Ga naar inhoud


Bevalt het hier niet? Dan blijf je toch weg!


Ron

Aanbevolen berichten

Duwgati gaf laatst al mooi aan dat iedereen een eigen mening heeft en iedereen zijn eigen voorkeur.

Kun je dus niet leven met de manier waarop wij dit board runnen, zoek je een ander board waar je het wel naar je zin hebt.

Kun je niet met de regels leven? Dan ga je weg naar een board zonder regels.

Vind je ons arrogante kl**tz*kken? Dan ga je weg en laat je verder iedereen in zijn waarde.

Als je echter op een ander board gaat uithuilen omdat je hier buiten bent gezet omdat je onze regels niet respecteerde, (in het geval van andromeda omdat hij een PM van mij op een ander board plaatst privé-bericht=privé en in geval van mauriceje en silent client omdat ze zich op alles behalve nette wijze over een ander lid van ons board uitlieten) moet je niet vreemd opkijken als je daarna hier niet meer naar binnen kunt. Laat gewoon iedereen in zijn waarde en wees fair.

De eerst volgende die zich hier niet aan de regels houdt vliegt net zo hard uit de leden lijst. De regels zijn simpel en helemaal niet streng. Je moet ze gewoon even lezen en respecteren en dan zul je zien dat het hier goed toeven is.

Het is ons board en wij bepalen de regels.

Jij bepaald toch ook wie je in jouw huis naar binnen laat en of die persoon wel of niet zijn voeten op de tafel mag leggen?

Wij hebben geen zin in de theekransjes die op andere boards steeds de overhand hebben. Hier staat de satelliet en elektronica hobby nog steeds op de eerste plaats. Die onzin en ruzies op andere boards kunnen we hier missen als kiespijn.

 

Toxic[Q]

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 35
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Zo, dat lucht op he <img src="/ubbthreads/images/icons/tongue.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/grin.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/wink.gif" alt="" />

 

ps kan je nog wat aan die 2e waarschuwing doen, zo word ik nooit erelid <img src="/ubbthreads/images/icons/wink.gif" alt="" />

ben toch brave jongen geweest? <img src="/ubbthreads/images/icons/cool.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja,

er moeten nu eerst regels zijn,en ik geef het toe,dat het soms moeillijk kiezen is in welk forum het bericht moet als ik bvb spreek over een ontvanger met bijhorende module.Moet het nu in ci's of bij de ontvanger.Mocht er hier geen regels zijn,dan zou het board direkt vervuild en/of gesloten zijn. <img src="/ubbthreads/images/icons/frown.gif" alt="" /> .Ik geef toe dat ik vroeger ook eens gebanned ben,maar ja,als je de regels overtreed,moet je de gevolgen verdragen.rijdt je te snel en je wordt gepakt moet je ook je boete betalen.We zijn (denk ik) allemaal sat hobbyisten die hier zitten,en de één weet al meer dan de andere.Ik reageer gewoonweg niet op een vraag die voor mij oerdom lijkt,ik heb ook ergens moeten beginnen.Als iemand mij aanvalt,dan krijg die één terug via pm.

ik wardeer wat de administrators doen,want ik denk dat zij nogal wat uurtjes moeten doorbrengen om het board netjes te houden en ze zijn er zelfs niet voor betaald,ze doen het voor de hobby (denk ik toch).Het kost hen enkel en alleen maar geld.

dit terzijde,zal nu verder doen met de hobby,want dit is een beetje voor off toppic of niet?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Sorry neem niet serieus is gewoon een mening (mag ik blijven <img src="/ubbthreads/images/icons/confused.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/icons/confused.gif" alt="" /> )

 

1. wie is ons teebee en toxic zijn 1 toch

2. Het schijnt jou te storen dat er hierover op andere boards gecomuniceert wordt,maar daarintegen is het ook bekend dat ook jij Toxic hier liever niet meer gezien wordt maar op een of andere wijze kan het jou ook niet loslaten om toch eens te verriferen ofdat hier of op andere boards over gesproken wordt waarmee je denk ik tevens aangeeft dat het je toch niet helemaal lekker zit.

Neem nou de dreambox alle andere links die hiervan zijn en geplaatst worden onherroepelijk geweert/gedeleted laat staan dat degene die ze gepost meestal een exlid wordt,ik had hier gelijk het gevoel na dit verhaal op een ander board gelezen te hebben deze topik na 7 pagina`s ineens gesloten wordt.

