Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Gast

Ervaring met sip telefoons

Aanbevolen berichten

Gast

Hallo,

 

Zijn er mensen die ervaring hebben met sip telefoons ?

Ik heb gehoord dat voipbuster ook met sip technologie werkt, is wel handig voor als je veel in het buitenland zit, hotspot detecteren en gratis bellen met voipbuster....

 

Hoor hierbij graag jullie ervaringen er over

 

Greetzzz...

 

Merijn

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik heb geen ervaring met die dingen, maar kan onderschrijven dat met VoIPBuster (en alle klonen) SIP idd gewoon werkt.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik gebruik een betalende sip provider,tesamen met een wifi utstarcom f1000 telefoon,en waar een open wifi netwerk is,of waar ik ga,en ze zijn zo vriendelijk om hun netwerksleutel te geven,ben ik dan bereikbaar.Dan kunnen ze mij (in belgie) naargelang hun telefoonabonnement mij gratis bellen.Omdat ik het meer gebruik voor gesprekken te ontvangen,neem ik een betalende sip provider met belgisch inbelnummer.Mijn vaste telefoon is dan doorgeschakeld met mijn sip inbelnummer,en die doorschakeling kost mij niks,omdat ik buiten het abonnementsgeld niet moet betalen voor geografische nummers.Dus kunnen mijn contactpersonen mij dan bereiken via mijn vast thuisnummer.Ik weet dat bovenstaande telefoon ook ondersteuning heeft voor hotspots,maar dit geeft mij nog niet gelukt in belgie,ik weet niet hoe ze werken in nederland.Ik heb nog geprobeerd via jouw genoemde provider met mijn sip telefoon,en de resultaten waren wisselend.Een boeiende technologie,maar de regels beperken mij in detail te gaan,maar met google,zal je al stukken verder geraken.Ik gebruik dan ook nog een ata486 en een sipura3000.Er zijn nog andere leuke toestellen,maar als je meer daarover wilt weten,zal je denk ik op andere plaatsen moeten zijn.

Maar mijn wifi telefoon ging met jouw genoemde sip provider en op de website ervan,staat hoe je die instelt.Hopelijk weet je meer,maar ik kan mij niet volledig uitspreken.

En ja,met bijhorende hardware,zijn er leuke dingen te doen met skype in combinatie met sip providers en vaste nummers.

Bvb skype gesprekken gratis laten doorschakelen naar vaste nummers,of via skype gratis bellen naar vaste nummers.

Wat is het internet toch leuk,maar de configuratie,daar moet je toch al iets van weten,maar ik ben al iets meer dan 2 jaar bezig met VOIP technologie.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Beste sattv4iedereen ;-)

 

Bedankt voor jouw reactie !!!

 

Ik werk zelf ook al 'n paar jaar met voip technologie, ten eerste... omdat het veel goedkoper is en ten tweede, het geluidskwaliteit is veel beter... ( naar mijn mening )

Heb eerst altijd met skype gewerkt, maar aangezien je daarvoor per minuut voor moet betalen, hahaha ( typisch hollander ) ben ik overgestapt naar voipbuster, ben daar zeer over te spreken.....

Betreft die sip technologie met hotspot, ik denk dat we nog ff moeten wachten tot dat het doorontwikkeld is, ik heb momenteel een imate sp5 smartphone met wifi, kan er helaas geen skype opzetten, die zijn er nog niet met een windows mobile versie... helaas.....

Daarom zat ik te denken om evt een sip telefoon te kopen met hotspot ondersteuning, wel tof dat je dat geëxperimenteerd hebt, dan ben ik daarvan alvast op de hoogte....

Mocht je tog nog ideeën of tips hebben omtrent sip telefoons met wifi ondersteuning, dan hoor ik het graag..

 

Greetzzzz

 

Merijn

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Er zijn ook aardige dect oplossingen te koop van siemens, heeft wel een lan aansluiting nodig maar met een laptop via wifi en dan de laptop lan aansluiting naar de voip dect ben je er ook.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.