Jump to content


NAS beeld blijft hangen


Guest miknic

Recommended Posts

Hallo,

 

Ik heb de volgende configuratie:

 

VU+duo met open PLI-1.0-2010-09-06

NAS Synology 207+ met 1 TB harddisk

 

Bedraad netwerk met CAT5 kabel.

 

Ik heb de NAS gewoon via het "netwerk" menu aan de VU gehangen.

Alles werkt eigenlijk goed alleen als ik een opgenomen bestand afspeel blijft het beeld na een paar minuten hangen.

Als je dan voor- of achteruit spoelt kun je weer verder kijken, alleen dit probleem blijft maar terugkomen.

 

Zou ik wat in de box moeten veranderen of zou het ook aan de router kunnen liggen? (ik heb hiervoor trouwens een keer een DM 600 aan de interne harddisk van een DM7025 gehangen en dit werkte prima)

 

Weet iemand een oplossing?

 

Alvast bedankt voor een reactie.

 

 

Link to comment
Share on other sites


update je image...

er zijn betere drivers voor je VU uitgekomen sinds de release datum van die pli 1.0

dus zou het probleem moeten zijn verholpen door enkel al de nieuwe drivers erop te zetten (voor pli 1.0 dan)

 

maar het kan ook aan de manier van mounten en de mount opties liggen

hoe mount je VU

 

ciao

 

Storm and Thunder

Earth & Fire

Link to comment
Share on other sites

de image heb ik er vorige week ingezet, het zou de laatste nieuwe moeten zijn. Ik neem aan dat nieuwe drivers er automatisch worden ingezet wanneer je het nieuwste image plaatst?

 

Kun je ook alleen de drivers updaten, zo ja hoe? (alleen dmv usb stick zoals je een image flasht?)

 

De mount heb ik gedaan via het menu/systeem/netwerk, het is een CIFS mount. (gaat eigenlijk exact als de DM7025 die ik hiervoor had)

 

bedankt maar weer

 

Link to comment
Share on other sites

Citaat:
PLI-1.0-2010-09-06

dat lijkt me geen nieuwe

maar via de ppanel moet je toch updates voor dat image kunnen ophalen? gewoon van de PLi feed?

is overigens de workgroup op NAS en VU+ hetzelfde?
kun je ter controle een per telnet een>mount< commando geven, opdat we zien HOE de synology nu gemount is op VU+ (Pli 1.0) ???

ciao

Storm and Thunder

Earth & Fire

Link to comment
Share on other sites

ppanel update = E1.

E2 update = blauwe knop/softwarebeheer/update

maar als de laatste openpli 1 er op staat zal dat niet meer verder te updaten zijn, dan beter autobackup instaleren,autoinstall aanvinken en openpli 2 flashen

 

ET10000 DVB-C C C C/T 2TB HDD.

SAT ET7000 ET6000  OpenPLI Triax 88 multifeed 4 quad LNBs

Link to comment
Share on other sites

ik heb inmiddels OpenPLI 2.0 (beta versie) erop gezet en dit lijkt goed te werken.

 

Heeft iemand nog suggesties voor een goede en stabiele image mocht het met PLI niet helemaal werken?

 

Alvast bedankt!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.