Ga naar inhoud


Geen reparatie ivm waterschade?


Gast maze

Aanbevolen berichten

Hallo. Ik heb een Nokia N80 die sinds kort enkele kuren heeft. Zo werkt WLAN niet meer, en trekt Bluetooth de accu binnen een uur leeg. Daarnaast is de cameraknop al wat langer kapot...

Ik heb mijn telefoon naar een Nokia Service point gebracht en zij hebben de telefoon naar Nokia gestuurd.. binnen een paar weken kreeg ik hem echter terug met het bericht dat ze niet gingen repareren ivm waterschade..

Nou is mijn telefoon wel eens een beetje nat geworden van de regen, maar nooit ernstig. Daarnaast ben ik naderhand zelf aan het schroeven geweest, en ik kan zien dat ze het toestel nooit uit elkaar is geweest(ivm vuil etc)

Is er nog iets wat ik kan beginnen, en hoe komen ze erbij dat het toestel defect is ivm met waterschade? Het toestel ziet er van binnen namelijk keurig uit, en de problemen zijn ontstaan midden in de zomer..

Link naar reactie
Delen op andere sites


Nokia en de reperatiecentra van Nokia staan erom bekend garanties te ontlopen door het op waterschade te gooien. Google voor de grap eens op +Nokia +waterschade.

Hoe ze dit snel controleren ? klik

 

er zou ook een "hack" in omloop zijn om dit te herstellen, daarvoor mag je ook weer even google'n <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

 

 

merDe

deze ruimte is te huur
Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou bedankt voor de tips alvast. Ben erg benieuwd waar die sensor/sticker op mijn telefoon zit, want ik kan me niet voorstellen dat mijn toestel ooit zo nat is geworden van de regen. De problemen worden er in ieder geval zeker niet door veroorzaakt.

Link naar reactie
Delen op andere sites

In een Nokia telefoon zit een stickertje dat wit is met een rode punt of streep er doorheen. Als de sticker helemaal rood is constateren ze waterschade en is het einde verhaal.

 

Het slaat echt nergens op, maar zo werken ze wel.

 

Op somige batterijen van Nokia zit ook zo'n stickertje.

Ga ik later invullen, de oude info klopte niet meer.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zelf ooit met een teelfoontje terug geweest naar de leverancier, die hem opstuurde en vervolgens kregen we bericht dat de onderzoekskosten zo'n 45 euro waren (moesten we betalen voordat we hem terugkregen) en dat hij NIET gerepareerd ging worden door :

 

SPRAAKWATERSCHADE

 

Ofwel ; schade die ontstaan is door speeksel door het (normale) gebruik van de telefoon. Zo'n ding is toch om door te lullen ??????

 

Briefje gestuurd dat we hem NIET retour wilde hebben en een nieuwe, zelfde pre-paid gekocht voor 89,00

 

Laat ze maar in de str*nt zakken daar...

 

<img src="/forums/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

dan wordt je goed genaait smirk

 

mijn HTC smartphone heeft geheid ook wel wat vocht mogen collecteren, maar bij zn laatste RMA (omdattie niks meer deed) niks over gehoord <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

wel netjes een nieuw mamabordje en LCD er opgekregen,

 

vraag me alleen af was het niet goedkoper geweest om een nieuwe af te sturen :+

Philips LNB, 60cm pan, HVR-5500 DVB-S/S2/C/T, Cinergy HTC stick DVB-C/T, FS DVB-T stik

HVR-5500 -> CDS/TVV / Ziggo Digitaal

Cinergy HTC -> Ziggo Digitaal / FM

FS DVB-T -> Digitenne

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Heb hetzelfde meegemaakt met een Sony Ericson, slechts enkele weken oud. Ook voor herstelling binnengedaan. Zes weken later bericht van de shop dat ik hem mocht afhalen. Eens daar aangekomen bleek hij niet eens gerepareerd te zijn, waterschade zeiden ze. Deze gsm had nog geen spatje water gezien en toch had deze zogezegd waterschade. Was trouwens een toestel van 249 €. Ik heb het toestel wel terug meegekregen zonder iets te betalen, maar nu ligt hij hier al maanden gewoon in de kast, bye bye 249 € Voor mij nooit een Sony meer !!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hier in België hebben we dat niet, er is wel zoiets als testaankoop , maar daar moet je niet teveel van verwachten als je geen abonnee bent. <img src="/forums/images/graemlins/crazy.gif" alt="" /> <img src="/forums/images/graemlins/crazy.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.