 

dit is een van de dingen waar het veel mensen om draait.neem nou eens jullie opvattingen in het begin toen jullie het board openden(ook ik heb dit meegemaakt)en nu!!

 

nogmaals dit is een mening en hoop dat ie gerespecteerd wordt

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gelijk heb je Toxic,

 

ïf you can't take the heat, get out of the kitchen" Of zo iets, maar ja ik ben het met je eens. Regels moeten er zijn en behandel elkaar met respect, maar het is nu toch niet zo dat je het (even) gehad hebt door enkelen die je genoemd hebt en een ieder die nu nog (per ongeluk) een foutje maakt van het board gooit?

 

"wie een fout maakt is een mens, wie er niet van leert is een dwaas"

 

Groeten,

 

Andras <img src="/ubbthreads/images/icons/smile.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zinloze discussie. Waarom zou ik mij moeten laten gevallen dat jij mij beschuldigd van zaken die niet kloppen.

Het dreambox topic hier ging over de demonstratie en de discussie die daar op volgde had al lang niets meer met die demonstratie te maken en is alleen om die reden dus gewoon gesloten. Je kunt toch gewoon in het juiste forum verder discuteren?

 

Tox.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Iedereen weet dat je hier niet zomaar buiten gezet wordt.

De mensen die "zomaar" buiten gezet worden zijn meestal de gefrustreerde terugkomers die onder een andere naam weer opnieuw beginnen te stoken en etteren. Die zetten we inderdaad meteen weer buiten.

Wij doen dit voor de lol en als we er geen lol meer aan hebben stoppen we er gewoon een keer mee.

 

Tox.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

En die "lol" kost ons dan nog ook véél (belangloze) vrije tijd!

En ja, het kan weleens gebeuren dat een of ander antwoord van een moderator wat "bot" of "hard" overkomt maar net nà een "godverd*mm*" geslaakt te hebben is dat wel soms eens een ongelukkig "uitlopertje"... (en een god...enz...) komt er wel altijd met reden te wijten aan één of andere "ongeoorloofde" posting...

Gerdy

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben zelf moderator op dit "hobby" board, maar doe ook regelmatig postings op de andere boarden.

Ik respecteer de regels die de verschillende boarden hanteren, bij de een zijn die wat strenger dan bij de ander.

Maar het is logisch dat er regels zijn anders wordt het echt een puinhoop.

Maar waar het echt omgaat is wederzijds respect, laat iedereen in zijn waarde.

Verschil van mening is prima maar verwoord dat met in je achterhoofd respect voor een ander.

Ik ben een echte hobbyist, en het is mijn hobby om zoveel mogelijk mensen te helpen, daar bij maak ik geen verschil of je nu van board x of y komt.

Laten we toch met ze allen ons met de hobby bezig houden en iedereen in zijn waarde laten.

 

Normaal reageer ik nooit op dit soort posting, maar dit moest ik even kwijt.

 

Allemaal veel succes met de hobby toegewenst.

 

CrazyMotha.

 

I'm not a complete idiot, some parts are missing.

 

Dreambox 8000 HD - Vu Duo

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik vindt de materie over de satelliet (doordat het zo omvangrijk is) zeer moeilijk.

Toch als ik deze discussie volg, moet dat over de satelliet nog wel te doen zijn.

Ik hoop dat het niet op het kabinet gaat lijken <img src="/ubbthreads/images/icons/frown.gif" alt="" /> , snap daar ook niet veel van.

 

Zelf denk ik ”houd het netjes” , laat je kop niet gek maken en probeer datgene te doen waar jullie zo goed in zijn, en dat is je hobby op een bijzondere manier delen met die mensen die hier ook interesse in hebben..

Succes verder en Groeten van

Grasparkiet

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

ik ben het hellemaal met CrazyMotha eens

ik post ook op meerdere boards zowel binnen als buitenland

en overal zijn de regels anders en die MOET je respecteren

of je moet niet op het board posten en of komen

zo denk ik over dit onderwerp en nog heel HEEL veel mensen met mij (ons)

 

groeten dadaman

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gast
Dit topic is nu gesloten voor nieuwe reacties.
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...