Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Gast Bartholomeo

[800]Flashen wil niet, na 25% loopt het vast

Aanbevolen berichten

Gast Bartholomeo

Hallo

 

Ik krijg mijn DM800 niet geflashed ... hij start 'booting'. Het balkje loopt een eind. Maar na +/- 25 % loopt het vast.

Wie weet raad?

 

Bart

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Gast Bartholomeo

Ok, ik probeer het even ... alvast bedankt.

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast Bartholomeo

Dat flashen op zich doet ie wel ... maar als ik hem dan terug aan en uitschakel, boot hij en loopt hij opnieuw vast??

 

Wat kan er mislopen zijn?

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

De 12 volt spanningsplug eruit trekken en zo snel mogelijk er weer in frotten. Liefst binnen 1/2 seconde. Met een beetje mazzel start hij dan wel door.

Zo nodig een aantal malen herhalen.

 

Tijdens het herstarten loopt het balkje tot ongeveer 1/4 door, vervolgens terug naar iets van 1/8 lengte en moet dan vanaf die afstand langzaam oplopen. Zodra hij vanaf 1/8 direct weer naar 1/4 gaat begin maar opnieuw. Heeft iets met een loop te maken.

 

Het is niet 'mijn methode' om dit te doen, maar dat doet wel "the trick". Je kunt ook inloggen met telnet en het commando 'reboot' geven. Na een of meerdere pogingen loopt hij weer door.

 

Succes

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Origineel bericht van: Bartholomeo
Dat flashen op zich doet ie wel ... maar als ik hem dan terug aan en uitschakel, boot hij en loopt hij opnieuw vast??
Wat kan er mislopen zijn?


Welke image ben je aan het flachen?

Ik heb dezelfde problemen gehad met de PLi Jade. (meerdere mensen)
Als je die gebruikt doe het flachen dan via de serial/netwerk optie en gebruik het programma DreamUP v1.3.3.1 of v1.3.3.2

Flachen via de stopmode van de overige images heb ik geen problemen ondervonden.

Grts.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast Bartholomeo

Het is gelukt met de plug vanachter een aantal keren in en uit te pieren!!

Nu loopt ie wel door. Ik heb de laatste versie van Gemini geflashed.

Nu maar afwachten wat ie me brengt :-))

 

Dank voor de tips allemaal hier !!

Is allemaal redelijk nieuw voor me, maar het komt... beetje bij beetje :-))))

Greetzz

 

Bart

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.