Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
fdm

[500] Lampjes op DB branden niet meer: iemand een oplossing?

Aanbevolen berichten

Hallo,

Een vriend heeft een DB500 die het niet meer doet. De voeding is in orde (ik heb een andere erop getest), maar de lampjes op de voorkant branden niet meer. De decoder is er spontaan mee opgehouden. Aangezien hij 3 jaar oud is is hij niet meer onder garantie. Weet iemand wat het zou kunnen zijn, voordat we hem opsturen?

 

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Tja ,

ook raden dus

zou je hem eens moeten openen en onder goed licht met de loep eens moeten bekijken...

als er iets doorgebrand / doorgesmolten is zie je wel eens sporen daarvan

(of die gemaakt kan worden is eerder een vraag van of het dat waard is na 3 jaar gezien het arbeidsloon en portokosten)

 

cheers

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.