Ga naar inhoud


einde DVB-T voor Belgacom


notrius

Aanbevolen berichten


  • 4 weken later...

Nieuws

 

KPN wil ook in België met televisie beginnen

14/01/2008

 

KPN overweegt om in België te starten met digitale televisie. Dat zegt Marcel Smits, financieel directeur van KPN, de Nederlandse moedermaatschappij van mobiele operator Base, in het Vlaamse dagblad De Morgen. Een beslissing formele beslissing is er nog genomen, maar KPN denkt er ernstig over na om via zijn Belgische dochter Tele2 de concurrentie met Belgacom en Telenet aan te gaan.

 

KPN is in Nederland al actief op de televisiemarkt. “Als blijkt dat we succesvol zijn in Nederland, dan komen we ook naar België. Er is dan geen reden om te stoppen aan de grens”, zegt Smits in de krant. In Nederland heeft KPN vooral succes met haar DVB-T aanbod (ether) via Digitenne. KPN Interactieve TV heeft nog slechts een zeer beperkt aantal klanten. Voor België zou het bedrijf mee kunnen dingen als de vergunningen voor de digitale ethertelevisie worden uitgeschreven. Ook kan men via het DSL netwerk van Tele2 aan de slag.

 

 

bron;digitaaltvkijken.be

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dan mogen we er zeker van zijn dat alles achter slot en grendel gaat... Waarom ze VTM en consoorten niet verplicht hebben om op antenne uit te zenden, weet ik niet.

En aangezien de zenderparken van de VRT ook te koop staan... Ik hoop dat de VMMa en SBS Belgium zelf ook gaan bieden voor die frequenties!

Philips DSR 7121, Multytenne Single en TV-Vlaanderen toppakket

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...