Ga naar inhoud

Psychosammie

Leden
 • Aantal items

  8867
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over Psychosammie

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Boodschap kwam niet over. https://www.synology.com/nl-nl/knowledgebase/DSM/help/DSM/Tutorial/backup_from_computer
 2. Het is sowieso een vaag bericht. Er staat "12 miljard inlognamen". Waarom dan alleen testen op een email adres?
 3. In het verleden al eens met andere monteurs hierover gesproken. Ze vonden 2-3 keer per jaar niet echt vreemd. Misschien dat ik nu minder hoef bij te vullen.
 4. Nou we zitten er weer warmpjes bij hoor. Zoals ik al dacht was de druksensor kapot. Plastic gescheurd en hij lekte ook. Nieuwe sensor erin en gaan met die banaan.
 5. Blijf het een rare storing vinden. Drukvat is zo oud nog niet. Druk kan als er wel water in staat toch nooit 0.0 worden? Er staat sowieso 5 meter water boven de ketel. Hij heeft overigens de hele dag prima gedraaid. Toen ik thuis kwam had ik nog heet water uit het reservoir en waren de radiatoren nog lauw warm. Anyway, morgen tussen 8:00 en 11:00 staat de monteur voor de deur.
 6. Ahhh gelukkig! Heeft @chrisch na 9 jaar toch nog antwoord.
 7. Gebeurt zo'n 2 tot 3 keer per jaar dat ik moet bijvullen. Druk is dan onder de 0.9 gezakt. Nu staat er in het display druk 0.0. Is hij leeggelopen of is er wat anders aan de hand? Het gaat om een al wat oudere Atag Blauwe Engel.
 8. @marcow Het is heel simpel. Jouw modem ondersteunt 2.4 en 5 Ghz Jouw telefoon en TV zijn verbonden met de 2.4 Wifi. Dat heb je zelf ooit eens ingesteld. Enige wat je moet doen op TV en tablet is de 2.4 Wifi verbinding verwijderen en opnieuw een Wifi verbinding instellen. Als het goed is zijn er 2 Wifi netwerken beschikbaar op jouw Fritz. Ik heb bijvoorbeeld TP-LINK-ABCD en TP-LINK-ABCD-5G Maak met beide apparaten verbinding met -5G.
 9. Daar gebruiken we natuurlijk geen ftp voor. Ik gok dat ftp ook standaard uit staat op de Synology. Zoals @jeevanhoof al aangeeft zijn daar andere tools voor. DSM Help
 10. https://support.logi.com/hc/en-au/articles/360024845533--Downloads-Rumblepad-2
 11. Ah de groenen. Tja, die geven het geld van anderen nogal makkelijk uit. We weten immers allemaal dat OV niet gratis is.
 12. Nou, dat moet je hier dan maar eens onderbouwen. Carpoolen is ook veel goedkoper en beter voor het milieu. En totaal mislukt. Op papier klinkt het prachtig, de praktijk is anders. Doe iets aan de overbevolking. Dat is het enige dat zoden aan de dijk zet.
 13. Heb jij de afgelopen 50 jaar onder een steen gelegen of zo?
 14. Psychosammie

  oogdruppels

  @blitz10 Natuurlijk niet zelf gaan knoeien. Het gaat hier om wat ze kunsttraan noemen. Dat spul is steriel en dat haal je dus niet uit de kraan. Voor 4-5 euro bij de drogist ben jij de man. Je kan eventueel overgevoelig raken voor het conserveermiddel, in dat geval neem je er één zonder conserveermiddel, Als je erg vaak last hebt van droge ogen zou ik uitzoeken of er iets aan te doen is. Bijvoorbeeld niet te lang in droge ruimten. Visolie zou de kwaliteit van je traan verbeteren, heb er geen ervaring mee. NB: Ik heb 23 jaar contactlenzen gedragen dus heb ervaring met het gebruik van kunsttraan.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid