Ga naar inhoud


Psychosammie

V.I.P.
  • Items

    10895
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  • Dagen gewonnen

    71

Aanvullende info

  • Geslacht
    Gaat je nix aan

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. Ah ja, dat model. Daar kreeg je geloof ik oordoppen bij tegen de herrie 🤣
  2. Kan me herinneren, lang geleden, dat er op je moederbord verschillende chips zitten voor de USB poorten. Vaak was het zo dat de poorten die direct op je moederbord zaten (achterop je PC) het beter deden dan de extra USB poorten die met een kabel op het moederbord aangesloten moesten worden (zitten meestal voorop je PC). Voor het laden van telefoons ed. heb je meer opties. Bijvoorbeeld via de UPS voor mijn NAS en ik heb op mijn bureau 3 stekkerdozen van Bachmann.
  3. Ja , dat is het probleem. Ik gebruik commerciële Windows software die niet verkrijgbaar is voor Linux.
  4. Geen idee hoe groot die veertjes zijn maar misschien een stukje veer uit een balpen terugplaatsen?
  5. Ik heb ze denk ik allemaal wel eens geïnstalleerd onder VMWare.
  6. @TangoBravo Kijk eens wat voor een type die AB is. Ik zie dat er infrarood bedieningen zijn en radio op 433 Mhz. In dat geval zou je een goedkope, zelflerende, AB van Ali kunnen proberen. Bij een andere dozenschuiver zie ik bijvoorbeeld 3 AB voor het openen van poorten voor 25 euries.
  7. Je begrijpt dat een simpele gebruiker hier helemaal niks van wil weten? In 2002 schreef ik hier al dat Linux niks wordt voor de massa zolang ze dat soort flauwekul niet afschermen voor de gebruiker. We zijn inmiddels 22 jaar verder 🙂 Verdorie, nog 3 jaar en dan vier ik hier mijn 25 jarig jubileum. Wat organiseert Sat4All bij dit soort happenings? Feest in het Hilton met GoGo danseressen?
  8. @Tonskidutch Dat doet KLSMailBackup allemaal automatisch voor je. @Penthe Mail Passview is inderdaad wat je nodig hebt. Maar niet bij majorgeeks downloaden, altijd bij de makers zelf: https://www.nirsoft.net/utils/mailpv.html Overigens staat dat wachtwoord waarschijnlijk wel opgeslagen in je browser. Bij Firefox kan je dat gewoon opvragen. Of anders gebruik je deze https://www.nirsoft.net/utils/web_browser_password.html Er staan nog tientallen andere geweldige tools bij Nirsoft. Wil je die allemaal hebben dan kan ik je WSCC aanbevelen van https://www.kls-soft.com/wscc/ waar je ook KLSMailBackup kunt vinden En laat die "hij" z'n wachtwoorden voortaan opslaan in KeePass! Suc7
  9. Dat lijkt me sterk! Wat voor bijzondere hardware heb jij dan?
  10. Ik heb net de traplift uit het huis van mijn tante laten weghalen. Die had dezelfde situatie. De afstandsbediening was heel simpel in te drukken. Moet dus echt wel anders kunnen.
  11. Dat slaat nou werkelijk weer als een l.l op een drumstel! Bij de weg: heb zojuist mijn bezwaar WOZ ingediend. Ik ga voor een verlaging van minimaal 132.000
  12. Hoe ik het zou doen: Geen instellingen overzetten. Oude laptop opschonen (bestanden die je niet meer nodig hebt verwijderen) Beide laptops aan het netwerk en kopiëren maar (ik gebruik TeraCopy) Mail (de meeste dan) kan je overzetten met KLS MailBackup Suc7
  13. Maar je hebt wel GMail? Je email lokaal is reuze onhandig al was het maar omdat je nu zelf je backup moet regelen. Anyway, volgens mij is het wel mogelijk om ook met imap je email te downloaden.
  14. Zijn dat bintjes of Andijker muizen? Wel effe relevant anders koop ik de verkeerde!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...