Jump to content
Sign in to follow this  
Jan V

[DM800HD] constant CA error na plaatsing nieuw image. bij oud image niet

Recommended Posts

als ik er een nieuwe image er in zet (geeft niet welke) geeft hij een CA error maar met een oudere niet dat gaat probleemloos

wie heeft daar een verklaarbaar antwoord voor

 

alvast bedankt,

Jan

(PS het is geen clone)

Share this post


Link to post
Share on other sites

mogen we misschien weten wat voor image (release) het nieuwe is

EN dus ook welk ouder erin zat?

 

ciao

Share this post


Link to post
Share on other sites

er zit nu Neweniga2 2.4 in en het probleem is als ik er een laatste nieuwe zoals PLI jade 3, Milo, Newenigma2 2.6 alle laatste images doet hij het

 

Jan

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest pieterg
Origineel bericht van: Jan V

(PS het is geen clone)


Als het dan geen clone is, zit er een verkeerde security chip in.
Hoe dan ook, terug naar de verkoper.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hoezo geen clone? hoe weet je dat.

 

Newenigma 2.4 = secondstage 72 bootloader.

 

De laatste serie clones gaan idd tot #72

 

Volgens mij zijn in de laatste series van de orginelen de sec-chips ingegoten toch?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy