Jump to content

Dreeke

Members
 • Content Count

  899
 • Joined

 • Last visited

2 Followers

About Dreeke

 • Rank
  Sat4all regular
 • Birthday 12/14/1967

Contact methoden

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Veenendaal
 • Interesses
  Android TV, radioproductie en natuurlijk satelliettv

Recent Profile Visitors

2,481 profile views
 1. Voor het eerst kunnen sportfans in Duitsland de Olympische Spelen beleven in haarscherpe UHD HDR-beeldkwaliteit. Het Eurosport 4K-evenementenkanaal is beschikbaar van 23 juli tot 8 augustus op HD + op UHD1 en presenteert Tokyo 2020, het sporthoogtepunt van de zomer en misschien wel de belangrijkste Olympische Spelen tot nu toe in UHD HDR. Kijkers kunnen uitkijken naar perfect televisiegenot en genieten van in totaal meer dan 200 uur live verslaggeving van de Olympische Spelen van Tokyo 2020 in native UHD, inclusief de openings- en sluitingsceremonie. Het Eurosport 4K-evenementkanaa
 2. Hieromtrent zal je wel bedoelen. Mijn bronnen blijven geheim 😁.
 3. Joyne, de Nederlandse aanbieder van satelliettelevisie, is bankroet. Op 12 april is Joyne B.V. te Drachten (Friesland) door de rechtbank in Noord-Nederland failliet verklaard.
 4. Afgelopen week heeft Ziggo groot onderhoud gepleegd, waardoor zenders verplaatst of aangepast zijn. Zo merkte ik dat SBS6 HD een andere SRVID code heeft gekregen: 4ABA. Hierdoor is oscam.services niet meer actueel. Heeft iemand een actuele versie?
 5. OpenATV 6.5 is een Alpha versie, bedoeld voor pluginmakers. Het is nog niet de nieuwe versie, die is nog altijd 6.4.
 6. Vandaag eindelijk een keer tijd om te testen met deze Gigalbue UHD UE 4K. Ik heb gekozen voor de 33 graden oost, omdat daar zowel een multistream als een x.265 en AVC stream op zit. Het resultaat met de interne tuner: - Beeld en geluid op de zender France 24 English (in h.265) - Beeld en geluid op de zender TMC Suisse (in AVC) - GEEN lock op MIS transponder 12.646 horizontaal Bij de laatste zal je dan die extra tuner nodig hebben, maar dat kan ik niet controleren.
 7. Gaat het hier om de DVB-S2X NIM(45308X FBC) (DVB-S2X)?
 8. Ede TV is opgegaan in streektelevisie voor de Gelderse Vallei/Food Valley. Deze streek omvat de gemeenten Ede, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal, Wageningen en Woudenberg.
 9. Ik gebruik OpenATV 6.4 en gebruik ServiceApp met Exteplayer3 als standaard (4097). Ik heb je lijstje in een editor aangepast door 5002 in 4097 te vervangen en daarna in een boeket geplakt. Alle drie de zenders werken prima, pakken direct.
 10. Gigablue en OpenATV gaan samen prima. Indien je geen softcam uit de plugins kan kiezen, kan je even online zoeken naar een IPK bestandje en kan daarna o.a. kiezen voor OScam.
 11. – Hoe zijn de ervaringen met deze ontvanger? Al jaren goede ervaringen met dit merk en diverse ontvangers ervan. – Is deze ontvanger op de toekomst voorbereid en behoeft voorlopig dan ook niet vervangen te worden? De 4K ontvangers zullen nog jaren meekunnen, want de 4K zenders starten mondjesmaat, afhankelijk van welke posities je kan ontvangen. – Hoe zijn de ervaringen met multiroom en werkt dit ook nog als er alternatieve software geïnstalleerd wordt als Openatv/Pure2? Juist deze images werken heel goed in de Gigablue ontvanger. Van wat ik lees, is OpenATV de meest p
 12. Ik snap het nut niet van dit bericht. Het gaat over de technische ontvangst van een satellietzender.
 13. Zodra je bij YouTube een live uitzending onderbreekt of stopt, vervalt de unieke url.
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.