Jump to content


alternatieve software voor technotrend pci sat kaart met ci module.


Recommended Posts

Hi,

bestaat er voor mijn technotrend pci satkaart alternatieve software om sat te kijken.met de bijgeleverde software heb ik enkel een vastlopende pc,die ik een harde reset moet geven.

ik heb al gelezen over dvbviewer en andere alternatieven,maar helaas,de zoektocht via google geeft mij niet zoveel informatie.

ik heb die kaart gekocht voor hd tv te kijken en op te nemen,maar ik ben er alsnog maar in geslaagd 2 minuten naar een fta zender te kijken,waarna de boel vastliep en een reset nodig was.

ik heb veel betaald voor die kaart,en zou ze graag eens gebruiken.volgens de hardware die de pc weergeeft,zijn de drivers goed geïnstalleerd,maar de software om te kijken gaat niet bij windows xp pro,vista en windows7.

Of is er iets mis met die kaart?heeft nooit goed gewerkt.

Ontvangst van de astra 3 satelliet met een selfsat h50D via de vu zero 4K.cd multiroom  pakket met mz 102 en een vu uno 4k dvb-c fbc tuner met ci+ tv met een kaartje( telenet ).Informatie die ik geef, gaat over de Belgische situatie, tenzij anders vermeld|

Link to comment
Share on other sites


Guest skystar

Gebruik dvbdream, progdvb in combinatie met een smargo newcs en acamd. Dan kan je tevens met je bestaande abbo ook naar de gecodeerde uitzendingen kijken. Staat genoeg op het forum hier. Let wel op dat je voor de alternatieve software zogenaamde BDA drivers gebruikt anders kan je de kaart niet gebruiken met de alternatieve software. Een andere optie is met het programma dvblink tvsource en windows 7. Werkt als een speerbij mij thuis.

Mocht je iets meer willen weten PM is altijd bereikbaar

 

Martin

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.