Ga naar inhoud


[7000] usb stick probleem (ruimte te kort)?


sretlow

Aanbevolen berichten

Volgende config: Gemini 360 in flash. Gemini 360, PLi Helenite (beta) en Helinite final op usb stick. Nu had ik een probleem dat PLi niet stabiel was. Na ca een a twee dagen werd alles mega traag en moest ik alles opnieuw opstarten. Op de usb stick van 256 mb was nog genoeg ruimte vrij. Nu Gemini 400 uit kwam wilde ik deze op de usb stick zetten om te kijken hoe dit image was. Nu bleek dat niet te werken. Ik kreeg een melding dat er te weinig ruimte was op de stick terwijl ik kon zien dat er nog ruimte voldoende was. Meer dan 165 MB in ieder geval. Pas toen ik een image van de stick had verwijderd kon ik Gemini 400 installeren. Dit ruimte probleem zou ook de oorzaak kunnen zijn van de trage PLi versie. De var was telkens maar 30% vol dus dat kon de oorzaak niet zijn. Ik heb geen swap file aangemaakt aangezien de images toch al op de stick staan waardoor een swap niet nodig zou moeten zijn. Iemand een mogelijk verklaring hiervan?

-------------------------------------------------

*** VU+ DUO (500Gb HD) + DM600PVR (160Gb HD), 95 cm met 4 lnb's ***

Link naar reactie
Delen op andere sites


Misschien zit ik fout, maar een swap is volgens mij toch echt bedoeld als extra werkgeheugen. Het feit dat een image niet in de flash zit maakt daar niet voor uit.

Zelf images op CF met een swapfile op diezelfde CF en talrijke plugins. Dan blijkt de swap toch wel degelijk gebruikt te worden.

 

Grappig is wel dat 1 swapfile op de CF genoeg is voor alle andere images, kennelijk is die functie goed gestandaardiseerd.

VU+ Ultimo OpenPli  en een Vu+ Solo als vervanger van een kapotte duo ongerepareerd in een doosmet een Visiosat 4 LNB's. Beide met Pli.

Vu+ > Philips AVR9900 > Panasonic TH-42PZ8E Plasma full HD en Solo > Samsung LCD 32"
(en een museum Dreambox 7000 met HD/CF/USB/NAS ongebruikt)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.