. ik kijk tegenwoordig niet veel meer naar film1 (inderdaad, mager beestje) maar heb wel nog nooit problemen met ontbrekende ondertitels gemerkt.
 2. "teleclits" ???? daar zullen de kids niet gelukkig met zijn (hoewel...)
 3. ik heb een vu+ uno 4KSE en die heeft een FBC tuner en ik ontvang alle multistreams op 5W, is dus DVB-S2X. dat zal dus ook wel zo zijn voor de duo.
 4. persconferentie van de regering : België is vanaf morgen in komplete lockdown tot 5 april. Alle winkels moeten sluiten buiten voedingszaken. samenscholingen zijn verboden. iedereen die kan moet telewerken. de woning mag enkel verlaten worden om boodschappen te doen, naar de dokter te gaan, of indien telewerk niet mogelijk is. plezant .....
 5. update : het laatste nieuws het worden inderdaad herhalingen .....
 6. leuk voor de voetbalminnende kabelkijkers in Vlaanderen : De voetbalkanalen van Telenet en Proximus zijn komend weekend beschikbaar voor alle klanten, niet enkel diegenen die daar extra voor betalen. Dat melden de operatoren. In de hoogste voetbalklasse worden zondag de laatste wedstrijden van de reguliere competitie gespeeld. Op die speeldag wordt nog uitgemaakt wie degradeert en wie aan play-off 1 mag deelnemen. Belangrijk dus voor veel supporters. De Pro League besliste echter om alle wedstrijden van de slotspeeldag in de Jupiler Pro League, alsook de 1B-finale tussen OH Leuven en Beerschot achter gesloten deuren te laten plaatsvinden. Alle klanten van Telenet en Proximus die digitale televisie hebben, zullen de wedstrijden op televisie kunnen volgen. Proximus kondigde donderdagmiddag aan de kanalen open te zetten wegens de coronacrisis, Telenet had eerder al beslist om komend weekend een uitzondering te maken. bron : laatste nieuws
 7. vtm 2 ? hoewel, die komt er pas in het najaar.
 8. oordeel zelf : Dawson's Creek (x12 x2) en op zondag een tv-film (Shadow Island Mysteries - wedding for one). verast ?
 9. zal wel terugkomen, ik neem aan dat er wel contracten zullen bestaan tussen m7/tvv en kanaal Z die ze niet zomaar eenzijdig kunnen opzeggen. niet dat ik er van ga wakker liggen. geen schoonheidsprijs voor CAZ2 overigens, meeste zijn herhalingen (ok, zal leuk worden om "cordon" nog eens te bekijken, zeker met de uitbraak van het corona virus nu in het achterhoofd) maar heb gisteren even naar de nieuwe reeks Snowfall gekeken - een Amerikaanse reeks vol met zuipende, vechtende, cocaine snuivende, neukende en uit hun nek lullende negers - euh - niet echt mijn ding.......
 10. en ik heb nog een faceboek link voor een CAZ2 aankondiging bij DPG media : FB nu curieus of de uitzendingen om 20u30 gaan onderbroken worden voor kanaal Z. Ik heb TVV verwittigd, maar daar weten ze precies niet veel. Ook DPG media is verwittigd, dus we zien wel.
 11. het programmaoverzicht van CAZ2 is nu al te zien op vtm kids Junior. CAZ2 start op maandag 2 maart om 16:45 met aflevering 1 (van seizoen 13) van "Sturm der Liebe" en sluit af om 00:35. Vanaf dinsdag start CAZ2 dagelijks om 13u25 tot 00:35. reeksen die starten op dagelijkse basis : Bompa, Slisse&Cesar, Cordon, McLeod's daughters, according to Jim, America's funniest home video's reeksen die ik neem aan wekelijks uitgezonden worden : snowfall, fugitives, the cleaning lady, SWAT, blood drive huidige EPG loopt tot vrijdag, het weekend is dus nog een verrassing.
 12. afwachten, die thema-avonden kunnen misschien interessant worden, als kanaal Z niet in de weg zit natuurlijk. Zoals ik het lees komt CAZ2 op het oude kids junior kanaal, en dat zit nu gecombineerd met kanaal Z (vanaf 21 uur of zoiets ?) het zal wel een paar maand duren eer TVV door heeft dat ze kanaal Z met een ander kanaal gaan moeten delen (vtm kids bvb). Afijn, we zien wel.
 13. nou, als ik zou moeten kiezen tussen CD en TVV dan wordt het TVV : daar heb je tenminste nog zenders waar de programma's af en toe onderbroken worden door reklame, tegenover de nederlandse zenders die reklame uitzenden die af en toe onderbroken wordt door een programma ..... en de NPO's stellen eerlijk gezegd ook niet zoveel meer voor. Dan nog liever één en canvas.
 14. en daar zit het probleem : ga maar eens op een HD zender staan als BBC one regionaal ontkoppeld is. Voor alle regio's HD kanalen voorzien is ook onbetaalbaar. En of de britse regering zo ver zal willen gaan tot het afschatten of downscalen van de regionale taak van de BBC is ook onduidelijk. idem ditto ITV waar de meeste regionalen nu al in HD zitten met 95% dezelfde programmatie. ITV is wel onafhankelijk, daar heeft de Britse regering minder vat op (het kost hen ook geen penny).
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy