Ga naar inhoud


Converteren Humax-5300 naar Humax-5400


Gast Satviewer

Aanbevolen berichten

Hallo allen,

 

Na veel lezen in het forum nu toch mijn eerste vraag. Ik heb reeds jaren een HUMAX-5300 en om experimentele redenen zou ik die willen ombouwen naar een HUMAX-5400. Ik ondernam daartoe volgende stappen (voor zekerheid hier XX in files gezet <img src="/forums/images/graemlins/confused.gif" alt="" /> ). 1.Aanpassen ID naar HIC-XX16-0200.hdf. 2.Aanpassen firmware naar HIC105XX-02.HDF. 3.Laden van laatste .bin file. 4.Laden van software ToHX.XHoTplugged7.1XX.hdf. 5.Laden van recente PCM table. Dit verliep allemaal vlekkeloos, maar toch blijkt mijn experiment niet het gewenste resultaat te geven <img src="/forums/images/graemlins/frown.gif" alt="" />. Vraag: moet de interne kaartlezer worden losgekoppeld? Ergens lees ik iets over een kaart die in de kaartlezer moet zitten bij programmeren. Heeft iemand reeds een dergelijke ombouwing met succes uitgevoerd? De TOH configuratie staat ingesteld op "CARD + EMU", maar ik heb nog de originele VIACCESS kaartlezer en er is geen kaart aanwezig. Kan dit het probleem veroorzaken? Alle nuttige tips zijn welkom. Dank voor reacties <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


Bedankt voor de reactie. Op een Duits forum vond ik intussen ook een dergelijke reactie terug. Blijkbaar is de Irdeto kaartlezer onmisbaar om de emulatie te kunnen laten werken. Indien toch iemand enig idee heeft om dit op een andere manier te omzeilen, zijn alle tips welkom!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Blijkbaar is de Irdeto kaartlezer onmisbaar om de emulatie te kunnen laten werken.


Dat is een feit! Ik heb ook nog nooit ergens gelezen of vernomen dat men een 5300 kan omtoveren tot een 5400...
Ken je de Humax site van Josje? Kijk even in de links hier en ga dààr even "goeiedag" zeggen...

Gerdy

Link naar reactie
Delen op andere sites

... ben even op de site van Josje weesten kijken, het zal inderdaad bij een poging moeten blijven. Hardwarematig is die ombouwing niet mogelijk. Toch bedankt voor de reacties. ... gelukkig bestaan er nog cams!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...