Ga naar inhoud


net aangeschaft rimax tdt5300


Penthe

Aanbevolen berichten

Hoi,

 

Tja had nog geen dvb-t/tdt ontvangertje en hier in spanje spammen ze je overal dood ermee dat het steeds meer kanalen krijgt en gratis is, dus zag ik leuke aanbieding voor 60 euro een rimax tdt5300 en dus gekocht en inderdaad gelijk 26 kanalen op het zeer kleine maar leuk uitziende ontvangertje, de beeld kwaliteit is prima en de audio ook, leuke was dat ik enkel de oude vertrouwde dak hark erin hoefde te prikken voor resultaat, nu is de bedoeling dat er in dit jaar veel meer zenders op komen in totaal iets van 60 dus ik begin het leuk te vinden, en volgens nieuws blijft alles wat gratis is ook gratis, maar nu de ham vraag kent iemand dit ontvangertje? ik ziet enkel spaanse links en engelse links als ik er op google. Ik ben er best tevree mee, mijn vrouw nog meer <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> .

 

Wat we er nu op hebben is tv1, tv2, tve, antenna 3, telecinco 3x andere stijl, quatro, 40 latino, en aantal wat meer lokaal gerichte zenders, en canal 9 en dos komen er snel bij en dan zijn de beste publieke zenders allemaal aanwezig.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Heb ondertussen mijn antwoorden al vanaf uk en spaans grond gebied, het schijnt dat in nederland digitenne dus ook tdt betaald is en dus niet vrij te ontvangen en is dit ontvangertje ook niet bekend, jammer dat veel landen het publieke omroep bestel betaald maken, gelukkig is dat hier niet zo en blijft publiek gewoon gratis ook al gaat dat digitaal.

 

Het ontvangertje zelf wordt als zeer goed ontvangen heeft ook ac3 maar werkt enkel met euro of digitale aansluiting, het ondersteund werkelijk alle digitale streams en is zeer geliefd in de uk en spanje omdat daar publiek vrij is. Antwoord van onze engelse en spaanse vrienden is bij deze duidelijk in nederland en vele andere landen is dit fta ontvangertje waardeloos, lang leve de geld zuigers <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...