Jump to content

Psychosammie

V.I.P.
 • Posts

  9,596
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  45

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Psychosammie's Achievements

 1. Afstandsbediening? Daar gebruik ik de Yamaha app op mijn tablet voor.
 2. Ehhh nee, ik heb niet eens een spouwmuur. Werd voor 1920 nog nauwelijks toegepast.
 3. Infrarood camera. Heb ooit eens een mogen lenen. Had er niet zoveel aan. Mijn huis uit 1916 is één grote koudebrug.
 4. Nee hoor, zo leep zijn ze wel in Den Haag. Dat zou te veel neigen naar dwang. Nu zijn er al bedrijven die de QR graag willen. Mag gelukkig niet maar Den Haag ziet vast wel een gaatje om dat "tijdelijk" er doorheen te rammen. Dat werkt natuurlijk veel beter.
 5. Hou toch op. Die 1,5 meter was er op veel plaatsen al lang niet meer en vaak ook helemaal niet geweest. In de lokale supermarkt was het al godsonmogelijk. Voor de invoering van de QR zaten de plaatselijke restaurants weer bomvol, geen enkel probleem en niemand die klaagde zich "niet safe te voelen". We voeren die QR in en we hebben weer bange mensen. Hoewel dit wel een typisch NOS bericht is. Mensen die tegen de QR zijn, ook al zijn ze wel gevaccineerd, zul je niet horen bij de NOS. Juist, in veel andere landen zijn ze daar wel eerlijk over. Die QR an sich gaat helemaal niets opleveren qua besmettingen. Het is alleen een ordinaire dwangmaatregel om mensen te dwingen die spuit te halen. En zelfs als de vaccinatiegraad naar >90% gaat weten we nog steeds niet wat dat oplevert. Nee hoor, vaccinatie is niet verplicht we zetten je alleen buiten de maatschappij. Muur er omheen, paar bewakers erbij en.... Even lachen dan maar: https://www.dumpert.nl/?selectedId=100012154_c57c1f8a
 6. Gelukkig wordt die QR niet overal gecontroleerd. Laat de weerstand maar toenemen. https://nos.nl/artikel/2401599-bij-een-derde-bezoeken-aan-restaurants-en-cafes-geen-check-op-coronapas Dus met die verdomde QR hebben we mensen een nieuwe angst aangepraat. Voor die QR zat ik naast die zelfde vent en was dat geen probleem.
 7. Heineken bier en Sky Xmas. Sommige mensen zijn met weinig tevreden 😄
 8. Ik ga er vanuit dat Drs zakelijk hier na toe komt. Zal de huurprijs geen probleem zijn. Vaak genoeg meegemaakt dat mensen dat ook gewoon in de bus doen. Dat bedoel ik met "mensen die me niet aanstaan".
 9. Nou en? Vind ik hier in Nederland ook gelden. Ik heb dan ook al 30 jaar geen OV meer van dichtbij gezien. Ken je trouwens de definitie van het OV? Het vertrekt van een plaats waar je niet bent naar een plaats waar je niet naar toe moet, op een tijdstip dat je niet schikt en met mensen die je niet aanstaan.
 10. Heb ik ook gezien. Veel te duur en de functionaliteit niet nodig. Hij heeft ook een tablet.
 11. @Drs. IJzerbout Doe jezelf een plezier en overweeg die huurauto. Een vriendin van ons woont in Florida. Komt af en toe naar Nederland. Die gaat echt niet met het OV. Weet niet waar dat hotel staat in Hilversum maar meestal wel een eigen parkeerplaats.
 12. En dit is het enige juiste antwoord.
 13. FYI https://liquidaudio.com.au/quad-405-power-amplifier-review/
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.