Ga naar inhoud


visiosat of Technisat Multyantenne


Gast davis

Aanbevolen berichten

Beste Davis

Wil je het helemaal safe spelen, richt dan de schotel eerst uit met de eerstgeplaatste lnb zonder diseqc-switch er tussen. Plaats dan de tweede lnb en sluit daar de coaxkabel op aan en stel de lnb dan perfect in postie, vervolgens de derde en de vierde op dezelfde wijze. Als alles goed staat afgesteld, plaats dan de diseqc-schakelaar er tussen en in de volgorde zoals je ze boven op je diseqc-schakelaar aansluit, zo stel je ook je tunervolgorde in. Let wel dat telkens als je de coaxkabel los- of vast zet, je de spanning van de tuner afhaalt om beschadiging van lnb’s of tuner te voorkomen.

Als het enigszins mogelijk is, zet je de tuner en een kleine flatscreen bij je schotel terwijl je afstelt op signaalkwaliteit en laat die satblieper maar achterwege. En, ben niet te gauw tevreden, elk procentje meer die je kunt halen met goed afstellen is meegenomen en geeft je straks meer regenreserve.

Link naar reactie
Delen op andere sites


Origineel bericht van: jim68
hoe moet je dan de dreambox instellen. als een visiosat Big.bisat koopt .voor de astra's en hotbird (4sat) is er een schema?


Als je van plan bent een big bisat aan te schaffen, dan is er de software van visiosat beschikbaar op de site. http://www.visiosat.com/sommaire/espace_pro . Als de schotel goed afgesteld staat, zijn de lnb's relatief simpel te plaatsen.

Excuseer, niet goed gelezen. Het ging om de instellingen van de Dreambox. Indien je op de big bisat meerdere lnb's plaatst en gebruik maakt van een switch, deze dan instellen in het menu op advanced. Elke lnb apart toewijzen.

XTrend ET9000 - DM 800 HD - Triax 88 quad - Visiosat Big Bisat - 80 cm Universal sat - Panasonic Plasma Viera series - Epson TW-3500

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...