Jump to content

Psychosammie

V.I.P.
 • Content Count

  9,347
 • Joined

 • Last visited

About Psychosammie

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vergeet het woord Trafo. Dat is van de jaren zestig 😁 Zo'n LED driver (voeding) is alles wat je nodig hebt. Even opletten op het benodigde vermogen (neem 25% extra) en de gewenste uitgangsspanning. Zomaar een voorbeeld: http://meanwell.nl/Images/pdf/datasheets/PLN-45-spec.pdf Levert 45 Watt bij 12 Volt. Input = tussen de 90 en 295Volt wisselstroom.
 2. Ze zijn eigenlijk bedoeld voor onder verlichting zoals TL als ik het zo lees. Ik heb niet de indruk dat die kegeltjes veel doen anders dan een beetje egaal licht maken. Probeer het en je weet het 🙂
 3. Je hebt gelijk. Uit gewoonte noem ik dat nog steeds trafo's 😄
 4. Weet je zeker dat het losse LED's zijn? Kan ook een compleet blokje zijn.
 5. Voor wat het waard is: ik heb goede ervaringen met een Meanwell transformator voor led strips in een boekenkast. Meanwell
 6. Ik heb de indruk dat hij juist problemen heeft met de camera waarvan het opgenomen beeld golvend is. Misschien kan hij de beeldfrequentie van de camera aanpassen?
 7. Om de één of andere reden is op de laptop van mijn vriendin mijn Brother ook ingesteld op een TCP/IP poort. Werkt op zich prima maar dan moet je de printer niet op DHCP zetten. Zo af en toe krijgt de printer een ander IP adres en dan werkt het niet meer.
 8. Optie 1: Trafo vervangen. Heb laatst in een oude afzuigkap de halogeen trafo vervangen nadat een andere slimmerik de halogeen lampjes vervangen had door LED lampjes maar toen nog steeds geen licht had. Er zat een voeding van een kilo in. Deze vervangen door een moderne halogeen trafo en weer gewone halogeenlampjes en klaar. Bij jou zit er misschien ook nog een paar kilo trafo op je systeemplafond. Zet daar een nette LED trafo voor in de plaats. Optie 2: Kleine renovatie. Systeemplafond eruit. Industriële look van beton met lichtrail. Lichtrail voorbeelden
 9. Nee, die info heb ik wel. Er komt dubbelglas HR++ in.
 10. Er zijn zijaanzichten echter geen maten.
 11. @Tonskidutch Yep, zo gaat dat op dit moment. Ik heb wel bouwtekeningen maar omdat die niet 3D zijn weet ik niet hoe hoog bijvoorbeeld de ramen worden. We zitten nu in de keuzes voor de ruwbouw en daar zijn we een ton extra aan kwijt. Daarna krijg je nog een hoop afbouw opties. Je hebt in vergelijking met mijn eerste huis best veel keuze opties maar het is zeer moeilijk om alles voor je te zien terwijl er nog geen steen staat.
 12. Zeker geeft het wat aan, namelijk dat mijn nekharen direct overeind gaan staan van dit soort sites. Vooral als ik even google op resveratrol en de eerste 6 pagina's zijn alleen maar vage sites die mij iets willen verkopen en alternatieve geneeswijzen bejubelen.
 13. Zorgwijzer is geen wetenschappelijke site maar een vergelijking site van zorgverzekeringen.
 14. 😭 Die katholieken hebben het maar makkelijk hoor. Zo fout zijn als de pest, 3x een gebedje en je komt er mee weg. Ik laat me bekeren, volgende maand de hoofdprijs in de loterij.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.