Ga naar inhoud


wil al iemand zijn dm8000 kwijt ??


Bopke

Aanbevolen berichten

Origineel bericht van: Bopke
hee dreamers

ben je je veel te duur betaalde dream8000 al zat ??
ik zal hier nooit zon ding neerzetten tenzij de prijs 40-50% zakt :D
ik ga maar verder met een AZbox premium HD+ met dual tuner verder die vergelijkbaar en ook nog is minder dan de helft kost als je hem vergelijkt met de afzetprijs van dream8000 die 999 pleuro's kost ....... crazy

met pijn in het hart neem ik afscheid van dream 7025.. frown


Geen haar op mijn hoofd die er aan denkt om mijn DM8000 te verkopen, super apparaat! Het kost inderdaad wat geld, maar daar krijg je ook wel wat voor.

Heb geen dag meer aan de 979 euro gedacht die ik er aan uit heb gegeven en dat zegt mij voldoende over de mate van tevredenheid.

Veel plezier met je AZ box.

ps. werkt de twin tuner functie eigenlijk al, las tot een maand geleden dat deze nog steeds niet werkte en ook in de toekomst niet zou werken. Dat betekent een mooie DM800 met twee tuners waarvan er 1 niet werkt.

Bron:
http://www.Bron: Totaal TV/?action=nieuws&id=2603

DM8000

Vaste opstelling Astra1, Astra2 en Astra3

Link naar reactie
Delen op andere sites


Nee , ik ben hem niet zat integendeel. De Azbox zal best een leuke ontvanger zijn hoor maar kijk maar eens eventjes naar de diverse fora de topics zijn vele malen groter als van de Azzbox. En de support en plugins ook. Tis maar net waar jou prioriteiten liggen.

Ik had het geluk om een van de eerste 8000 in NL te bemachtigen. Deze heb ik na 1 week alweer verkocht omdat ik absoluut niet tevreden was over de box.

Sinds 4 weken heb ik weer een nieuwe gekocht en ik ben nu absoluut tevreden.

Het is een van de weinige echte HD twin tuners die er momenteel te verkrijgen is. Het is absoluut veel geld helemaal mee eens maar als je 2 maal een 800 koopt ben je ook 900 euro kwijt je kunt dan geen dvd inbouwen geen standaard wireless. En zoals gezegd nu een superstrak beeld ontvanger voelt "snel" aan en lekker stabiel. Maar er komt een hele mooie 8000 killer aan......... de PowerVu.

Deze ontvanger ziet er niet alleen mooi uit maar is een echte HD twin tuner die draait op Enigma2. Ik heb met deze ontvanger eventjes gespeeld en met wat kleine aanpassingen kan er zo bijv. Pli of gemini etc op. De prijs zou niet hoger worden dan 500 euro.Dus dit zou echt wel eens een killer kunnen worden. Maar................eerst zien en dan geloven

Sinds ik een dreambox heb, heb ik geen tijd meer om tv te kijken.
Dreambox: 8000, VU+ DUO2, VU+ SOLO Wavefrontier 8 LNB T90, SG2100, Qnap 219 pro+ , 2bay Asustore Nas

Link naar reactie
Delen op andere sites

Tja hij lijkt er wel op maar of deze precies dezelfde is durf ik niet te zeggen. Er zijn meerdere namen bv. in duitsland zal HM sat hem op de markt brengen.

 

Sinds ik een dreambox heb, heb ik geen tijd meer om tv te kijken.
Dreambox: 8000, VU+ DUO2, VU+ SOLO Wavefrontier 8 LNB T90, SG2100, Qnap 219 pro+ , 2bay Asustore Nas

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...