Ga naar inhoud

Coliseo

Leden
 • Aantal items

  1264
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  1

Over Coliseo

 • Verjaardag 02/28/1957

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Vlaams-Brabant

Recente bezoekers van dit profiel

6274 profielweergaven

Coliseo's prestaties

 1. Je hebt het artikel ook gelezen, maar het past dus niet in je kraam... Als je de (Belgische) actualiteit een beetje volgt, dan weet je dat de stijging van de coronacijfers zich vooral situeert in het Brusselse en het Waalse gewest. Deze regio's scoren qua vaccinatiegraad aanzienlijk lager dan Vlaanderen. De ziekenhuis-opnames van gevaccineerden is hoofdzakelijk te wijten aan het feit dat de hoogbejaarden een zwakkere gezondheid hebben en dat ze vaak lijden aan andere onderliggende medische problemen. Bovendien is deze groep van de bevolking als eerste ingeรซnt, waarbij het niet onlogisch is dat de kracht van hun vaccin afgezwakt is. Vecht jij maar verder tegen de windmolens, maar weet dat je haring bij mij niet braadt.
 2. Het zal wel afhangen van wat je het liefst leest zeker ? https://www.hln.be/binnenland/niet-gevaccineerden-belanden-tot-10-keer-sneller-in-ziekenhuis-dan-gevaccineerden-wie-zijn-de-gevaccineerden-die-toch-in-ziekenhuis-belanden~a94de552/
 3. En alles wordt veel sneller heet als je dat wil. Bovendien leg ik onder de kookpan een blad krantenpapier als het een vettige spat-boel dreigt te worden. Eten klaar, krant weg en geen vettige kookplaat.
 4. Of gewoon met een bikiniX ๐Ÿค”๐Ÿ™‚
 5. Van de Hollanders geleerd zeker ? ๐Ÿ™‚ https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.hln.be/buitenland/nederlandse-schaatsers-zakken-door-ijs-van-smeltende-vijver-brandweer-moet-hen-met-behulp-van-ladder-redden~a3aea77e/&ved=2ahUKEwjfj_iq-OfuAhUCSxoKHVrED14QFjAAegQIARAB&usg=AOvVaw3QL0KGzJiCCFs_zBJVB4CK&cshid=1613256395338 https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.hln.be/het-leukste-van-het-web/filmpje-van-nederlandse-waaghals-die-door-het-ijs-zakt-met-zijn-jeep-gaat-viraal~a4b88e47/&ved=2ahUKEwix-5-V-ufuAhVKQhoKHYDaBncQFjAAegQIAxAC&usg=AOvVaw3fkOeyJBL-7twdu3gBx5o1
 6. Van de E411, Luxemburg - Brussel, moet je in de herfst en de winter wegblijven. Sneeuw, ijzel, mist en geen vlak parkoers is om moeilijkheden vragen. Het gebeurt daar niet zelden dat een vrachtwagen daar in schaar gaat en heel de snelweg is geblokkeerd. Gewoon Dijon - Reims - Mons (Bergen) volgen. Scheelt maximum een paar tientallen kilometers. Natuurlijk mis je dan de goedkope tankbeurt in Luxemburg, maar op een traject van 2.000 km maakt dat niet echt het verschil.
ร—
ร—
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.