Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
stege640

Batterij/netstroom icoontje in taakbalk

Aanbevolen berichten

Hoi allemaal

 

Mijn batt/netstroom icoontje in mijn taakbalk is verdwenen??

Krijg hem niet meer te voorschijn....

 

Laptop - HP

Windows xp home

 

Ik heb hem al aangevink bij eigenschappen taakbalk,maar na opstarten GEEN icoontje, iemand een idee

 

gr

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Gast

kijk eens in je configuratie bij energie beheer dan energie meter

 

heb m op min ASUS laptop zo ingesteld dat ik aleen een icoon op mijn taakbalk krijg als ik geen netstroom heb aangesloten

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Dat batterijmetertje van Windows is volgens mij zo brak als het maar kan.

Het is bij mij na het opstarten altijd maar afwachten of hij wel of niet wordt geladen.

Als hij niet is geladen is de enige manier om m'n energieniveau te bekijken via energiebeheer. Lage spanningswaarschuwingen krijg ik overigens wel altijd.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Citaat:
Dat batterijmetertje van Windows is volgens mij zo brak als het maar kan.
Het is bij mij na het opstarten altijd maar afwachten of hij wel of niet wordt geladen.
Als hij niet is geladen is de enige manier om m'n energieniveau te bekijken via energiebeheer. Lage spanningswaarschuwingen krijg ik overigens wel altijd.


Heb zelfde met winxp pro sp2 starten van acer laptop is het altijd maar afwachten of meter er staat maar kan je vertellen dat er 2 settings zijn die van power en ACPI en beiden hebben die settings, volgens mij ligt het aan ACPI want als ik die uit zet bij de hardware lijst en dan bij power de meter aanvink staat hij er wel keurig bij elke boot, helaas als je ACPI uitzet mis je ook een aantal opties maar dat ACPI bugs bevat is wel behoorlijk duidelijk soms leeft het zijn eigen leventje en doet het net even niet wat je wilt erg irritant. Een google search gaf ook al zoveel resultaten dat je het alemaal niet wilt lezen.

Kan ik nog extra hintje geven, mocht je mp3´s of video op je laptop afspelen en dit hapert of stottert (bedoel elke 50 secs langer of korter kan ook) dan ten eerste ACPI in je hardware lijst uitzetten, mocht het dan nog gebeuren ook je interne modem uitzetten en enkel aanzetten als je hem gebruikt, tja windows is wel leuk maar bevat na jaren nog steeds de nodige zelfde irritante bugs. Met beiden uit speelt je multimedia echter weer goed af zonder ellende, dit komt voor op bijna alle merken laptops en meestal is ACPI onder windows de boosdoener soms het modem en soms zelfs beiden zoals hier.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.