Ga naar inhoud

Dreeke

Leden
 • Aantal items

  850
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

4 Volgers

Over Dreeke

 • Titel
  Sat4all regular
 • Verjaardag 12/14/1972

Contact methoden

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Petenbos (Veenendaal)
 • Interesses
  geen

Recente bezoekers van dit profiel

1622 profielweergaven
 1. Dreeke

  Kerst radiostreams

  Ik zie dat je het niveau al naar schuttingtaal hebt gebracht bij dit forum? Walgelijke reactie.
 2. Dreeke

  Kerst radiostreams

  Tegenwoordig heeft zowat elk commercieel radiostation wel een themazender met kerstmuziek. Sky Radio is allang niet meer de enige. Ik heb in de historie van Sat4all gezocht, maar ik kon geen draadje vinden met url meldingen van deze "Christmas stations". Daarom wil ik aftrappen met deze streams die geschikt zijn voor de Enigma2 ontvanger: Qmusic Christmas: http://icecast-qmusicnl-cdp.triple-it.nl/Qmusic_nl_classics_96.mp3 Sky Radio Christmas: http://playerservices.streamtheworld.com/api/livestream-redirect/SRGSTR08.mp3 Kerstradio.nl http://audiostreamen.nl%3a8168/stream Vul gerust aan of verbeter 😉
 3. Het gaat hier toch niet om wat jij mooi of interessant vindt?
 4. Dreeke

  Algemeen MTV UHD

  TV-fan meldt spontaan dat er via KPN een UHD zender tijdelijk te zien is en dan de reacties eronder... TRIEST.
 5. Dank hiervoor, werkt prima hier op m'n Gigablue.
 6. Iemand nog een werkend Q Music Nederland visual radio stream? De huidige op hun website laat zich niet (gemakkelijk) vinden.
 7. Waarom deze opmerking, als iemand dat nu graag ziet? Altijd maar al die meningen hier waar niemand op zit te wachten!
 8. De NRC heeft natuurlijk ook maar een mening, zij zijn niet de rekencommissie of accountants van de NPO. Zolang we allerlei omroepen hebben in plaats van één publieke omroep, zal het lastig blijven om efficiënt te werken.
 9. De Rundfunk Berlin-Brandenburg (rbb) zendt nu al zijn radioprogramma's uit als zogenaamde Internet Link Service via DVB-T2 HD. Tot nu toe verspreidde de zender alleen zijn Berlijnse stadszender rbb 88.8 fm op deze manier. Tijdens het proces wordt een visueel radioprogramma, dwz audiogeluid en diashow, uitgezonden. De zenders zijn te vinden in de normale zenderlijst van de DVB-T2-ontvanger of op de tv. Noodzakelijk is een verbinding met internet. bron: SatelliFax
 10. Ik gebruik zelf een restream met 4097 binnen OpenATV, maar prachtige HD kwaliteit van de stream.
 11. Disney+ werkend prima met de Android TV app. Beeld is full HD en geluid is dolby digital. HDR aansturing komt bij sommige films ook mee. Het aanbod is netjes, maar nog niet spannend genoeg, dat zal wel na 12 november veranderen.
 12. #SERVICE 4097:0:2:0:0:0:0:0:0:0:http%3a//188.40.135.197%3a9074/stream:Wonderful Radio London #DESCRIPTION Wonderful Radio London #SERVICE 4097:0:2:0:0:0:0:0:0:0:http%3a//109.169.54.86%3a8014/stream:Radio Atlantis 312 #DESCRIPTION Radio Atlantis 312 Hoort dit niet thuis in een andere rubriek? Dit is toch geen nieuws?
 13. Zo te lezen heb je dit zelf niet getest of ervaren, gezien de reacties. Misschien is het dan handiger om je zinnen te beginnen met "ik denk" of "volgens mij".
 14. Dat is niet mogelijk. Reden die Sky aangeeft zijn de uitzendrechten die alleen voor het Verenigd Koninkrijk en de republiek Ierland gelden.
 15. Ik vond deze url vanaf hun website in de PLS. Via m'n Harman audio geeft het voor mij een prima radiogeluid. Eigenlijk plaatste ik deze info in de hoop om dat gemekker over randzaken te doorbreken. Het kan mij persoonlijk geen *** interesseren wat de mening hierover is van de welbekende medeleden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid