Ga naar inhoud


Laserdiscplayer


Bowsat

Aanbevolen berichten

Is er misschien iemand die me kan helpen aan adressen waar ik een nieuwe multistandaard laserdiscspeler kan kopen / bestellen daar mijn huidig toestel, een Sony mdp 533d ondanks een revisie bij een sonydealer een vrij slecht beeld verschaft. Onderhoud bij Sony zelf wordt niet meer gedaan en navraag bij enkele merken die vroeger laserdiscspelers verkochten levert niets op (gewoon geen antwoord op mijn mails). Ook een betrouwbaar adres van een online shop in de VS of zo kan, maar liefst hier in de buurt (België, Nederland, Duitsland of GB) en voor spelers die ntsc en pal aankunnen. Dank bij voorbaat.

Link naar reactie
Delen op andere sites


zijn inderdaad goedkoper dan nieuw maar heb al tweedehands gezien en beeld was dan ook ver van ok - hoopte dat iemand op het forum ergens wel iets nieuws zou weten, verkies dit wel, wens hem mee op te nemen in homecinemasysteem met beamer dus liefst met de laatste uitgangen voor beeld en geluid. Anders eens iemand aanspreken die naar de VS gaat om indien mogelijk daar eens rond te kijken.(speler moet dan wel aangepast worden voor Europa). Misschien dat er ook wel een uitbater van een audio/videozaak hier rondneust die er nog een heeft staan of de weg weet om er aan te komen (Karaoke bv). Heb zoveel laserdiscplaten en zou het zonde vinden deze niet meer te kunnen spelen. <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Is overzetten op een DVD dan geen optie? Ik weet niet hoe maar zal toch wel mogelijk zijn?

  • Resistance is futile you will be assimilated
  • Those who would give up essential liberty, to purchase a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety. Benjamin Franklin (1706-1790)
  • Mijn vrijheid eindigt niet waar jouw angst begint!

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Overzetten via pc is mogelijk maar dan blijf ik nog met hetzelfde probleem -mijn speler heeft een relatief groot afspeelprobleem (slecht beeld vergelijkbaar met vhs of minder), de filmen aanschaffen op dvd is ook geen probleem deze zitten momenteel in de lagere prijsklasse, is ook een oplossing die ik overwogen heb en die indien nodig mijn laatste optie zal worden. Vind het wel rot dat iemand die vroeger de best mogelijke video-afspeelapparatuur aanschafte nu volledig in de kou blijft door het niet meer herstellen door de fabrikant, wegens niet meer in assortiment.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Je zou het in Rotterdam kunnen proberen. Daar zit een onafhankelijke dvd/laserdiskzaak zaak waar ik mijn eerste platen kocht toen deze nog klein was en in die kubus woningen zat. Is inmiddels verhuisd maar kan i.v.m.de boardregels zijn naam niet noemen. Als er nog nieuwe spelers verkocht worden is hij de man die weet waar.

 

Ik heb nog zo'n 200 platen liggen plus de pioneer speler, was een mooie tijd.....

 

Ik hoor wel van je als je een adres via PM wilt hebben.

 

Janhendrik.

Uitgeschoteld door de verhuizing......

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Heb door "plotse" problemen op het werk "momenteel" niet de tijd om naar Rotterdam of Amsterdam te gaan, heb dus ook zelf nog geen contact met deze adressen opgenomen, Biertje 27 ging zelf eens kijken en zou voor mij ook eens informeren, waarvoor dank, zit zelf niet zo dicht bij deze 2 Nederlandse steden maar zal als het werk het weer toelaat zeker eens contact opnemen en desnoods daarheen gaan. In elk geval bedankt voor de info en de moeite <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...