Ga naar inhoud


VRT toegevoegd aan het Canal Digitaal pakket.


Dream1975

Aanbevolen berichten

Citaat:
Van mij is er in elk geval al een emailtje vertrokken naar de minister van media.

Als Belg die braaf zijn belastingen betaalt heb ik ook het recht om de staatszender via satelliet te bekijken zonder dat ik moet een abonnement hebben bij een buitenlandse aanbieder.

 

denk maar niet dat het iets zal uithalen. De vlaamse politici beschermen Telenet al veel te lang. Vergeet niet dat Telenet onder Geens door de Vlaamse regering opgestart werd om een vlaams alternatief te bieden voor Belgacom. Van TV was toen nog geen sprake. Hoe alles kan mislopen als politici zich ergens mee bemoeien...

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 385
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

  • Moderator

Het begint een beetje uit de hand te lopen.AUB een beetje vriendelijker tegen elkaar. Ieder heeft zijn eigen mening dus respecteer dit van elkaar en probeer niet je eigen mening op te dringen. Anders ben ik genoodzaakt er een slotje op te gooien..met ja/nee discussies heeft niemand er wat aan..

Een smartphone is een hulpmiddel, geen levensstijl 

Kijk rond IN de wereld in plaats van voorover gebogen NAAR de wereld.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:

@ Korsman035

.

het ENTERTAINMENT pakket is het FAMILLIE paket + Spice

 

Je hebt gewoon helemaal gelijk. <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

Alleen was ik op het verkeerde been gezet door canaldigitaal.nl want tot vandaag kon je dit niet eruit opmaken,

maar nu wel. <img src="/forums/images/graemlins/blush.gif" alt="" />

Dus mijn vorige posting hierover trek ik bij deze hierbij terug

 

 

 

Groetjes Leo

Vroeger waren de kratten bier van hout en moest je zuipen om de kachel aan te houden

 

Waar de darmen vol van zijn loopt de anus van over.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Citaat:
Wat is dit een compleet bullshit verhaal zeg ! <img src="/forums/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />


@VSAT128,

Als jij mijn verhaal complete bullshit vindt, dan is dat jouw goed recht. Maar wees dan wel zo flink om aan te geven wat er in jouw ogen niet aan klopt. Daar kunnen we met z'n allen (hopelijk) van leren.

Aan zo'n opmerking heeft echt niemand wat aan.

Rob


Maar aan die van jou ook niet. Jij stelt

Citaat:

Maar de ervaring leert dat CDS ons niets vraagt en gewoon z'n eigen plan trekt.


Maar de feiten liggen volstrekt anders. Denk onder ander het gebeuren rond National Geographic.

Verder stel je dat e.a.a. (VRT)

Citaat:

Feit is dat CDS een vlaamse tak aan het opzetten is, maar het is zeker geen feit dat daardoor de VRT zenders in het nederlandse pakket (welke dan ook) blijven zitten. Het



tijdelijk is en weer gaat verdwijnen; ook die opmerking kan je niet waarmaken (gelukkig maar)
Laten we nu inderdaad allemaal gewoon eens blij zijn met de ontwikkelingen zoals ze er zijn.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Als je mijn berichten goed leest dan weet je dat ik bijzonder blij ben met de opname van VRT door CDS. Met mijn posting over dat het voorlopig alleen een test is wil ik alleen waarschuwen dat het onverstandig is om nu al een familiepakket bij CDS af te gaan sluiten. Daar zit je een jaar aan vast, terwijl op het ogenblik over opname van de VRT - volgens mij en CDS - niets zeker is.

 

En over de ervaring dat CDS ons niet vraagt en gewoon maar doet. Oké, het zijn mijn ervaringen, maar wel behoorlijk frustrerend. En dat ging niet over aboprijzen.

