Jump to content

Coliseo

Members
 • Content Count

  1,261
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Coliseo

 1. En alles wordt veel sneller heet als je dat wil. Bovendien leg ik onder de kookpan een blad krantenpapier als het een vettige spat-boel dreigt te worden. Eten klaar, krant weg en geen vettige kookplaat.
 2. Of gewoon met een bikiniX ๐Ÿค”๐Ÿ™‚
 3. Van de Hollanders geleerd zeker ? ๐Ÿ™‚ https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.hln.be/buitenland/nederlandse-schaatsers-zakken-door-ijs-van-smeltende-vijver-brandweer-moet-hen-met-behulp-van-ladder-redden~a3aea77e/&ved=2ahUKEwjfj_iq-OfuAhUCSxoKHVrED14QFjAAegQIARAB&usg=AOvVaw3QL0KGzJiCCFs_zBJVB4CK&cshid=1613256395338 https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.hln.be/het-leukste-van-het-web/filmpje-van-nederlandse-waaghals-die-door-het-ijs-zakt-met-zijn-jeep-gaat-viraal~a4b88e47/&ve
 4. Van de E411, Luxemburg - Brussel, moet je in de herfst en de winter wegblijven. Sneeuw, ijzel, mist en geen vlak parkoers is om moeilijkheden vragen. Het gebeurt daar niet zelden dat een vrachtwagen daar in schaar gaat en heel de snelweg is geblokkeerd. Gewoon Dijon - Reims - Mons (Bergen) volgen. Scheelt maximum een paar tientallen kilometers. Natuurlijk mis je dan de goedkope tankbeurt in Luxemburg, maar op een traject van 2.000 km maakt dat niet echt het verschil.
 5. Hallo iedereen, Mijn neef toonde mij vorige week een platenspeler DUAL, een toestel uit begin jaren '70, waaraan hij erg gehecht is (erfstuk). Toen hij het de laatste maal gebruikte, was er ineens een rookontwikkeling en het toestel weigerde dienst. Vandaag heb ik het eens bekeken en ik vond een condensator die de geest gegeven had. Volgens de "Service Anleitung" die ik op internet kon terugvinden, gaat het om een "Papier-Kondensator 47 ยตF/250V / 20%". Als niet-techneut ben ik toch van plan om het dingetje te vervangen. Op internet heb ik een condensator g
 6. Toch wel. Ik heb ze gezien, de dingo's ๐Ÿ™‚
 7. Zum kotzen... Zelfde taal, maar sommige betekenissen zijn toch streekgebonden.
ร—
ร—
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.