Ga naar inhoud


VT4 en VijfTV lanceren C-More


Gast Heero

Aanbevolen berichten

'C-More' de on-demand service van VT4 & VIJFtv

9 oktober 2006

 

VT4 en VIJFtv lanceren komende maandag C-More: de nieuwste televisie op aanvraag. C-More biedt alle afleveringen van Vlaamse VT4- of VIJFtv-programma's.

 

Nu maandag, 9 oktober, zijn de nieuwste afleveringen van Miss Belgian Beauty 2007, Stanley’s Route II en Undercover Lover van die avond op aanvraag via C-More te zien.

 

C-More biedt VT4 en VIJFtv op aanvraag voor wie:

 

de eerste minuten/kwartier/half uur van een Vlaams VT4- of VIJFtv-programma gemist heeft, terwijl de aflevering al begonnen is.

 

de volledige vorige aflevering van een lokale productie op VT4 of VIJFtv gemist heeft.

 

tot nog toe alle afleveringen van een Vlaams VT4- of VIJFtv-programma gemist heeft.

 

niet kan wachten, en een lokale productie in avant-première wil zien nog voor VT4 of VIJFtv het uitzendt.

Voorlopig is C-More enkel bij Telenet Digital TV te zien via de set top box. Om een van van de à la carte omgevingen van VT4 en VIJFtv te selecteren, moet de 'TV-Theek' knop van de afstandsbediening ingedrukt worden. Daar kan de kijker het volledige digitale videotheek-aanbod van C-More ontdekken.

 

Wanneer een lokale productie op VT4 of VIJFtv gestart is, kan altijd zowel tijdens als na de uitzending van alle afleveringen ingepikt worden.

 

Alle eerder uitgezonden afleveringen van de lopende Vlaamse VT4- en VIJFtv-programma's zijn permanent in de digitale C-More-videotheek beschikbaar: voor VIJFtv De Superhuisvrouw met Tante Kaat, voor VT4 Miss Belgian Beauty 2007, Stanley's Route II: De Grote Meren, Undercover Lover, Huizenjacht, The Block Falconplein, Best Of Patrouille, Gammo, Kermiskoersen, De Hondenfluisteraar, Undercover Lover, De Jeugd van Tegenwoordig.

 

Wat heb je nodig om naar C-More te kunnen kijken?

Een set top box van Telenet Digital TV.

 

Wat kost het?

Per aflevering betaal je tussen 0,5 en 3 euro.

 

Waarom biedt C-More enkele Vlaamse programma's?

Buitenlandse programma's van VT4 en VIJFtv zijn momenteel nog niet beschikbaar via C-More. Van zodra we de digitale uitzendrechten over deze programma's bezitten, wordt het aanbod in onze videotheek uitgebreid.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Neen, is net géén toeval. C-More is inderdaad ook de naam van een Scandinavische betaalzender, die vroeger deel uit maakte van de Europese Canal Plus groep. Bij het uiteenvallen van Canal Plus heeft SBS de Scandinavische afdeling opgekocht en omgetuned naar C-More.

 

SBS is ook het moederhuis van VT4 en VijfTV, dus de link is snel gelegd.

 

Vergelijk ook de logo's maar eens:

 

Het Belgische:

cmore.gif

 

Het Scandinavische:

logo_cmore.jpg

Link naar reactie
Delen op andere sites

zie je wel - die naam deed al een belletje rinkelen. maar de scandinavische Canal Digital bestaat in elk geval nog, heb er dit weekend nog reklame van gezien op de Finse tv.

ik ben het even in lyngsat gaan opzoeken : er zijn momenteel 3 C-more kanalen (film1, film2 en HD), eigendom van Canal digital met als email domeinen canalplus.se (Zweden). betekent dit dat SBS ook de naam "canal+" heeft opgekocht voor Scandinavië ?

DreamBox 8000+Xtrend ET10000+Gigablue UHD 4K, openPLi, CCcam, CD+TVV kaarten (gene zever), wavefrontier T90, EMP Centauri 33/12 multiswitch en VEEL te weinig slaap.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
gelukkig kan TV-Vlaanderen deze dienst niet aanbieden. Houden we ons geld lekker in onze zakken...

 

En als er dan nog eens iets interessant tussen zat, ik kan mij echt niet voorstellen dat ik één van die programma's zou willen terugzien.

 

Greets.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...