Ga naar inhoud


Nickelodeon en Talpa binnenkort toch in irdeto 2!!!!!!!!!


Gast

Aanbevolen berichten

Nickelodeon en Talpa binnenkort toch beschikbaar voor alle satellietkijkers

 

Hilversum, 26 augustus 2005 – MTV Networks en CANALDIGITAAL zijn definitief overeengekomen dat de MTV Networks zender Nickelodeon op korte termijn door alle abonnees van het CANALDIGITAAL basispakket ontvangen kan worden.

 

De afgelopen week was het onduidelijk of Nickelodeon, en daarmee de zender Talpa die in de avonduren op het kanaal van Nickelodeon uitzendt, te ontvangen zou zijn met een zogenaamde Irdeto2 kaart van CANALDIGITAAL. Dankzij de overeenkomst die nu gesloten is tussen MTV Networks en CANALDIGITAAL is er nu een einde aan deze onzekerheid gemaakt. Binnen enkele weken zal het gecombineerde Nickelodeon en Talpa kanaal ook via de Irdeto2 codering uitgezonden gaan worden.

Irdeto2 is één van de coderingsstandaarden waar een deel van de CANALDIGITAAL kijkers van gebruik maken om auteursrechtelijk beschermde programma’s, van bijvoorbeeld de publieke en commerciële omroepen, via satelliet te kunnen zien.

 

Over CANALDIGITAAL B.V.

CANALDIGITAAL is gevestigd in Hilversum en biedt Nederlandse consumenten televisie en radio via de satelliet. Via de ASTRA-satelliet kunnen meer dan 170 TV- en radiozenders digitaal worden ontvangen. Inmiddels zijn er meer dan 550.000 geactiveerde CANALDIGITAAL smartcards op de Nederlandse markt, die het mogelijk maken met een satellietschotel naar het televisie- en radioaanbod van CANALDIGITAAL te kijken.

Het aanbod van CANALDIGITAAL omvat alle publieke en commerciële op Nederland gerichte zenders. Tevens is een groot aantal themazenders waaronder Nickelodeon, Discovery Channel, National Geographic, Eurosport, VH1, MTV Base, Mezzo en andere pan-Europese zenders in verschillende zenderpakketten beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.canaldigitaal.nl.

 

 

Over MTV Networks

MTV Networks Benelux is marktleider op het gebied van muziek- en jongeren televisie in Nederland en Vlaanderen. Dagelijks ontvangen zo’n 6,3 miljoen huishoudens in Nederland en 2,3 miljoen huishoudens in Vlaanderen de zenders MTV, TMF en Nickelodeon. Op dit moment maken in Vlaanderen MTV, TMF en Nickelodeon deel uit van deze Benelux-divisie. In Nederland behoort sinds kort ook The Box tot het pakket. Daarnaast is MTV Networks Benelux actief met de Nederlandse digitale zenders TMF PURE, TMF NL, TMF PARTY en Nick Jr., en de Pan Europese zenders VH1, VH1 Classic, MTV2, MTV Base en MTV Hits.

 

cds

Link naar reactie
Delen op andere sites


Goed nieuws voor de Irdeto2 kijkers <img src="/forums/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

 

Er wordt niet gepraat over een verhuizing van de zender, dus neem ik aan dat deze gewoon op de mtv-transponder blijft. Dat is opzich jammer, de kwaliteit kan dan nooit zo goed worden als de zenders die rechtstreeks uit hilversum komen, en niet eerst nog via Londen gaan.

Hopelijk kan anamorphic breedbeeld wel gewoon doorgaan via de mtv-transponder.

 

CanalDigitaal is iig wel goed bezig. mtv wou de eindregie van nickelodeon in Londen houden, maar CanalDigitaal satelliet heeft het wel voorelkaar irdeto2 bij te plaatsen <img src="/forums/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Talpa komt op 12.574 te zitten en wordt gewoon vanuit Hilversum geuplinked <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

SCHOTEL: 1,2 Mtr 50E-55W / 60cm Astra 19/23 / Airspy R2 SDR 24-1800 Mhz
RECEIVERS: Dreambox 920 UHD/DM8000/800SE / VU+ Ultimo 4K Sat & Kabel & T2 / Rpi2 ADS-B FlightFeeder

IPTV:  KPN Glas (AoN) 1 Gbit & IPTV Arris VIP5202 / Android 4K IPTV box / Kodi & Netflix / 100+ TB Storage

Link naar reactie
Delen op andere sites

MTV helaas niet op irdeto2 volgens de nieuwsbrief van CD vandaag (26/8/05)

 

We zijn blij te kunnen aankondigen dat de Nederlandse versie van MTV in de loop van het najaar aan het BASIS-pakket wordt toegevoegd. Helaas geldt dit niet voor mensen met een Irdeto ontvanger. De uitbreiding van het BASIS-pakket met MTV Nederland zorgt ervoor dat het Nederlandse zenderaanbod op Digitale Televisie via de ASTRA-satelliet nu compleet is.

 

MTV is een jongeren zender voor een brede doelgroep en laat alle muziekstromingen aan bod komen. MTV brengt daarnaast jongerenprogramma`s zoals Pimp My Ride, The Trip, Newly Weds, Viva La Bamen veel live concerten.

 

Met de zenders MTV Nederland, MTV 2, MTV base, MTV Hits, VH1, VH1 Classics en de klassieke muziekzender Mezzo biedt CANALDIGITAAL muziekliefhebbers de meeste keuze!

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 3 weken later...

't is definitief:

 

Hilversum, 15 september 2005

 

Talpa en Nickelodeon nu ook op Irdeto2

 

De zender Nickelodeon, en daarmee ook de nieuwkomer Talpa die in de avonduren op hetzelfde kanaal uitzendt, is vanaf vandaag ook voor mensen met een Irdeto 2 kaart te ontvangen. De aankondiging van de overeenstemming tussen MTV Networks en CANALDIGITAAL werd 26 augustus naar buiten gebracht.

 

bron: CanalDigitaal

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Talpa is met irdeto 2 alleen te ontvangen wanneer je een abonnement neemt op het Basispakket voor 7,45 euro per maand.


Ja dat is bekend maar voor de voetbal liefhebbers een prima zaak nu kunnen ze toch nog met de irdeto kaart kijken.

GR <img src="/forums/images/graemlins/rockon.gif" alt="" />
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...