Ga naar inhoud


Op welke duitse sat zenders wordt DBB FTA uitgezonden?


Penthe

Aanbevolen berichten

Voor de kenners ja het gaat om de duitse Basketbal competitie en zou graag willen weten waar deze FTA wordt uitgezonden op Astra 1, nu is dit niet voor mij persoonlijk maar voor een aantal duitse colegas die niet de mogelijkheden tot sat tv hebben omdat deze een gedeelde schotel hebben en er zelf dus geen mogen plaatsen en ik het dan graag voor ze op wil nemen als dit eventueel mogelijk is natuurlijk, ik praat dus niet over samenvattingen maar over gehele wedstrijden, mocht dat niet mogelijk zijn dan zijn samenvattingen enige alternatief maar ook deze weet ik niet te vinden want vind meeste NBA.

 

Alvast bedankt van mij en mijn colegas voor de juiste informatie.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hier nog wat juiste mieren info die mensen waarmee je samen werkt heten collega's niet kolengas dat maken we niemeer zie advatar <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

Spain what a pain <img src="/forums/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb voor je gekeken op Google maar kan het niet vinden, maar ik zag wel in de Vero*ica Satell*te (mag geen reclame maken) dat er op maandag 25 juni op DSF vanaf 24:00 uur tot 01:25 allemaal sport clips worden uitgezonden. Maar of DBB wordt uitgezonden staat er niet bij. Maar je kan in ieder geval even kijken.

 

Groetjes,

Tom.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ging even voor je kijken naar de duitse sport-zenders. (Ik kijk normaal nooit naar duitse zenders behalve ARTE) Dus je zult mijn verbazing begrijpen: Op Eurosport NL was boxen en op Eurosport Duitsland zag ik de voetbal-game tussen jong oranje en jong engeland. Ik heb dus niet meer gezapt toen ik dat zag. Wat een geweldige omhaal van Rigters! En wat leuk dat holland heeft gewonnen!

Maar even on topic: Omdat ik nooit naar de duitse zenders kijk wist ik ook niet dat Eurosport NL en Eurosport D totaal verschillende programma's uitzenden.

Ik kreeg helaas geen EPG binnen van Eurosport D, maar misschien zenden ze ook wel DBB uit?

Ik heb geen idee.

Kijk er maar af-en-toe naar, misschien heb je mazzel.

 

Groetjes,

Tom.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Citaat:
Had niet anders aan antwoord van jou verwacht eens een drol altijd een drol <img src="/forums/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />


Je mag me wel dankbaar zijn voor die correctie, ipv van nog jaren colegas te brabbelen en vet voor schut te staan nozem <img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />
Link naar reactie
Delen op andere sites

@All

 

Bedankt voor de moeite in ieder geval ik zal zelf wel over de genoemde kanalen gaan swappen om te kijken of er naast NBA ook DBB wordt uitgezonden.

 

OFFTOPIC

 

@happysat

 

Ik hoef hier geen officiele brieven te schrijven en let ik dus ook niet zo op de fouten. Ik hoef namelijk niet zo perfect te zijn als jou, dat ben ik liever voor mijn vrouw.

 

Anyway wat je hier op form zegt is in feite dat iedereen die een typo maakt of iets verkeerds tikt voor schut staat daar zullen je ze jou ook best wel dankbaar voor zijn <img src="/forums/images/graemlins/tongue.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedankt voor deze info dit maakt alles meer dan duidelijk, dus zullen mijn duitse werk maatjes echt geld in de pot moeten steken om dit te kunnen zien want ik zelf volg het niet, een Premiere zit er dan duidelijk niet in maar een prive multi stream via internet wel als er 1 de online PPV betaald of allemaal gezamelijk. Ik gaat er van uit dat ze basketbal freaks zijn ze hebben het er dagelijks over en zijn geen kleine jongens en spelen het zelf ook elk weekend, ik zal ze dit dus voorstellen en laat het wel weten of ze dit willen want ik weet niet eens (nooit over gehad) of ze wel een laptop of pc hebben met een internet verbinding.

 

Nogmaals dank voor deze zeer duidelijke antwoorden!

 

 

 

<img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...