Ga naar inhoud


Man-X toegevoegd aan tvv pakket


voodoodoll

Aanbevolen berichten

Voor de liefhebbers.

 

Man-X: 100% Gay Passion!

Man-X brengt erotiek voor een doelgroep die tot nog toe vaak vergeten werd in dit genre: mannen die van mannen houden. Geen lifestyle-items dus die dit publiek vaak te stereotiep behandelen, maar enkel het beste van het beste uit de gay hardcore business. Dat Man-X het eerste soortgelijke kanaal is dat dit op Europese schaal doet, levert de zender bovendien alleen maar nog meer troeven op.

 

Van middernacht tot zes uur ’s ochtends brengt Man-X ongecensureerde films met de grootste sterren van bijvoorbeeld de jongste “Amsterdam European Gay Awards”. Elke avond, zeven dagen per week, kan u dus genieten van de topprestaties van de meest gelauwerde acteurs. Daarnaast zullen er regelmatig ook thema-avonden en televisiepremières worden georganiseerd. Alles wordt uitgezonden in de originele taal.

 

 

Hoe Man-X ontvangen?

Man-X kan als extra optie worden genomen bovenop het Basis- of het Pluspakket. Hiervoor betaalt u slechts 7,95 euro per maand extra, een prijs die u nergens anders op de markt zal tegenkomen. Kwaliteit hoeft immers niet duur te zijn bij TV VLAANDEREN. De aanrekening van Man-X op uw factuur gebeurt trouwens zeer discreet.

 

Om Man-X toe te voegen aan uw bestaand abonnement, is het voorlopig nog nodig om contact op te nemen met onze klantendienst. Een eenvoudig telefoontje naar 02 / 403 03 33 volstaat dus om de zender vannacht al te ontvangen. Binnenkort zal TV VLAANDEREN ook de mogelijkheid aanbieden om dergelijke wijzigingen in uw abonnement zelf online uit te voeren.

 

Op een nieuw abonnement kan de optie van Man-X onmiddellijk worden aangevinkt. Het aanmaken van een nieuw abonnement kan uw dealer voor u doen bij aankoop van de smartcard, of gewoon thuis via onze website.

Link naar reactie
Delen op andere sites


bron ?

 

Eindelijk, een themakanaal over Mannix.

Dat we daar sinds 1975 hebben op moeten wachten.

Leuk, 24/24u cowboys op tv en als opener de film Brokeback Mountain ?

Het zou fijn zijn als de afleveringen van Mannix "Skid Marks on a Dry Run", "A Night Full of Darkness", "Hardball", "The Empty Tower", "A Night Full of Darkness", "The Gang's All Here", "Fly, Little One", "A Penny for the Peepshow", "Pressure Point", "The Silent Cry" ook in de pipeline zitten voor de volgende maand.

 

http://www.man-x.tv

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nu ieder voor de kabel te verafgelegen woning en iedere caravan zijn schotel heeft is het de beurt aan de holibies om het streefdoel van 100000 abonnees te halen. Wie is de volgende groep als het dit cijfer niet wordt gehaald ? Ik hoop op de jagers en de vissers.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.