Spring naar bijdragen

Psychosammie

Leden
 • Aantal bijdragen

  8826
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Psychosammie

 • Rang
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Nou ja, ieder zijn ding. Ik heb alle versies Linux inmiddels wel een keer geprobeerd onder VMware en er was er geen één waar ik direct enthousiast van werd. Manjaro lijkt nog het beste te werken. Voor een leek dan hè.
 2. Dat is bekend. Er is dus keihard gewerkt aan een betere schil om het gebruikersvriendelijk te maken. Gezien het succes is dat blijkbaar gelukt. Nou Linux nog.
 3. @ceesv Defragmenteren hoeft al jaren niet meer. @moonchild Linux mag technisch goed in elkaar steken, qua interface is het veel te gebruikers onvriendelijk met veel onvolwassen toepassingen. Die discussie hebben we hier eeuwen geleden al gehad. Ik voorspelde dat Linux niet zou doorbreken. En dat was nog voor het succes van Android. Inmiddels is Android Linux ver voorbij geschoten omdat Android wat dat betreft veel meer doordacht is.
 4. Je had je W7 gewoon naar W10 kunnen omzetten. Vertragende virusscanners heb ik nooit iets van gemerkt. De Windows updates heb je nu 1-2 keer per jaar. Hoezo last?
 5. Citaat: Het gaat nog makkelijker. Als je er al 3 berichten voor nodig hebt om het uit te leggen zal ik dat maar met een korreltje zout nemen.
 6. Ik gebruik al jaren KLS Mail Backup. https://www.kls-soft.com/klsmailbackup/index.php Maakt een backup van Firefox en Thunderbird (en eventueel andere mail / browsers) in een ZIP file. Windows en Firefox installeren en backup weer terugzetten. Ben niet zeker van het overzetten van wachtwoorden. Daar gebruik je beter Keepass voor.
 7. Ik kwam rond het middaguur thuis. Dan dus niet direct naar bed gaan maar gewoon de Nederlandse tijd aanhouden. Dus om 23:00 uur naar bed. Eten was die dag meer een probleem omdat ik vond dat we tijdens de 2 vluchten best wel veel te eten hebben gehad, terwijl je al die tijd niks doet. Maar 's avond gewoon een lichte maaltijd en de volgende dag weer het normale ritme volgen. Geen probleem verder.
 8. Nee, we zijn het helemaal niet eens. Ik zeg dit met name omdat deze discussie (zomer/wintertijd) al een paar jaar loopt waarbij mensen dan beweren er wekenlang last van te hebben. Mijn jetlag wordt veroorzaakt doordat ik in een vliegtuig niet kan slapen. Vooral naar en van Australië was leuk, 32 uur niet geslapen . Zelfde effect als effe een nachtje door feesten. Eén nachtje wat onrustig slapen, dagje hondsmoe en de volgende dag weer het mannetje. Als je het al een trucje mag noemen, gewoon naar het tijdstip leven waar je op dat moment bent. Wat heeft die klok nou met jouw ritme te maken? Dat doe je toch echt zelf. Gooi voor de grap eens alle klokken en wekkers je huis uit voor een jaar, je bent met pensioen dus dat zal geen problemen geven.
 9. Ah die. Die zit wat mij betreft tussen je oren. Ploegwerk is slecht door de continue veranderingen in het werkschema niet door het niet volgen van een biologische klok.
 10. @astro iris Ik geloof dat jij de essentie van mijn betoog niet begrijpt. Leg mij eens uit waarom wij met die "natuurlijke zonnetijd" zouden moeten leven.
 11. Ik hoef me niet te verdiepen in de tijd hoor. Voldoende natuurkunde tijdens mijn studie gehad. Voor mij is tijd niets anders dan een handig ding om iets gelijktijdig te kunnen afspreken. Tijd werd pas een probleem toen we het "uitgevonden" hebben. daarvoor werd het alleen licht en donker. Mij boeit het tijdstip waarop het licht wordt en weer donker absoluut niet. Ik heb geen enkel probleem met zomer/wintertijd, ik heb maximaal 2 dagen last van jetlag. Mijn mening is dat het vooral tussen de oren zit.
 12. Alleen in Nederland scheelt dat al een kwartier tussen oost en west. En waarom zou dat de "juiste" tijd zijn?
 13. Psychosammie

  foto app gezocht

  Tip: Leer wat meer over metadata. Dit geldt zowel voor foto's als muziekbestanden. Je windows verkenner kan die metadata ook weergeven.
 14. Psychosammie

  foto app gezocht

  Dan gebruik je een album programma waarin jij de foto's in de door jou gewenste volgorde kunt zetten.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid