Ga naar inhoud


da's pas snel internet


BIG M

Aanbevolen berichten

Sjaak, je hebt wel gelijk dat je altijd afhankelijk bent van de zwakste schakel in je netwerk. Dus als je iets ophaalt bij een trage taiwanse server... ja... maar die usenet server staat niet in Taiwan, en dus is de enige beperking, de snelheid van die server (en die schijnt heel snel te zijn) en je eigen snelheid die hoort bij je internetabonnement...

Ik heb hier ook een stapje terug gedaan ivm snelheid, omdat je alleen "voluit" gaat als je dingen download die binnen het domein van mijn provider zitten... als ik snelheidstests laat lopen ben ik niet langzamer dan voorheen, maar betaal wel 13 euro minder per maand... van dat geld kan ik dus de payserver abonneren, en hou ik nog geld over <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

- VU+ Ultimo 4K met 1x DVB-S2 FBC Twin + 1x DVB-C/T2 Dual tuner met VTI icm 2x een CityCom 2000 CCA850 voor Thor 1W en Astra 19.2Ost
 

 

Missachtet wird, was es umsonst gibt  (Else Pannek)

Link naar reactie
Delen op andere sites


Ik heb het scherm afdruk van BIG M's speedtest gedownload en als wallpaper op mijn pc op het werk geïnstalleerd.

Nu hoor ik de hele dag commentaar dat je niet mag downloaden.

Lachen hoor! <img src="/forums/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Selfsat H50D2 & Stab HH90 + VU+DUO2 (VTI 6xx) + Onkyo TX-SR508 + LG 55UB850V UHDTV =  :rolleyes:

Link naar reactie
Delen op andere sites

dit is nog sneller:

bron: telegraaf-digitaal

 

AMSTERDAM - De 75-jarige Sigbritt Lothberg uit Karlstad haalt binnen twee seconden een complete speelfilm binnen. De supersnelle oma heeft in haar woning een internetaansluiting van maar liefst 40 gigabits-per-seconde. Het is de eerste keer dat de bejaarde vrouw toegang heeft tot internet.

 

De glasvezelverbinding is waarschijnlijk de snelste uplink in een woning ter wereld. De 75-jarige heeft de duizelingwekkend snelle verbinding te danken aan haar zoon. Peter Lothberg is een netwerkspecialist die de nieuwe technologie wilde demonstreren en gelijk zijn moeder toegang wilde geven tot internet.

 

Lothberg installeerde de verbinding samen met Hafsteinn Jonsson, hoofd van het standsnetwerk in Karlstad. De hoge snelheid wordt bereikt door een nieuwe modulatietechniek. “We wilden aantonen dat er geen grenzen zijn aan internetsnelheid”, aldus Jonsson.

 

Overigens haalt de Zweedse dame bij lange na niet alles uit haar supersnelle internetverbinding. Ze gebruikt haar internetverbinding vooral voor het online lezen van kranten.

 

 

Groetjes

Snopper

Xtrend ET9500 met OpenPli 3.0 met Kathrein 90cm (19.2 en 23.5)

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...
Citaat:
Even het onderwerp weer naar boven halen...
Ik vind het ook af en toe wel eens leuk om een filmpje of zo op te halen, maar het probleem is dat ik bij mijn ISP slechts een relatief klein aantal GB's van hun newsserver mag downloaden... een klein bedragje extra betalen of een duurder abo nemen kan niet/ heeft geen invloed op die GB's
Weet iemand newsservers waar je het liefst 'gratis' die binaries van kan downloaden? (excuses als ik die vraag hier niet mag stellen... maar het heeft dus niets met sat-coderingen te maken, dus misschien kan het wel)


hi,

er zijn aantal gratis servers waar je kunt downloaden maar meestal is het probleem hier dat de bestanden niet complete zijn.Payserver die ik je kan aanraden is als je niet tijdens "Prime Time" gaat downloaden (pfcorner.nl)

Dat is (nederlandse/belgische tijd) dagelijks niet tussen 18:00 en 01:00 uur,
plus elke zaterdag en zondag ook niet tussen 12:00 en 01:00

voor meer informatie
[color:"red"]commerciële link verwijderd [/color]

groetjes
Link naar reactie
Delen op andere sites

Sjaak, dat is absoluut waar maar gelukkig zijn er in Nederland wel betaalbare snelle Payservers waarmee je zo een snelle verbinding 9 van de 10 keer wel volledig benut.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...