Jump to content

Psychosammie

V.I.P.
 • Content Count

  8,985
 • Joined

 • Last visited

About Psychosammie

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ik geloof niet dat je het wil begrijpen.
 2. Maar dit wil je toch helemaal niet? Die winkel verpatst jou e-mailadres aan één of andere puber.
 3. Eh nee. Het één wordt door bacteriën gemaakt en het andere synthetisch. Het is in beide gevallen azijnzuur.
 4. Deze bullshit hebben we nu al vaker ontkracht. Het is gewoon niet nodig dat jouw hele hebben en houwen op straat ligt. Het is bepaald niet slim om daar zo laconiek over te doen.
 5. In welk deel van het land is dat? (Ah, Tilburg) Ik kan gewoon naar de milieustraat en alles gratis storten zonder pasjes onzin. Mijn vader ging verhuizen van een gezinshuis naar een seniorenhuis. Ik ben die zaterdag wel 6 keer met een volle aanhanger langs geweest. Van oude meubelen, zonneschermen tot de complete inhoud van een oude schuur. Misschien loont het om naar een andere gemeente te rijden?
 6. Dan moet je je complete verzameling data opvragen bij Google.
 7. Zou ook niet logisch zijn. Google wil al jouw informatie over al jouw apparaten. Lokaal opslaan gaat dan niet werken.
 8. Kijk even uit wat je koopt. De beste zijn van ifixit. Daar is de prijs ook naar. Persoonlijk koop ik liever iets goeds.
 9. Je kunt op verschillende sites reparatiesetjes kopen voor telefoons. Daar zitten dat soort spateltjes ook bij. Is misschien een aanschaf waar je in de toekomst ook nog wat aan hebt.
 10. Het zijn dan ook de beste.
 11. In de cloud, bij jouw: Seksuele voorkeur; Alle aankopen in de supermarkt van de afgelopen 5 jaren Jouw voorkeur voor boerderijdieren Waar je de laatste jaren geweest bent Met wie je mailt en belt Dingen die je de laatste tijd hebt opgezocht via Google; Alles wat je tegen Google home gezegd hebt en misschien nog wel meer; Je foto's Een profiel van je vriendengroep Een profiel van je sociale klasse; Politieke voorkeur Alle sites die je bekeken hebt Al je hobbies Je gewicht Je kerkelijke voorkeur Of je kinderen hebt of niet En alles waar ik nu even niet kan opkomen. Zie ook: https://www.rtlnieuws.nl/tech/artikel/3909436/dit-wat-google-en-facebook-over-jou-weten-en-zo-pas-je-het-aan
 12. De titel van dit topic is "Defecte satellitzoeker Schwaiger 9002". Dus dan zal dit hem wel zijn: Google
 13. Dat kevertje is niet het probleem. In het laatste stukje staat de echte reden.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy