Jump to content

Psychosammie

V.I.P.
 • Content Count

  9,071
 • Joined

 • Last visited

About Psychosammie

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. 7,5 m3/h per persoon. Zeg je dan dat als de zaal vol is (60 man) dat ik dan aan 450 m3/h genoeg heb? Want dan hebben we het over een normale mechanische ventilator voor een woonhuis.
 2. Is er iemand die verstand heeft van het berekenen van de benodigde ventilatie capaciteit van een vereniging zaal? Zoals jullie misschien weten is er op dit moment veel te doen omtrent de ventilatie in ruimten. Ons gebouw heeft nu 4 ramen met dubbelglas met een ventilatierooster en 2 ramen die open kunnen. Dat is mogelijk te weinig. Op internet veel verwijzingen naar het Bouwbesluit maar dat gaat over woonhuizen. Op een andere site kwam ik tegen dat een kantine (niet helemaal hetzelfde) 4 tot 6 keer per uur volledig ververst moet zijn. In dat geval kom je met een zaal van 20x5x3 (beetje afgerond) op een capaciteit van 1500 m3/h. Dat is geen prettig geruisloos ventilatortje. Iemand tips waar te kijken?
 3. Wiki, WordPress of de Microsoft Help Compiler
 4. Geen enkel probleem. Het is een open formaat dat ook door Microsoft ondersteund wordt.
 5. De maximale snelheid die je gaat halen is die van de langzaamste schijf. Dan maakt het echt niet uit welk tooltje je neemt. De verkenner heeft als groot nadeel dat deze ermee stopt zodra een bestand niet gekopieerd kan worden. Dat is heel onhandig. Ik gebruik daarom zelf TeraCopy.
 6. Waarschijnlijk GMail met POP3? Als ik onderstaande lees dan lijkt wel aan de provider te liggen. Die blokkeert mail via een spam filter. https://support.google.com/mail/thread/18732851?hl=en Edit Ah, ik zie dat de Apple email client er ook last van heeft. Kan je een andere email client proberen?
 7. Je hebt blijkbaar de extenties in de verkenner uit staan. Als je dat aan zet kan je heel eenvoudig een extentie wijzigen. Moet je heel veel extenties wijzigen dan is een progje inderdaad wel handig.
 8. Bericht is al uit 2019. Ik heb nog niets gemerkt van een prijsverhoging. Die gaat er ook niet komen.
 9. Je ziet vaak op auto sleutel programma's dat het drastisch veranderen van de wielen zelden een goed idee is. Ik hoop ook dat hij er niet van die platte banden bij genomen heeft. Dan voel je ieder hobbeltje. Die had ik onder mijn Omega sport. We hebben wel 17 inch zomer velgen en 16 inch winter. Dat levert geen problemen op.
 10. Samsung https://tweakers.net/nieuws/158074/samsung-stopt-met-productie-van-mobiele-telefoons-in-china.html
 11. Of je neemt een telefoon die niet uit China komt.
 12. Dan moet je een alternatieve App store gebruiken. Bijvoorbeeld F-Droid Geheel op eigen risico uiteraard.
 13. Ik doelde op het op een stickje zetten van al mijn muziek. Waar mogelijk gebruik ik geen MP3 maar Flac. MediaMonkey heeft voor mijn bestanden optie 1 toegepast.
 14. Gaat bij mij niet werken. Ik heb een kleine 30.000 liedjes. 😄
 15. Er zijn 2 opties om te normaliseren. Zelf gebruik ik op de PC MediaMonkey. De eerste stap is het analyseren op afzonderlijke nummers of op het hele album. Optie 1: In de MP3 wordt vastgelegd in welke mate het volume aangepast moet worden. De player leest dat en zorgt bij het afspelen voor het juiste volume. Mijn ervaring is ook dat de MP3 speler in de autoradio daar niets mee doet. Dat zal de reden zijn dat de eerste 2 programma's niet leken te werken. Optie 2: Je past daadwerkelijk het volume van de afzonderlijke bestanden aan. Ik vraag me af of een MP3 daar beter van wordt.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy