Spring naar bijdragen

Psychosammie

Leden
 • Aantal bijdragen

  8771
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Over Psychosammie

 • Rang
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

 1. Er zijn tig producten die het kunnen. Misschien nuttig om nog eens te wijzen op de Portable Apps Zonder iets te moeten installeren heb je meer dan 400 van dit soort handige applicaties tot je beschikking. Zie hier: https://portableapps.com/apps Updates gaan automatisch en je hoeft ze natuurlijk niet alle 400 op je schijf te zetten. Het heet "Portable", je kan ze ook op een USB zetten. Handig als je bij iemand effe een PC weer aan de gang moet helpen.
 2. Dat zou je denken, maar tot nu tot op de A2 bij Utrecht nog nooit een bon gekregen. Mocht ik die wel krijgen dan geldt het rekensommetje van @Big fellow en stelt de bon niet zoveel voor.
 3. Er zijn op YouTube wel vergelijkende filmpjes tussen Hue en Innr lampen te vinden. Valt mij niet tegen. Mogelijk moet je ze niet door elkaar gebruiken.
 4. Alternatief is Xnview die ook batch conversies kan doen.
 5. Ik rij altijd met de Tomtom aan. Die geeft me flitser en file info. Ik rij qua snelheid altijd op de Tomtom plus 5 km. Dus mag je 120 dan gaat de snelheid op de Tomtom naar 125. De km teller geeft dan bijna 140 aan. Ik hou van doorrijden :-)
 6. Psychosammie

  Kosten airco

  Yep, die heb ik ook
 7. Psychosammie

  Kosten airco

  Ieder zijn ding. Mijn 2 airco's worden jaarlijks binnen en buiten gecontroleerd en schoongemaakt. Dat kost geld en in ruil daarvoor hoef ik mijn handen niet vies te maken en het dak op.
 8. Als je met Domotica aan de gang wil zou ik je geen Wifi adviseren maar Z-Wave of Zigbee. Ik heb ook een Homey en dan heb je best wel wat opties. Er is ook nog een andere optie. Het is niet per se noodzakelijk om zelf een weerstation te hebben. Domotica draait op het gebruik van sensor data. Dat kan dus ook de data vanaf een website zijn. Het plaatje van @catw suggereert al dat die weerstations van netatmo hun data delen op het internet. Met een API zou je dan de metingen van iemand anders uit jouw woonplaats (of vlakbij) kunnen binnenhalen. Scheelt dan weer mooi 600 euries.
 9. Het nieuws zal nooit meer hetzelfde zijn. Of wacht, toch wel.
 10. Psychosammie

  Kosten airco

  Ik heb 2 Daikin buiten units, één voor in de slaapkamer en één in mijn werkkamer. In de slaapkamer blijft hij de hele nacht aan op de nachtstand. Hij draait dan continu maar onhoorbaar. En dan hebben we ook een raam op een kier open staan 😂 als we dat niet doen worden we beiden in de nacht met een droge bek wakker. In de werkkamer is het 's zomers koelen en in de winter verwarmen. Ik moet zeggen dat ik eigenlijk nooit iets aan mijn energierekening gemerkt heb maar die is toch al torenhoog door de elektrische vloerverwarming in de badkamer. Laatst las ik wel een artikel over Airco binnen units. Dat zijn waardeloze apparaten. Iemand had uitgerekend dat een nachtje koelen 5 euro kost. Dus met 10 hete nachten per jaar ben je 50 euro kwijt. Niet iets om van wakker te liggen. Maar meten is weten. NB: Je moet hem wel jaarlijks (laten) onderhouden.
 11. Goede opmerking. Dat was bij mij ook het geval. Niet helemaal verstopt maar goed afpompen lukte niet waardoor er water in de vaatwasser bleef staan.
 12. Volgens mij draait de meeste 32 bit software gewoon onder 64 bit Windows. Dus eerst proberen zou ik zeggen. Alleen 32 bit drivers zal denk ik niet gaan.
 13. Was via het Siemens service center. Dus eigenlijk geen idee wie ik toen aan de deur had.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid