Jump to content


Alle regionale omroepen via de kabel


rolandroland

Recommended Posts

Alle regionale omroepen kan ik ontvangen via de kabel. Leuk om een andere regionale omroep ook eens te zien. Op de satelliet kun je niet alle regionale zenders ontvangen. TV Utrecht, TV West (Zuid-Holland Noord) en Omroep Flevoland ontbreken. Wat ik mij afvroeg is hoe de kabel aan die 3 regio zenders komt? Waar halen zij dat signaal vandaan?

 

Bekijken jullie ook weleens naar andere regionale omroep dan waar je zelf woont? En zo ja, welke programma's vind je leuk om naar te kijken?

Link to comment
Share on other sites


Het signaal gaat via glasvezel naar Ziggo, er komt geen satelliet aan te pas.

 

Ik kijk zeker naar de regiozenders, nieuws op RTVNH en op TV Gelderland kijk ik graag naar Buitengewoon, een natuurprogramma.

 

Gisteravond toch nog even naar het schaatsen in Haaksbergen gekeken, via TV Oost. Deze zond het live uit. Evenementen als de Vierdaagse van Nijmegen en de marathon van Rotterdam worden uitgebreid uitgezonden op de regiozender.

 

Verder als er iets loos is ergens, is de berichtgeving via de betreffende regionale omroep vaak uitgebreider dan via de landelijke zender, zoals het neergestorte vliegtuig bij Zwanenburg in februari.

 

Toen ik in september met vakantie was in Limburg, heb ik een Ziggo-ontvanger meegenomen en een ongeregistreerde smartcard en kon toen twee weken alle zenders op het Ziggo-net zien. Een schotel was daar niet nodig en door de vele bomen ook geen optie.

2x Vu+ Zero (S), 1x Vu+ Uno 4k (C)

2x Vu+ Duo 4k. 28E/23E/19E/13E/Ziggo

1x DB 7020 (C).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.