Jump to content

Psychosammie

Members
 • Content Count

  8,882
 • Joined

 • Last visited

About Psychosammie

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Gaat je nix aan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mag hopen dat je eerst een beetje die partitie bende hebt opgeruimd. Niet zelf partities lopen aanmaken!
 2. @catw Leuk! Ik heb inderdaad een Net Hub. Al een paar maanden in de doos. Kom er niet aan toe. Ik moet blijkbaar nog wel een deurbel met camera aanschaffen.
 3. @RaveMaus Sorry, ik heb met mijn vraag eigenlijk jouw topic gepikt. Wat je hierboven ziet is van de Homey. @catwheeft blijkbaar wel een homekit maar zo te zien doet hij alles met zijn Homey.
 4. Ehhh nee. Leveranciers zijn niet scheutig met productinformatie maar een buismotor zit zo rond de 100-150 Watt. Dus alle 5 tegelijk naar beneden is altijd nog minder dan een stofzuiger. Hoe heb jij je je rolluiken aan de Homey gekoppeld? Ik heb 2 rolluiken met een Somfy Telis 4 afstandsbediening.
 5. Ja, naar de iCloud. Daar heb je dus niets aan. Da's niet terug maar een hele vooruitgang 😀
 6. Is het al iemand gelukt alle chats van IOS naar Android over te zetten? Er zijn wel wat App'jes maar die zijn bijzonder dubieus als je de reviews leest.
 7. Luisteraar heeft gewoon gelijk. https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/een-corona-vaccin-komt-eraan-maar-of-het-op-tijd-is-weet-niemand~bb80fdfa/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F Beter doen jullie eerst je huiswerk voordat je luisteraar weer loopt te bashen!
 8. Het toverwoord is niet "vernieuwing" maar "verbetering". En dat is dat W10 menu nou bepaald niet! Maar ik heb al die tegels er gewoon afgegooid. Dan hou je een redelijk menu over.
 9. ik zend hier de programma,s die ik gebruikt heb easus en minitool partition wizzard , en ja dat van die 4 gb daar heb ik overheen gelezen .Ook heb ik gemerkt bij andere programma,s je kan FREE downloaden  MAAR als er iets veranderd moet worden moet je de PRO versie kopen en dat vind ik voor die ene keer te duur snapt u.

 10. Alle info hier: https://nl.wikipedia.org/wiki/FAT32 Dus met FAT32 kan je een USB/Schijf van maximaal 2TB aan. Maar de maximale bestandsgrootte is 4GB. Niet goed gelezen dus 🙂 Wat gebruik je om de stick te formatteren? https://www.seniorweb.nl/artikel/formatteren-doe-je-zo
 11. Dan ben jij wel een pechvogel. Ik neem nooit een extra verzekering. CV 20 jaar, deze week eerste defect. Een druksensor. Wasmachine 23 jaar. Wilde niet stuk gaan. Toch maar een nieuwe genomen. Droger inmiddels 20+ jaar, nog geen gebreken. Toyota 9 jaar, geen gebreken. Suzuki motor 9 jaar, geen gebreken. Effe afkloppen.
 12. Er staan nogal wat onjuiste veronderstellingen in deze thread. Zo heeft lang niet iedereen met een Abo bij Ziggo ook een kastje. Die is voor het standaard pakket niet nodig.Verder had ik ook nog nooit van die handtekeningenactie gehoord. Daar zit ongetwijfeld ook een probleem. Daarnaast kan ik mensen die een eigen antenne aanbevelen niet serieus nemen. Zo 1970!
 13. Een hoop gegoochel met bedragen. Mijn vriendin betaalt 12 euries voor onbeperkt bellen en 5 GB data. Daarnaast die euro bij Ziggo en dat is het dan. Bellen via de baste lijn doen we nooit.
 14. Maar wat ben je nou per maand kwijt? Komt op mij allemaal nodeloos ingewikkeld over. Bellen doen we trouwens nauwelijks nog. En dan vaak ook nog via whatsapp.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy