Ga naar inhoud
Log in om dit te volgen  
Cobus R

Display.xml file voor Gigablue ue 4k

Aanbevolen berichten

Wie heeft er een skin_display.xml waar de picons wel in werken met Openpli 7.3  ik heb al zitten prutsen maar krijg het niet voor elkaar namelijk.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Ik heb meerdere images getest (zoals Pli 7), maar de enige die een dikke voldoende kreeg, is ATV 6.4. Hier is het probleem met picons in het display niet aan de orde.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Jammer maar pli blijft toch de voorkeur van mijn broer want daar is die van.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Misschien moet je broer het dan maar oplossen via het Pli forum? 😉

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Je zou wel de XML uit de ATV kunnen halen en dan in de PLI zetten.

Bij de ATV heb je keuze , dacht ik uit 15 stuks display bij de applicaties.

Succes

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Dat weet ik! maar krijg het niet werkend bij Pli uiteraard werkt alles bij openatv , teamblue enz.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Het is opgelost je moet de size van de picons gebruiken in de XML file

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
Log in om dit te volgen  

  • Wie is er online   0 leden

    Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken

  • Gerelateerde inhoud

    • Door Unetwork
      Een raar iets, ik heb een 23 inch display met 2 ingangen, VGA en DVI die gebruik ik als tweede display.
       
      Als ik de PC start gaat die aan en geeft normaal beeld maar alleen voor 2 a 3 seconden.
      Andere ingang geprobeerd en aangesloten op mijn andere PC maar hetzelfde probleem.
      Power blijft wel aan, maar zwart beeld.
      Monitor is Asus en nu 4 jaar oud.
       
      Is dit te repareren?
       
      Alvast bedankt.
       
       
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.