Ga naar inhoud


Demon vernieuwt ADSL-abonnementen vanaf februari


Gast

Aanbevolen berichten


Citaat:
Ik heb ook 1MB upload, en dat werkt altijd goed...
Hoeveel kb/s haal je dan?


51.0 KByte/sec snel he voor 1mb <img src="/forums/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

16.31--- er zit verbetering in 52.1 KByte/sec yeah <img src="/forums/images/graemlins/rockon.gif" alt="" />

dat zeg ik ..............linux

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb ook de mail eindelijk gekregen en ik vind de prijzen ook een beetje tegenvallen.

Maar ik denk niet dat ik overstap naar een ander.

Ik ga voorlopig wel ff naar 6/1 toe en zie later wel weer wat dan te doen.

Demon is in mijn ogen een hele goede provider.

Alleen het oplossen van storingen als het aan de lijn zelf ligt dat duurt te lang bij ze (weekje ofline is geen uitzondering dan).

Maar voor de rest toppie daar.

En over de service via de foon heb ik ook geen klachten hoor.

gewoon gratis bereikbaar en ze helpen goed vind ik.

 

Edje

Vu+ Solo2
Dreambox 800s

Link naar reactie
Delen op andere sites

nou naar een hoop problemen te hebben gehad die opgelost werden door hun hulp,1.5 uur aan de lijn gehangen(s`nachts vind ik demon geweldig,allemaal gratis en als je goed gaat vergelijken zijnze echt 1 van de goedkoopste,ik betaal nu 19,95 euro,ik kan het ook zo houden,maar voor 2 euro meer heb ik wel 3x zo snel,keurig,het is wel jammer dat er inderdaad voor mensen die af en toe een spelletje doen niks goedkopers is.eigenlijk zouden ze die 512 verbinding gewoon goedkoper moeten maken.maar niemand gaat erop achteruit,je hoeft niet perse sneller en duurder en dan blijft 19,95 een hele mooie prijs,kijk maar rond.

Dreambox 7000s draaibaar

Link naar reactie
Delen op andere sites

In tegenstelling tot andere providers biedt Demon wel de snelheid die ze beloven en met een goede kwaliteit. Toen in een paar jaar geleden bij @home zat was dat wel anders.

En in tegenstelling tot veel andere bekende ISP heb je bij demon na het eerste jaar gewoon een opzeg termijn van 1 maand. Bij sommige ISP (bijv. wanadoo) wordt het stil zwijgend gewoon weer voor een jaar verlend :-(

Het andere voordeel is dat je bij Demon gratis toegang krijgt tot nieuwsgroepen. En dit hebben ze uitbesteed aan supernews.com. Erg goede service, alleen is helaas de download snelheid beperkt tot 125 KB/s.

Er zijn volgens mij maar weinig ISP's die goede toegang bieden tot nieuwsgroepen. Dus voor de betrouwbare verbinding en goede nieuwsgroepen toegang wil ik best wel wat extra betalen.

Maar dat het nu weer goedkoper wordt binnen 2 jaar is natuurlijk weer mooi meegenomen. En aangezien de 2MB download die ik nu heb meer voldoende is, ga ik maar eens overstappen naar 1,5MB download, en voor die 12,55 EUR per maand kan ik dan mooi weer de kroeg in ;-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heb zelf 3 jaar bij Demon gezeten, goede ISP, zeker na een jaar kwello ellende.

Daarvoor 5 jaar bij WireHub (inbel en later ISDN) gezeten.

 

Ik word er alleen ziek van dat je niet makkelijk kon overstappen naar een goedkoper abo nadat ze snelheidsverhogingen hebben doorgevoerd, heb lang € 55,- voor mijn 2048/1024 verbinding betaald. Dat terwijl anderen er twee maanden nadat ik mijn abo had afgesloten €34,95 voor betaalden. Ook het overstappen naar flex express was laatst weer niet mogelijk.

 

Nieuwsgroepen bij Demon zeer goed qua compleetheid. Jammer van dat cappen van de verbindingssnelheid en het maximum van 2 draadjes (was eerst 4).

 

Zit nu sinds twee maanden voor € 29,95/maand bij SpeedXS met een 10Mb verbinding. Werkt als een speer en ook usenet is fullspeed/8draadjes, helaas iets minder compleetheid en iets lagere retentie dan Demon, maar daar heb ik dan Eweka (die ik ook bij Demon gebruikte) weer voor.

 

Aangezien ik een eigen domeintje heb en mijn mail daarvandaan kan forwarden, heb ik ook geen probleem om van provider te switchen. En tegenwoordig is er ook Gmail natuurlijk.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...