Ga naar inhoud

Dreeke

Leden
 • Aantal items

  921
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

 • Dagen gewonnen

  25

2 Volgers

Over Dreeke

 • Verjaardag 12/14/1967

Contact methoden

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Veenendaal
 • Interesses
  Android TV, radioproductie en natuurlijk satelliettv

Recente bezoekers van dit profiel

2937 profielweergaven
 1. Het beste is om in dit geval van image te veranderen. TeamBlue heeft wat meer mankementjes die het plezier al snel kunnen wegnemen. Persoonlijk gebruik ik al jaren openATV voor m'n Gigablue ontvangers, ook de "oude" Quad Plus. Voor openATV is er op diverse plekken een plugin te downloaden met softcams en kan je daarna zelf beslissen welke je wilt gebruiken. Zoek even naar "openatv softcam feed". Op het moment van schrijven is versie 8 is meest actuele.
 2. Dat schreef ik ook niet. Rare reactie.
 3. Met de Vlaamse regionale streams is niets aan de hand. Je zal het probleem moeten zoeken bij de flash naar 8.0.
 4. Degene die als plugin skin onder de groene knop zit, werkt niet (meer) volledig. Werkende crontimers ontbreken, terwijl de movie- en epgselection python op actuele versies ook niet meer werken. Dat vergt wat handmatig werk. Kidda is actief op een ander forum dan deze.
 5. Bedankt voor het compliment. Het is de Slyk Q skin, dat verwijst naar Sky Q. Image is OpenATV 6.4.
 6. Alsnog bedankt voor de extra informatie. Ik heb nat het omzetten van 5002 in 4097 de streams van Bruzz en Focus toegevoegd. Ook de EPG toegevoegd aan ROB TV. Mocht iemand hier een uitbreiding op hebben, dan verneem ik het graag.
 7. In een zeer oude kanaallijst van de inmiddels kapotte Dreambox vond ik TS data voor de streams van ATV, TVO en TVL. Deze bleken ook nog eens te werken. Het gaat hierbij om netwerk ID 50 en de service ID's 1,2 en 3. Nu zijn er meer regionale zenders en vroeg me af hoe of waar ik deze kan vinden. Heeft iemand een oplossing hiervoor?
 8. Versie 7.0 is geen image voor eindgebruikers. Dit image is bedoeld als ontwikkelimage met Python 3.9 en OpenSSL 1.1.1. Zo kunnen ontwikkelaars van skins en plugins werken aan een upgrade daarvan. Dat staat ook aangegeven op het forum van OpenATV. De gangbare versie is nog altijd 6.4.
 9. Die rechten gelden niet specifiek voor een bepaalde resolutie. Vlamingen kunnen toch ook via de HD of SD versie kijken. In zowel de Vlaamse als Nederlandse mediawet staat dat we elkaars publieke kanalen verplicht doorgeven. Het kan zelfs zo zijn dat Canal Digitaal hiermee de wet overtreedt.
 10. Nagra zal niet werken, maar je kan altijd een Ziggo Irdeto kaartje op de kop tikken, want de coderingen zijn in het hele Ziggo gebied.
 11. Alle Gigablue 4K modellen kunnen met OScam en Ziggo kaart overweg. De CI+ module is niet nodig. Extra opties als ondemand werken niet onder Enigma2.
 12. Als ik de reacties zo lees, zou ik eigenlijk boos moeten zijn, maar dacht: Daar gaan we wéér! Ik heb dit bericht geplaatst nadat ik een check had gedaan voor het dubbel posten en kijk altijd of het werkelijk satelliet nieuws is. Als er ook forumleden vooraf willen beoordelen wat wel en niet kan, naast moderatie... mijn zegen hebben jullie, maar dan wel zonder mij.
 13. @satfeeds Ik denk dat je een grotere schotel nodig hebt voor ontvangst ervan. Maar tof dat je me probeerde te helpen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.