Ga naar inhoud


"Mijn TVVlaanderen"deel van de website


Gast Paullo

Aanbevolen berichten

Ik dacht niet dat het hier al vermeld was, maar op de website van TVVlaanderen is het nu mogelijk een "MijnTVVlaanderen"toegang te verkrijgen.

 

Hiermee kunnen bepaalde zaken zelf uitgevoerd worden, zoals het bekijken van de laatste factuur, het upgraden naar het pluspakket, het abonneren op Man-X en het wijzigen van de erotiektoegang.

 

Greets

Link naar reactie
Delen op andere sites


Thanks om dit te melden!!! heb onlangs het pluspakket en het vlaamspakket besteld en nu zag ik bij mijn factuur online dat ze mij het jaarabbonnement aangesmeerd hadden in plaats maandelijks zoals vroeger. <img src="/forums/images/graemlins/shocked.gif" alt="" /> Ik heb het gelukkig nog kunnen laten veranderen <img src="/forums/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

greetz

 

berreke

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik betaal liever jaarlijks, want als ze alweer hun prijzen gaan verhogen, dan voel je het effect pas een jaar nadien en niet de volgende maand. Dus jaarlijks was alvast goeikoper voor mij aangezien ze enkele maanden gelden hun prijzen hebben verhoogd.

Dreambox 8000 HD- 1TB HD - OpenPli Image

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.