Ga naar inhoud


Hebben jullie ook zo genoten van het regeringsdiner?


sattools

Aanbevolen berichten

Vol afschuw heb ik zaterdag zitten kijken naar dat regeringsdiner ter ere van de koningin. Ik vernam onlangs dat 10% van de bevolking ONDER de armoede grens leeft en waarschijnlijk BLIJ mogen zijn DAT ze met de kerst nog wat te eten hebben. Ik denk dat als deze mensen dit koningsmaal-programma hebben gezien ze waarschijnlijk al gegeten en gedronken hebben met de kerst!

Mut@nt HD2400 met 1x sat en 3x cable met Ziggo, 1TB HDD op OpenPli 4.0 met Oscam.

Azbox HD Premium+ met 1x cable met Ziggo en 1x sat, 500 GB HDD op E2 met Oscam.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Dat mag inderdaad duidelijk zijn. Maar we weten toch met z'n allen wel dat als je wiegje "op Soestdijk" heeft gestaan je "iets meer kansen" in de maatschappij hebt ? En als je in de regering zit dan trek je ook niet van de steun... En ook die mensen gaan wel eens gezellig uit eten.

 

Gun ze ook een etentje ;-)

 

Elk mens wordt naakt en eender geboren, pech en geluk zijn dingen die we (gelukkig) niet kunnen regelen, hooguit beïnvloeden.....

 

Als iedereen wat kan missen voor zijn medemens dan komen ook de "stumpers" de Kerst wel door.....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ach, ieder voordeel heb ook z'n nadeel.

 

Ze kunnen wel een mooi diner aangeboden krijgen, maar ze moeten hun hele leven ( in het openbaar tenminste ) zich voorbeeldig gedragen. Eens lekker aan je kont krabben of een "verkeerde" mop vertellen is er niet bij.

 

Ik zou toch echt niet met ze willen ruilen.

Lid van 10 november 2003 t/m 30 oktober 2015

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat een naargeestige zeurpiet ben jij Sattools. Ten eerste wordt de het begrip armoede door jou schromelijk overdreven en ten tweede kunnen we moeilijk allemaal ons leven stil leggen omdat er mensen zijn die het wat minder hebben. Ik leef overigens in een achterstandsbuurt, hoop hier binnenkort te vertrekken, en mijn ervaring is dat meesten hier te lamlendig zijn om te werken. Gewoon geen zin in. Cheer up, zit de kerst niet zo te verzieken.

____________________________________________________

Visiosat Bisatellite. Sky Digibox, DM7020S(120GB) en een DM600PVR(120GB). Sky Movieworld/CDS Family+Versatel/TVVLaanderen

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat die ministers een etentje krijgen aangeboden vind ik persoonlijk zo erg niet. Dat mens met d'r gouden koets daarentegen is natuurlijk wel om hevig van te braken. Weg d'rmee. <img src="/forums/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Dat mens met d'r gouden koets daarentegen is natuurlijk wel om hevig van te braken. Weg d'rmee.

 

Hoeveel domheid kan een mens uitkramen?

  • Resistance is futile you will be assimilated
  • Those who would give up essential liberty, to purchase a little temporary safety, deserve neither liberty nor safety. Benjamin Franklin (1706-1790)
  • Mijn vrijheid eindigt niet waar jouw angst begint!

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Wat een naargeestige zeurpiet ben jij TELLAR. Ten eerste wordt de het begrip armoede door jou schromelijk overdreven en ten tweede kunnen we moeilijk allemaal ons leven stil leggen omdat er mensen zijn die het wat minder hebben. Ik leef overigens in een achterstandsbuurt, hoop hier binnenkort te vertrekken, en mijn ervaring is dat meesten hier te lamlendig zijn om te werken. Gewoon geen zin in. Cheer up, zit de kerst niet zo te verzieken.


tellar , wat een ongelovelijke vooroordeel heb jij. Je heb zeker over minderheden.waar haal jij die kennis vandaag dat je hier met zekerheid meld dat ze niet willen werken. Jij heb gewoon mazzel dat je werk heb.Zit je hele dag voor het raam te kijken wie wel of niet werk ?

Sattools, ik deel jou en die mening van Ozzo ook <img src="/forums/images/graemlins/super.gif" alt="" />

Dreambox 7000s 120gb hd,Topfield 4000pvr 40gb hd met Wavefrontier T90 - Pli.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tjonge tjonge....wat een fijne kerstgedachte wordt hier geuit zeg.. <img src="/forums/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

 

Leven en laten leven mensen, is dat niet waar het gewoon om draait...?

 

Natuurlijk zijn er mensen die het breed hebben en natuurlijk zijn er mensen die het wat minder breed hebben.....maar iedereen zal op zijn eigen manier kerstfeest vieren... <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

 

digipaps

digipaps

 

"I'm not a complete idiot, some parts are missing"

Link naar reactie
Delen op andere sites

Digipaps, ik ben volkomen met jou eens, maar er zijn aantal mensen die denken dat ze alles weten.Natuurlijk zijn er altijd rotte appels die niet willen werken. Waar halen ze die wetenschap vandaan. is er individueel met die mensen gesproken?

Dreambox 7000s 120gb hd,Topfield 4000pvr 40gb hd met Wavefrontier T90 - Pli.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...