Jump to content

sattv4iedereen

Members
 • Posts

  6,836
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Everything posted by sattv4iedereen

 1. prime video??? of si dat niet beschikbaar in Nederland?
 2. Heb ik toch vermeld, de ci+ van telenet. p.s., intussen heb ik mijn handtekening aangepast.
 3. Blijkbaat trekt een vu+ zich niks aan van restricties. want op officiële ci+ ontvanger kan je opnames niet bekijken op bvb de pc. bij vu+ gaat dat wel. ik kijk ondanks verschillende kaarten weinig naar tv, en als ze die mogelijks de ci+ blokkeren, dan vliegen ze buiten. dan hou ik het enkel nog bij de tvv app.
 4. Ja, dat is waar. gelukkig zijn er herhalingen. de reden dat ik opneem, dat ik de opname met videoredo de reclame wegknip, en ik het programma rustig kan bekijken zonder die vervelende reclame. ik bekijk maar 3 programma's per week, dus niet veel werk.
 5. Mijn processor (6 jaar oude hp laptop) voldoet niet aan windows 11. ik hoop, dat ze windows 10 nog een tijd ondersteunen, want heb net een nieuwe batterij gekocht
 6. Ja, dvb-c. komt dat voor 4 opnames tegelijkertijd in de praktijk? ik heb wel een situatie van 2. das voor woensdag of donderdag, en ben benieuwd of die het wel of niet zal doen.
 7. Kijk, ik heb 4 opnames tegelijkertijd gedaan, en 2 zijn perfect gedecodeerd. 2 van de 4 ( de helft) is niet gedecodeerd. die heeft op standby gestaan. misschien waren de O.P. keys gewisseld. t.s. doctor trial, gaf netjes gecodeerd aan zonder fouten.
 8. De vu trekt zich niks aan van restricties. ik kan iemand, als die opneemt met zijn ontvanger en zijn ci+, kan hij geen opnames op andere toestellen afspelen. met de vu wel. met de officiële van tvv antenne, kan je zelfs niet opnemen door de ci+ restricties. gaat wel met een vu.
 9. Ok, bedankt, nu zal ik nog een test doen. Wel handig dat achteraf decoderen, om daarna te gaan knippen. ik zal 3 dingen overlappend opnemen. ben benieuwd.
 10. hi, ik heb een test gedaan, en luc allo live en de rechtbank opgenomen die elkaar overlapte, en de ontvanger op standby laten staan. In deze voormiddag, heb ik beide opnames naar de laptop overgebracht. vcl speelde de rechtbank die laatst opnam, perfect af. luc alloo live, niet. het programma videoredo kon ik de overtollige rotzooi wegknippen, en dan speelde vlc het ook perfect af. het is met een externe hdd en een 4k solo. het lukt blijkbaar, als je het juist doet. Enkel rest mij de vraag, mocht je kijken en als je gaat slapen de ontvanger op standby zet, of die dan ook nog achteraf zou decoderen..
 11. en tijdens de reclame van het programma die je hebt opgenomen, kan je dan de reclame doorspoelen? indien niet, gaat die terug naar de telenet verdeler.
 12. ik heb me laten wijsmaken/vertellen, dat het nu al niet meer mogelijk is reclame door te spoelen? of het om de digocerder gaat of de telenet tv box, weet ik niet. wie kan dit bevestigen ontkennen.
 13. Hij stond vannacht niet op stand-by. Misschien daarmee???
 14. Hi, ik ben aan het spelen met een vu 4k, met een fbc dvb-c kabeltuner. via usb hangt er een hdd op aangesloten van 500 Gb. Het is me eenmaal gelukt, achteraf te decoderen van bvb ment tv. Gisterenavond heb ik luc alloo live opgenomen, en die heeft hij niet gedecodeerd. zie ik wat over het hoofd, of lukt niet alles om achteraf te decoderen. het is een ci+ module van de Belgische kabel, en hun module. alvast bedankt voor de tips.
