Ga naar inhoud


Conceptronic mediabox 300gb


Aanbevolen berichten

Hoi,

 

Ja heb er vandaag 1 aangeschaft zo´n mediabox met een snelle sata 7200rpm harddrive van 300gb, een uiterst handig compact apparaat met een afstand bediening waarbij je een studie nodig hebt, je zet alle films/series/mp3s die je wilt hebben op de mediabox en je neemt het geval overal mee naar toe, het heeft alle benodige aansluitingen en kan van een camera portable opnemen.

 

Nu heb ik nog geen enkele topic gezien over deze mediaboxen en zou graag willen weten of er meerderen zijn op dit form die zo´n dergelijke portable mediabox bezitten en daarmee samen met mij hun ervaringen willen delen want het is een super leuk medium.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Het is jammer dat er niemand reageerd maar kan na dag mijn eigen ervaringen wel vertellen, alles en dan ook echt alles speelt af ik heb ook nog geen codec hoeven te installen op de mediabox, de scherm en audio kwaliteit zijn prima vooral als je hdtv rips afspeelt dan gaat dat zelfs boven de kwaliteit van een dvd, de opties zijn ongekend en met een sat ontvanger met usb aansluiting kun je zo alles opnemen wat je wilt.

 

Mijn ervaring na een dag een mediabox in mijn bezit te hebben is 100% positief en met 300gb heb je wel aantal weken kijk plezier ook <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" /> juh je kan er geen cd/dvd in stoppen maar daar stonden er hier al 6 van, het gaat hier ons om portable data en is dit een mega apparaat.

 

Tot zoverre geen bug kunnen ontdekken of enige rariteit prima apparaat leuk geprijst en erg handig dus die gaat morgen ook met ons mee naar benidorm waar we paar nachtjes verblijven en sluiten de mediabox op de hotel tv aan om zo onze eigen programering te bepalen laat in de avond en nacht.

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik ben ook al n tijdje rond aan het stuinen voor iets dergelijks.

Over die conceptronic ben je dus uiterst tevreden, lees ik.

En klopt het dat je met jouw type kunt opnemen vanaf een satreceiver? EEn usb uitgang heeft mijn ontvanger echter niet. Misschien zijn er verloopstukken voor te krijgen?

 

Welk type is dat dan, en wat is de richtprijs, als ik dat vragen mag?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
http://www.conceptronic.nl/site/DesktopD...PLAY&Cat=20
hier staat ie, geloof ik. Maar ik heb nu geen tijd om het b eter te bekijken. selecteer de cmedpl160


Ik was even paar daagjes er tussen uit beetje andere delen van Spanje verkennen.

Het is een Conceptronic Grab´n´GO Media Player 3,5 300GB Er zijn nederlandse manuals voor te vinden want de eerste taal in de handleiding is ook nederlands, hij is bedoelt als een harddisk en video/audio player met zijn eigen codecs, maar je kan er via usb ook mee opnemen (entry en zowel exit usb kabels worden ook meegeleverd) van bijv een digitale camera of iets anders wat een usb uitgang heeft.

Ik ben inderdaad zeer tevreden want alles werkt uitstekend ik heb hem zelfs meegenomen op mijn paar daagjes uit in Spanje en gebruikt in de hotels om zelf te bepalen wat we wilden zien. En een heerlijke afstands bediening.
Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 9 maanden later...

Ik ben ook op zoek naar een mediabox en kwam op de website van de MPC club. Daar staan reviews van diverse mediaboxen, met harde schijf, met dvd speler en netwerkaansluiting. Zelfs met HDTV afspeelmogelijkheden. Ik moet alleen nog kiezen welke.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...