Ga naar inhoud


[ie7 nl] foutmelding na installatie


alejandro

Aanbevolen berichten

Ik krijg de volgende melding nadat ik ie7 heb geinstalleerd"

 

....

 

 

Als ik de fout laat opzoeken, loopt hij vast op regel 450, daar wordt iets verwacht, als ik het script doorlees, maak ik eruit op dat hij (ie) wat instellingen met mij wil doornemen.

Ben ik de enige met deze foutmelding, of is er enige workaround hiervoor?

 

Dank.

post-321-1318258917,3144_thumb.jpg

Vastberaden, geen arrogantie!
Link naar reactie
Delen op andere sites


Heb Je IE 7 met de standaard updates mee gekregen? Dat kreeg ik namelijk ook en dan wordt er een Genuine check uitgevoerd alvorens hij echt gaat installeren is je windows niet Genuine breekt de installatie af, aangezien ik versie IE 7 niet hoef heb ik deze update geweigerd dus weet niet of er na een falende Genuine check een foutmelding komt.

 

Zou zo kunnen zijn dat de instelling die hij wil doen juist de Genuine check is, zou er niet gek van opkijken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nee, ik heb hem niet met de standard update binnen gehad, ik heb hem zelf gezocht en geinstalled,

 

Genuine check ben ik niet bang voor, tis een org. xppro sp2

 

Het mooie van ie7 is, dat je terug kan naar ie6..... ,maarja dan ben ik me zo gewilde tabbladen weer kwijt... en ik weet niet of het een goede keuze zou zijn om ff te instaleren.

Kan Firefox trouwens naast ie draaien?

Vastberaden, geen arrogantie!
Link naar reactie
Delen op andere sites

Het hele systeem is na de installatie vast gelopen en wilde niet meer starten. Ik heb een HP herstel gedaan en daardoor verschillende bestanden kwijt geraakt.

Het is gekomen toen bij de installatie een check op SP2 werd gedaan....

Link naar reactie
Delen op andere sites

De Genuine check dus neem ik aan, M$ maakt er goed gebruik van door IE 7 in de updates bij iedereen door de strot te duwen echter kun je hem dan met geen Genuine niet installen en ik heb dit zelf gisteren even getest door gewoon IE 7 te downloaden en deze op een niet zo´n belangrijke win xp sp2 pc te installeren die NIET Genuine is, en ik hoef je antwoord al niet meer te geven denk ik maar dat loopt dus 100% mis, ik verwachte dit eigenlijk al vanaf het begin want IE 7 zou de grootste beveiliging patch zijn van M$ en ieder die het nu probeerd te installeren met een niet Genuine windows krijgt ellende, ook progjes als mublinder zelfs versie 3.2 met zelfs een blinder installed voor IE 7 final werkt dus niet meer, misschien heeft dat wel gewerkt maar wordt simpelweg elke keer aangepast.

 

Dit is trouwens zeer goed nieuws want nu krijgen browsers als Firefox en vele anderen dus een leuke monopoly positie op de markt gratis en up to date. Dus ik vind het allemaal helemaal niet zo erg en gebruik dus niet IE 7 maar IE 6 gewoon met als hoofd browser Firefox het kan nu enkel nog maar beter worden voor de Firefox(plus andere 3eparty browsers) gebruikers dus het wordt feest in de tent! <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

 

Lekker Firefox 2.0 gaan gebruiken met IEtap plugin heb je nergens last van en werkt net zo goed zowel beter.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
met mublinder werkt het wel moet je wel doen wat mubblinder vraagt
Andre


Dit is niet geheel zo met IE 7, het wordt inderdaad keurig binnen gehaald met mublinder, maar zodra install begint pakt IE 7 dus eerst wat files uit en zegt daarmee een check te willen uitvoeren en gaat deze alsnog verkeerd, de rest van de updates komen met mublinder zonder enig probleem binnen, je kan addons in mublinder zetten speciaal voor IE 7 maar de laatste doet het dus al niet meer, en ik hoef IE 7 niet zo nodig Firefox 2.0 bevalt prima ik zit enkel wat spelen op een vrijwel niet gebruikte pc hier met een illegale win xp pro sp2, ik heb er daarna niet meer echt naar omgekeken maar zal eens kijken of er een update addon is voor mublinder straks. Zoniet gaat de installatie echt niet door.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...