Dat ging over officiële statements van CDS over het afbouwen van Irdeto, dat men voor de nieuwe zenders alleen Mediaguard zou gebruiken. Dat heeft mij en waarschijnlijk vele anderen een nieuw (seca) ontvanger en nieuwe smartcard gekost en dan is het wel een beetje zuur als je vervolgens Talpa/Nickelodeon en nu VRT gewoon in Irdeto versleuteld ziet. Met mijn oude Nokia 9500 had ik dit dus ook gewoon kunnen ontvangen.

En dan laat ik frustraties over niet opgestuurde acceptgirokaarten, naar verkeerd adres gestuurde smartcards en verkeerde info helpdesk etc. etc. nog achterwege.

 

Daarnaast alleen maar positieve aanbevelingen, zoals VRT in het Basispakket voor wellicht een hogere aboprijs. En dat mag, want ze zitten in een testfase.

 

Rob

Link naar reactie
Delen op andere sites

CD krijgt heel veel commentaar over zich heen. Maar het is ook wel een beetje terecht.

 

CD is gewoon een beetje dom volgens mij.

Al dat gezeik over die decoderings systemen en af willen van Irdeto.

JE MOT OMZET MAKU JONGU'S!! Wat maken die coderings systemen nou uit!!

En nu al zo'n heisa om 1 (EEN!!) zender erbij.

 

Ze hebben 10 jaar hetzelfde beleid en het werkt voor ene meter. Wat denken ze nou, dat ze er ooit meer abbonee's erbij krijgen als ze niet heel drastisch verbeteren? Of dat 2.50 Euro per maand inkomsten wonderen doet?

Het beleid lijkt we prutsen al 10 jaar slechte pakketten en de consument wil maar niet abboneren. Dan laten we ze wel betalen voor wat ze al gratis krijgen. Belasting dus, in plaats van goede producten aan ons proberen te verkopen.

Ze accepteren gewoon dat ze ons niet kunnen overtuigen. Kom op zeg, zo moeilijk is het toch niet? De zenders die we willen zien worden constant genoemd!!

 

Als ze zich bv nou gewoon eens inzetten om de beide Belgische, de voornaamste 3/4 Franse en BBC 1 & 2 erbij te halen. En ook 1 of 2 uit Noorwegen, Zweden en Denemarken.

 

Dan halen ze iedereen over. Iedereen.

Het is gewoon een kwestie van:

 

1. zorgen voor een betere beeldkwaliteit, altijd op alle zenders. Gewoon kwaliteit leveren. Gegarandeerd. Die paar oude Pace kijkers doe je maar een goed aanbod als dat technisch moet. Of bouwt ze allemaal om.

 

2. een pakket hebben dat precies biedt wat de kabelaars bieden maar dan 1 Euro minder per maand + het voordeel van punt 1. Dan kan niemand meer zeuren. Klaar.

 

3. een pakket met VH1, Discovery e.d. (OK DIE IS ER AL MAAR DIE Amerikaanse sportzender ASAN en Eurosport 2 missen nog) En dat kan 2/3/4 Euro duurder dan.

 

4. recentere films op de filmnetten anders is het zinloos en haal je gewoon DVD's bij de videotheek. En dat kan ook iets meer kosten, maar het moet wel recent zijn. Moet je kijken wat een omzetten videotheken maken, daar valt echt wel wat te halen. Geen video on demand, want dat is actief, en mensen willen PASSIEF TV kijken. Dat weten we al lang, is al 100 keer geprobeerd de laatste jaren. Dus gewoon heel recente films en een paar keer herhalen met een uur vertraging.

 

5. De buitenlandse zenders van hierboven allemaal (ALLEMAAL) samen met Hallmark en TCM/ Cartoon in een pakket dat dan redelijk wat mag kosten maar ook alles biedt en kabelaars niet (kunnen) bieden. Is gewoon te doen. Had allang voor elkaar kunnen zijn.

