Ga naar inhoud

Dreeke

Leden
 • Aantal items

  893
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

2 Volgers

Over Dreeke

 • Titel
  Sat4all regular
 • Verjaardag 12/14/1972

Contact methoden

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Petenbos (Veenendaal)
 • Interesses
  geen

Recente bezoekers van dit profiel

2310 profielweergaven
 1. Gaat het hier om de DVB-S2X NIM(45308X FBC) (DVB-S2X)?
 2. Ede TV is opgegaan in streektelevisie voor de Gelderse Vallei/Food Valley. Deze streek omvat de gemeenten Ede, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Veenendaal, Wageningen en Woudenberg.
 3. Ik gebruik OpenATV 6.4 en gebruik ServiceApp met Exteplayer3 als standaard (4097). Ik heb je lijstje in een editor aangepast door 5002 in 4097 te vervangen en daarna in een boeket geplakt. Alle drie de zenders werken prima, pakken direct.
 4. Gigablue en OpenATV gaan samen prima. Indien je geen softcam uit de plugins kan kiezen, kan je even online zoeken naar een IPK bestandje en kan daarna o.a. kiezen voor OScam.
 5. – Hoe zijn de ervaringen met deze ontvanger? Al jaren goede ervaringen met dit merk en diverse ontvangers ervan. – Is deze ontvanger op de toekomst voorbereid en behoeft voorlopig dan ook niet vervangen te worden? De 4K ontvangers zullen nog jaren meekunnen, want de 4K zenders starten mondjesmaat, afhankelijk van welke posities je kan ontvangen. – Hoe zijn de ervaringen met multiroom en werkt dit ook nog als er alternatieve software geïnstalleerd wordt als Openatv/Pure2? Juist deze images werken heel goed in de Gigablue ontvanger. Van wat ik lees, is OpenATV de meest p
 6. Ik snap het nut niet van dit bericht. Het gaat over de technische ontvangst van een satellietzender.
 7. Zodra je bij YouTube een live uitzending onderbreekt of stopt, vervalt de unieke url.
 8. Dat schreef je niet in je vorige post en dan nog, je hebt een vermoeden, meer niet... stop met je fake news 🙂
 9. Naar welk onderzoek refereer je met de "gemiddelde Canaldigitaal kijker"? Ik vermoed dat het niet jouw persoonlijke smaak is, meer niet.
 10. Misschien moet je broer het dan maar oplossen via het Pli forum? 😉
 11. Ik heb meerdere images getest (zoals Pli 7), maar de enige die een dikke voldoende kreeg, is ATV 6.4. Hier is het probleem met picons in het display niet aan de orde.
 12. Het nieuws over Streamz is interessant. Wat totaal niet interessant is, zijn reacties over wat men ervan vindt. Niemand is verplicht een abonnement te nemen. Is het niks voor jou, blader dan lekker verder op het forum!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.