Ga naar inhoud


hoe kan dat nu?


Aanbevolen berichten

het programma divx pro 5.0.1 geeft opeens een foutmelding bij het ophalan van een avi bestand;

IK heb het programma nu verwijderd en terug van het net opgehaald. Het probleem is nu dat bij het installeren op het laatste een foutmelding komt , kan REGSUR 32 niet vinden , controleer mogelijke mappen.IK vindt het zo raar dat ik het vorige week wel heb kunnen installeren.Weet iemand wat ik hieraan kan doen? groetjes.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Het bestand is regsvr32.exe en staat normaal in je windows/system32 directory. De bedoeling van deze file is dat drivers (.dll, .ocx, .vxd files) geregistreerd moeten worden in het register. Het gebeurd wel eens dat programma's b.v. Norton zelf de regsvr32 meeleveren. Het kan dus zijn dat je huidige regsvr32 is overschreven of beschadigd of dat het te instaleren programma zijn eigen regsvr32 wilt gebruiken die niet helemaal compatible is met jou systeem (software voor win98 op 2000 zetten b.v.) meestal werkt het probleemloos maar niet altijd. Ik weet helaas niet wat voor systeem jij draait maar anders kan je ook nog handmatig proberen de files te registreren. Je kunt dat doen met start-uitvoeren en dan intypen regsvr32.exe C:\WINDOWS\system32\DivX.dll

 

<img border="0" title="" alt="[Cool]" src="images/icons/cool.gif" />

Regards

 

'Life Is A Joke'

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Probeer anders de Nimo codec, dit is een proggie die meerdere codecs installeerd.

Je kan Hier lezen wat er allemaal inzit maar aangezien de mirrors het nu niet doen kan je de 4.33 versie Hier downloaden.

 

<img border="0" title="" alt="[Cool]" src="images/icons/cool.gif" />

Regards

 

'Life Is A Joke'

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...