 

6. gewoon vrolijk zeggen dat je zowel Irdeto en Seca zal blijven steunen (wat ze toch al doen) om daarmee de markt te stabiliseren en vertrouwen te wekken bij de consument. Zodat die consument bereid is een abbo af te sluiten en niet steeds een andere decoder moet kopen. En dus ook MTV en VH1 in Irdeto 2. Ja, dat kan. Gewoon ook multicrypten die handel. Gebeurt toch al.

 

7. gewoon telefonisch bereikbaar zijn! Net als elk ander bedrijf. Wat denken ze wel.

 

8. gratis smartcard bij een abbonement, die cards kosten niks. 70 Euro is gewoon onzin.

 

9. Je inzetten voor Nederlanders die in het buitenland wonen. Laat ze extra betalen als je wilt, maar lever gewoon netjes een smartcard zonder het gedoe waar ze nu aan vast zitten. En Nederlanders in het buitenland altijd verplicht een lekker pakket, =ook meer omzet.

 

10. deze hele santemekraam ook in Belgie en Luxemburg aanbieden met of zonder een partnership daar en ook in de grensgebieden in Duitsland. Als je dokt, mag je kijken, =ook meer omzet.

 

11. het probleem van meerdere TV's in 1 huishouden op lossen. Daar is gewoon iets op te verzinnen en dat mag dan ook weer wat kosten. Weer een omzetmaker.

 

12. niet steeds al die frequenties wijzigen. Is voor een 'gearhead' geen probleem maar voor de andere 95% wel. Uiterst irritant. Gewoon eerst nadenken en dan doen.

 

Het is toch ongelofelijk dat we nu 10 jaar digisat hebben en dat iedereen wel een aantal zenders zou willen zien maar ze niet kan zien. En we hebben het voor 90% over dezelfde 10 hooguit 20 zenders.

 

En moet je eens kijken wat een omzetten ze dan draaien.

Allemaal gratis tips hier van mij. Ik hoef geen 530tds en Boss pak. Maar doe het gewoon!

Link naar reactie
Delen op andere sites

En vergeet niet de bereikbaarheid via e-mail en zonder

aangetekende brieven te hoeven sturen naar een postbusnummer.

 

 

Met Vriendelijke Groet <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />,

 

 

Wil Weten

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Als ze zich bv nou gewoon eens inzetten om de beide Belgische, de voornaamste 3/4 Franse en BBC 1 & 2 erbij te halen. En ook 1 of 2 uit Noorwegen, Zweden en Denemarken.


Met de Belgen zijn ze dus bezig. De Fransen is onzin, die zijn op een andere sat te bekijken FTA binnenkort (of nu al?). BBC 1 tm 4 zijn zo te bekijken op de Astra2. Noorwegen, Zweden en Denemarken zal moeilijk worden met auteursrechten.
Ik denk dat canal+ zich zal moeten omvormen en meer op inhoud zal moeten concureren en minder op prijs. Ik wil best veel meer betalen als daar uitzonderlijk leuke pakketten tegenover staan. Laat ze een deal sluiten met BSKyB en de UKTV-zenders bij het pakket halen bijvoorbeeld. Laat ze dan de gecertificeerde ontvangers omvormen naar Disecq ontvanhgers met PVR mogelijkheid. Met wat samenwerkingscontracten (en een sterk toegenomen prijs dan) bieden ze dan ongekende mogelijkheden qua inhoud en relatief zonder risico als ze transponders van bijvoorbeeld Sky mogen gebruiken.

____________________________________________________

Visiosat Bisatellite. Sky Digibox, DM7020S(120GB) en een DM600PVR(120GB). Sky Movieworld/CDS Family+Versatel/TVVLaanderen

Link naar reactie
Delen op andere sites

Precies, die Fransen en Engelsen ZITTEN OP EEN ANDERE SAT!

 

Mensen gaan toch geen 3 schotels op hun dak zetten! Of gemotoriseerd.

Die fransen zit ook gecodeerd op Astra of Hotbird. Daar is dus wel een slimmerik bezig.