 15. Hi, ik weet dat mijn vraag mogelijk op het randje is van de boardregels, maar ik riskeer het toch. Ik heb van iemand een android tablet gekregen, die ze via de hardware matig heeft gereset, omdat haar file's duidelijk zouden weg zijn. helaas zit ik nu opgescheept met de gebruikte FRP (factory reset protection) van google. ik heb 6 uur gezocht, maar niks gevonden dat werkte. de eigenares, herinnert zich het e-mail adres niet meer, nadat hij meer dan 6 maand in het shof/lade lag. Ik weet dat mijn verhaal misschien ruikt naar een vreemd geval, maar ik vraag, of je legaal en hoe je de FRP omzeilt. Laat nu net dit zijn, die ze gebruiken tegen diefstal. wie kan/durf mij helpen. Wat is FRP: Een FRP-Lock is een afkorting van FACTORY RESET PROTECTION, dit wil zeggen dat wanneer het toestel een RESET krijgt deze niet gebruikt kan worden totdat de originele gebruiker het toestel aanmeld met een google account.
 16. Er si sprake van eind september op hun laatste tv boxen, die waar je kan tegen praten, en later de oudere. benieuwd wat er zal gebeuren met die oudere, mocht die netwerkkabel er niet inzitten. in die nieuwe wordt er in de cloud opgenomen, en is het gemakkelijk om in het begin reclame te tonen. bij een hdd opname, is dat waarschijnlijk al moeilijker. Ik ben er ook bang voor, dat vroeg of laat, de ci+ het niet meer (al of niet tijdelijk) zal doen op onze hobby boxen.
 17. Ik heb ook bijna eindeloos gezocht en gevonden. je sluit je iphone aan via de kabel op de computer met itunes. start itunes op, en kijk of je gsm erop komt. sleep de m4r, naar itunes beltoon van de gsm, en dan zou die erop moeten staan.
 18. er is o.a. een manier om iptv te verminderen en zoo ok cs, is , maak het mogelijk om ons te abonneren op buitenlandse zenders. we SCHREEUWEN er zo lang naar, maar de lokale tv boeren en commerciëlen moeten blijkbaar beschermd zijn, alsof het beschermde diersoorten zijn.
 19. ik heb de topic doorgelezen, en iemand schreef bvb 4 €, om geen reclame te moeten zien. Ik vind het al erg zoveel en teveel te moeten betalen om rotzooi te zien op die commerciëlen en dan nog eens betalen om geen reclame te zien. straks gaat ons maandloon naar de providers om wat gepruts te zien. Ik kijk amper geen tv niet meer, en diverse kaarten zijn niet meer verlengd. ik geniet meer en meer van radio waar bijna geen reclame is, of eenmaal per uur, kan ik nog mee leven. ik word vrolijker van radio, dan het gepruts op tv. als het klopt dat seca in februari wordt uitgeschakeld, dan gaan tvv en cd buiten.
 20. we hebben met een kabel geprobeerd usb-c naar usb-c op een andere laptop, en het is gelukt. probleem is opgelost. dank voor de tips.
 21. Hi, ik wil tezamen met iemand, bestanden overzetten van een windows pc naar de samsung. volgens google, moet je een verbinding maken via een usb kabel, en dan data overdracht aanvinken. helaas hebben wij enkel batterij opladen, en kunnen nergens data overbrengen vinden. Wat doen we verkeerd? is de data kabel onjuist? moet er een extra programma staan op de windows pc? iets anders? Wie kan ons helpen met een tip, met googlen vinden we geen oplossing. alvast bedankt voor de hulp en tips.
 22. Ik zal opnemen met mijn vu. Die trekt zich nog niks aan van hun restricties. maken ze de ci onbruikbaar in een vu, dan maar SD en fta. en als ze dan nog moeilijk doen, naar tvv antenne dan maar.
 23. Dat werkt prima, omdat de ci+ nog werkt als een gewone ci module. of en wanneer ze die + aktiveren weet niemand.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.