Ga naar inhoud

chukky2

Leden
 • Aantal items

  1414
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Alles dat geplaatst werd door chukky2

 1. Hoi Tim , ik heb smart iptv ook niet meer op mijn samsung . Kan ik gewoon de file smart iptv .apk downloaden en dan op usb zetten? En vervolgens op de samsung tv zetten .
 2. Kopje omhoog gelijk je altijd volgens mij al doet ! Top
 3. En misschien geen werk? Dan is het idd allemaal gemakkelijk hé 🙂
 4. Dat is al dubbel zo duur als maanden geleden hé, tel tax en meer verbruik ! Ik rij er ook mee.
 5. Ja , maar ik bedoel die eenvoudige cccam lijn of Oscam waar canaldigitaal en tv Vlaanderen nog steeds illegaal op werken
 6. Men spreekt hier over c lijntje . Kan iemand dat bevestigen dat het volgend jaar eindelijk gedaan gaat zijn bij canald analdigitaal voor die illegale servers, de betalende is hier de dupe van. Steeds maar duurder wordende abonnement. Ik dacht er over gelezen te hebben.
 7. Gebruik hier al jaren de vti image in mijn vu+ ontvanger met de telenet CI cam en kaart. Hoe lang dit nog blijft werken?
 8. Ik heb hier al een aantal jaren oude vtisoftware en daar werkt ze mee . Met de cam van telenet wel te verstaan .
 9. Hoelang die softcam oplossing van telenet nog gaat bestaan is ook de vraag .....
 10. We weten onder andere wel dat je gratis kan kijken met je oranje kaart 🤣ik zou’zeggen geniet ervan . Wie weet nog wel enkele jaartjes . Hoewel ik vrees uit de reacties hier op het forum dat het korter kan zijn met die oranje kaart .
 11. Wat is nog meerwaarde van open box ,de cam moet je hebben om straks nog beeld te hebben
 12. Die ci+ in open pli heb ik al jaren niet meer update gedaan.,dus ik verwacht als ze er mee zouden stoppen dat het nog jaren zal werken. Ik gebruik de officiële telenet ci cam en dat werkt zonder updates dus.
 13. Ziggo sport select ligt er ook uit , maar dat heeft dan weer met een en andere codering te maken .
 14. Te veel op sat4all is ook slecht voor de gezondheid , volgens mij heb je deze site dag en nacht bij je . Ik zou toch wat bewegen 😀
 15. Op zo een 2 de kaart betaald men toch ook abo , of zie ik iets over mijn hoofd. De aankoop van een 2 de kaart was vroeger ook boven 50 euro . Nu koop je 2 de hands zo een kasje met ingebouwde kaart ook rond die prijs als je geluk hebt.
 16. Amai , koop toch gewoon een extra vriend. Dat lijkt me toch niet zo moeilijk.
 17. Hoe kan jij zo een zender bekijken op een legale manier vriend.
 18. Dat is niet waar, zo bekijk ik het niet . Je kan vtm of rtl4 op andere illegale manieren kijken en daardoor komen op termijn alle providers in zwaar weer. Maar de meeste snappen wel dat dat een wagen zonder benzine niet vooruit kan.
 19. Hier wordt vind ik weinig gesproken over het illegale tv kijken . Zou dat niet bestaan was er volgens mij zelfs nog een derde sat provider. Dat is volgens mij de grootste boosdoener dat een provider in zwaar weer terecht komt.
 20. Toch wel vriend , hier gewoon de internetzenders zonder omwegen. Op de 2 de box werkt het niet. Heb er voor gebeld waarom de 2 de niet. Alleen waar het hoofdabonnement op zit in het buitenland.
 21. Soms begrijp ik het probleem hier niet eigenlijk . De gewone leek weet niets af van dit forum en hun Linux bakjes. Zij willen gewoon een schotel en hun decoder , juist gelijk bij Telenet, ziggo , en noem maar op. Vergeet niet dat de meeste hier hobbyisten en leden meekijken die wat meer dan mogelijk was met sat wilden experimenteren. En ja juist voor deze groep begint dat dus te minderen. De andere merken daar niets van ......
 22. Hoe kan je die iptv zenders nog ontvangen als de losse kaarten inclusief ziggo ooit ermee stoppen. Met die hardware van hun kan je de zenders volgens mij niet op het net zetten 🙂
 23. Hoe gaan ze de zenders nog via iptv kunnen verdelen in het illegale wereltje? Direct een slag in het gezicht denk ik
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.