 

En die auteursrechten kunnen betaald worden en gelden niet eens voor alle programma's, dus je kunt ook deels gecodeerd uitzenden.

 

Het zijn gewoon niet echte redenen. Waar een wil is is een weg.

Dat zie je nu dus met Belgie. Daar zitten ook auteursrechten op sommige programma's. Het kan gewoon.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat met Sky is een ander voorbeeld. Je kunt door creatief wat deals te maken leuke en goede programma's en zenders links en rechts kopen en op je eigen markt verkopen.

Ze proberen het niet eens.

Link naar reactie
Delen op andere sites

De Fransen zijn of gaan FTA. Andere sat so what? Gemotoriseerd is nauwelijks duurder en een schotel zoals ik heb met daarop 3 koppen kunnen ze gewoon standaard gaan verkopen in pakketjes. Nauwelijks duurder allemaal. Waarom zouden mensen dat niet doen? En waarom zouden ze in godsnaam dure transponderruimte voor de Fransen gaan huren als die overal al op sats zit? Daar gaat nou je prijs van omhoog.

 

Citaat:
7. gewoon telefonisch bereikbaar zijn! Net als elk ander bedrijf. Wat denken ze wel.

 

8. gratis smartcard bij een abbonement, die cards kosten niks. 70 Euro is gewoon onzin.

 

11. het probleem van meerdere TV's in 1 huishouden op lossen. Daar is gewoon iets op te verzinnen en dat mag dan ook weer wat kosten. Weer een omzetmaker.

 

Deze ben ik met je eens. Voor meerdere TV's op 1 abo heb je weer de SKY oplossing. Receivers aan een telefoonlijn voor controle.

____________________________________________________

Visiosat Bisatellite. Sky Digibox, DM7020S(120GB) en een DM600PVR(120GB). Sky Movieworld/CDS Family+Versatel/TVVLaanderen

Link naar reactie
Delen op andere sites

De fransen zitten al op Astra. Juist door dat te symulcrypten kan het goedkoper worden voor de huidige partij en beschikbaar worden voor ons. Tadaa!

Ik lees steeds deze argumenten en iedereen herhaalt ze steeds vrolijk. Maar het kan echt anders.

 

En gemotoriseerd vind ik uit de tijd. Juist door digitaal te gaan heb je voor de meeste mensen minder satellieten nodig. Is juist een van de voordelen.

En draaien kost ook zaptijd, en het slijt etc.

 

We hebben het over hooguit 10/ 20 zenders. Maar dan interessante. 6 x MTV dat vind ik nou zonde van de ruimte. 2 x MTV's en VH 1 lijkt me ok.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
En draaien kost ook zaptijd, en het slijt etc.

 

En meerdere koppen dan? Wat is daar zo problematisch aan?

____________________________________________________

Visiosat Bisatellite. Sky Digibox, DM7020S(120GB) en een DM600PVR(120GB). Sky Movieworld/CDS Family+Versatel/TVVLaanderen

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
En gemotoriseerd vind ik uit de tijd. Juist door digitaal te gaan heb je voor de meeste mensen minder satellieten nodig. Is juist een van de voordelen.
En draaien kost ook zaptijd, en het slijt etc.
Draaibaar , voordeel , 1 LNB , 1 lange & 1 korte coaxkabel <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />
Voor de feedhunter echt onmisbaar <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />
Voor de dagelijkse gewone kijker , kan het ook leuk zijn <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />
Die draaitijd moet je er dan wel bijnemen !!
Of dus indien je echt plaats hebt:
1 draaibare & 1 vaste met bv 1 , 2 of 3 LNB's + diseqc <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

C o o kie M o nster

C U L'8'R WEIRDOGAToRS

 

I was born once , as an invasion of the bodysnatchers ,

but the doctor did get a brain-attack !! my name:

 

breedbandwurger 1967

 

casa CM: FTA DVB-S & FTA DVB-S2

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...