Jump to content

Sprietje

V.I.P.
 • Content Count

  25,219
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sprietje

 1. Sprietje

  Fox Sport

  Misschien is het geld naar de nieuwe directeur gegaan (vakantiegeld of zo).
 2. Vanaf dat moment heb ik een SmartWi gekocht en daarmee kun je met 1 smartcard 3 ontvangers aansturen en ik gebruik de SmartWi nog dagelijks.
 3. Ja dat mag je wel, zie de site van de rijksoverheid: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/bestrijdingsmiddelen/vraag-en-antwoord/mogen-gewasbeschermingsmiddelen-waarin-glyfosaat-zit-worden-gebruikt En een site van de rijksoverheid sla ik toch hoger aan als de site van een bedrijf.
 4. Zoals de vrije fries al melde is Peter Smid per 1 mei aangesteld als nieuwe algemeen directeur van Joyne. Het gaat waarschijnlijk redelijk goed met het toch betrekkelijk kleine Joyne maar ja, die nieuwe directeur zal ook betaald moeten worden. Zouden de abonnementsprijzen hierdoor misschien omhoog gaan?
 5. Sprietje

  Tomtom updaten

  Er is maar 1 telefoon die aan het beeldoppervlak van een 6 inch Tom Tom komt, de rest is kleiner maar de beeldverhoudingen van een telefoon zijn zeker niet praktisch.
 6. Ja , maar die 2e en 3e kaart kostte toen maar €1,-/maand, nu al €10,-/maand.
 7. Zo doe je dat. Je kunt beneden een diplexer nemen of een aansluitdoos. Met een aansluitdoos worden bij meerdere antennes ook TV en radio signalen gescheiden.
 8. Tot voor een paar jaar geleden was je verplicht in België distels te bestrijden maar dat is niet meer, zie: https://www.standaard.be/cnt/dmf20170313_02778856 Ik weet niet of de wetgeving in Nederland daaromtrent gelijk is dan in België maar de rijdende rechter heeft meerdere malen uitspraak gedaan van klagende buren over heel veel onkruid in de tuin van de buren maar iedereen mag zelf bepalen wat hij mooi vindt. Er lijkt me dus weinig aan te doen.
 9. Maar had ik nu begrepen dat je twin-lnb's hebt en dat je 2 ontvangers hebt? Dan moet je wel 2 diseqc-switchen kopen. Voor €22,95 koop je deze EMP- switch in Nederland.
 10. Dat een Dvidas SW101D of een SAB GD-10A of een Amiko D-10/1 (allemaal een 10/1 diseqc-switch van dezelfde fabrikant) niet goed wil werken met een Zgemma H9, wil niet zeggen dat deze ook niet goed werkt met een EMP-Centauri S8/1PCP-W2 (P.168-W). Deze diseqc-switch wordt door heel veel leden naar volle tevredenheid gebruikt.
 11. Sprietje

  Tomtom updaten

  Ha, ha, ha, jij kunt ook rekenen zeg. Een 6 inch scherm op een Tom Tom heeft een scherm van 13,3 x x8 cm. Dat is 106,4 cm2 Een 6 inch scherm op een mobile telefoon heeft een effectief scherm van 11,6 x x6,5 cm. Dat is 75,4 cm2. Het oppervlak van een 6 inch Tom Tom scherm is dus maar liefst 141 % groter.
 12. Ik begrijp je niet helemaal cees, die laatste diseqc-switch die hij liet zien is bedoeld om 4 stuks twin-lnb's aan te sluiten op 2 ontvanger.
 13. Je wilt toch 5 of 6 lnb's aansluiten? Dan heb je niks aan een diseqc/switch waar je maar 4 lnb's op aan kunt sluiten.
 14. Dit is geen 8/1 switch maar een dubbele 4/1 switch.
 15. Beter kun je niet hebben maar wel een stuk duurder en dan 3 losse kastjes i.p.v. 1.
 16. Het probleem met de zender BBC-First die op 1 juni niet met de witte CI+ module te bekijken was, is opgelost. Sinds vandaag wel met de witte module te bekijken.
 17. Sprietje

  Tomtom updaten

  Ik heb een Tom Tom Start 60 met een 6 inch scherm met 45 landen in Europa toen voor €156,- gekocht. Zo'n 15cm scherm is veel duidelijker dan een mobile telefoon, zeker als je wat ouder bent en je ogen minder zijn dan vroeger.
 18. Dat klopt ceesv maar op de Eutelstat zitten transponders die veel makkelijker te ontvangen zijn dan de transponders van Joyne, dus gebruik je die om de Eutelsat 9e te zoeken.
 19. Sprietje

  Tomtom updaten

  Ik heb mijn Tom Tom met levenslange updates 6,5 jaar geleden gekocht. Een paar maanden geleden heb ik weer gratis een totale update gekregen zoals gebruikelijk minimaal 2x per jaar. Hoezo maximaal 5 jaar?
 20. Canal Digitaal dus bijna 2,5 maal slechter dan Ziggo op het gemiddelde genomen. Het beeld ziet er ook niet uit. Wat een bagger.
 21. De webcam van de haven van Cartagena heeft het wekenlang niet gedaan, nu doet hij het weer: http://www.apc.es/webapc/puerto/webcam
 22. Ook de nieuwe Megasat Campingman is niet voor de Eutelsat 9 oost voorgeprogrammeerd want dit zijn de 8 satellieten die wel voorgeprogrammeerd zijn: 1- Astra1 (19,2° oost) 2- Astra2 (23,5° oost) 3- Astra3 (28,2° oost) 4- Astra4 (4° oost) 5- Hotbird (13° oost) 6- Thor (0,8° west) 7- Hispasat (30° west) 8- Türksat (42° oost). Het ziet er dus naar uit dat deze automaat ongeschikt is voor de Eutelsat 9e wegens een te kleine schotel. In de beschrijving van deze automaat lees ik ook het volgende: Opmerkingen Dit artikel is niet geschikt voor het ontvangen van de meeste Nederlandstalige zenders, alleen voor Free-to-Air zenders. Joyne geeft zelf al aan dat 45cm het minimum is. Nu zal deze cassegrain schotel misschien wel een iets hoger rendement hebben dan een normale offsetschotel maar dan nog zal het er om draaien of je daarmee de Joyne-zenders mee kunt ontvangen.
 23. Het zal er om hangen of je met mooi weer de zenders van Joyne kunt ontvangen. Bij regen heb je niks. Heb je hier wat aan? https://www.megasat.tv/en/firmware/campingman-firmware/
 24. Welke van de tich Eutelsat satellieten wil je ontvangen? Bedenk dat deze automaat maar een schotel van 38cm heeft.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy