Ga naar inhoud


Nokia Multimedia Terminal (MM9500)


Ome Merde

Aanbevolen berichten

Heuj,

 

ik heb hier een Nokia Multimedia Terminal staan. Op de onderkant van de doos staat DVB 9500 S. Hij is helemaal identiek aan de mm9500 op 1 ding na, de jumper jp06 zit verscholen achter/onder de tunerprint terwijl die bij een normale 9500 tussen het modem en de cam hoort te zitten. Is dit nou zo'n nieuwe ? <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" />

 

probleem :

 

Als ik hem aanzet komt er effe b200.uns te staan (jippie, goede bootloader), vervolgens Nokia-98 (effe wachten) ver 4.2 (effe wachten) FLITS, uit. Doe ik nu de stroom er effe af en weer op dan herhaalt zich dit. Ook kan ik zowel serieël als via scsi het ding niet benaderen met dvbedit 5.0ß6 en via de BDM-interface kan ik hem ook al niet benaderen (BDP1.15 en TranxBDM 1.6 geprobeert)(WinXP).

 

wat kan er aan de hand zijn ?

 

nb. de grote spoel die erin zit word ook mega-warm.

 

 

groet,

merDe

deze ruimte is te huur
Link naar reactie
Delen op andere sites


Ome Merde, dat de jumper op die plaats zit komt wel meer voor. De omschrijving lijkt opeen D-Box 9500S. De D-Box2 heeft een ander front en een ander display. <img src="/ubbthreads/images/icons/laugh.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/laugh.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/wink.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dan de flashram er maar uit en in de programmer programmeren!

<img src="/ubbthreads/images/icons/laugh.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/wink.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/laugh.gif" alt="" />

 

Succes,

 

Spockear

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Moderator

je zou ook eens met de baudrate van je PC kunnen spelen.heb je de stekker van je bdm er wel goed ingeplugt?andere progjes geprobeerd?jumper erop? bdm nagekeken? ik weet dat je ervaring heb maar je kan wel eens iets over het hoofd zien.krijg je de bdm met geen mogelijkheid aan de praat dan zou ik toch kijken voor een win98 systeem.andere mogelijkheden die gebruik maken van de seriele poort kan je wel vergeten.de bdm heeft directe toegang op het geheugen.werkt het dan nog niet dan kan je er zeker van zijn dat het geheugen defect is en zal je deze moeten vervangen.och ja..heb je al eens met scsi geprobeerd?

Een smartphone is een hulpmiddel, geen levensstijl 

Kijk rond IN de wereld in plaats van voorover gebogen NAAR de wereld.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bedenk me net nog dat je de Nokia kan resetten door de 3 knopjes aan de voorzijde in te drukken terwijl je er spanning op zet. Ik gebruik dit altijd als laatste redmiddel als verder niets meer werkt. Mischien werkt dat wel.

Wat ik ook doe is oudere versie van dvbedit proberen of NSD ed heb al rare dingen meegemaakt. Zoals nieuwe fw of settings erin lukte gewoonweg niet en met een andere versie ging het weer probleemloos.

De mm9500 wil gewoon wat spullen in zijn kanalenlijst hebben staan anders verd**d ie het gewoon. En met die hw reset zet ie er dacht 17 kanalen in.

Avensis

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...