Jump to content

Dreeke

Members
 • Content Count

  853
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About Dreeke

 • Rank
  Sat4all regular
 • Birthday 12/14/1972

Contact methoden

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Petenbos (Veenendaal)
 • Interesses
  geen

Recent Profile Visitors

1,687 profile views
 1. Ja hoor, doet het prima... drukke straat 😉
 2. Misschien is je youtube.py bestandje te nieuw. Maar let op, het aanpassen van dit bestandje kan leiden naar een niet meer startende ontvanger.
 3. Dreeke

  Kerst radiostreams

  Ik zie dat je het niveau al naar schuttingtaal hebt gebracht bij dit forum? Walgelijke reactie.
 4. Dreeke

  Kerst radiostreams

  Tegenwoordig heeft zowat elk commercieel radiostation wel een themazender met kerstmuziek. Sky Radio is allang niet meer de enige. Ik heb in de historie van Sat4all gezocht, maar ik kon geen draadje vinden met url meldingen van deze "Christmas stations". Daarom wil ik aftrappen met deze streams die geschikt zijn voor de Enigma2 ontvanger: Qmusic Christmas: http://icecast-qmusicnl-cdp.triple-it.nl/Qmusic_nl_classics_96.mp3 Sky Radio Christmas: http://playerservices.streamtheworld.com/api/livestream-redirect/SRGSTR08.mp3 Kerstradio.nl http://audiostreamen.nl%3a8168/stream Vul gerust aan of verbeter 😉
 5. Het gaat hier toch niet om wat jij mooi of interessant vindt?
 6. TV-fan meldt spontaan dat er via KPN een UHD zender tijdelijk te zien is en dan de reacties eronder... TRIEST.
 7. Dank hiervoor, werkt prima hier op m'n Gigablue.
 8. Iemand nog een werkend Q Music Nederland visual radio stream? De huidige op hun website laat zich niet (gemakkelijk) vinden.
 9. Waarom deze opmerking, als iemand dat nu graag ziet? Altijd maar al die meningen hier waar niemand op zit te wachten!
 10. De NRC heeft natuurlijk ook maar een mening, zij zijn niet de rekencommissie of accountants van de NPO. Zolang we allerlei omroepen hebben in plaats van één publieke omroep, zal het lastig blijven om efficiënt te werken.
 11. De Rundfunk Berlin-Brandenburg (rbb) zendt nu al zijn radioprogramma's uit als zogenaamde Internet Link Service via DVB-T2 HD. Tot nu toe verspreidde de zender alleen zijn Berlijnse stadszender rbb 88.8 fm op deze manier. Tijdens het proces wordt een visueel radioprogramma, dwz audiogeluid en diashow, uitgezonden. De zenders zijn te vinden in de normale zenderlijst van de DVB-T2-ontvanger of op de tv. Noodzakelijk is een verbinding met internet. bron: SatelliFax
 12. Ik gebruik zelf een restream met 4097 binnen OpenATV, maar prachtige HD kwaliteit van de stream.
 13. Disney+ werkend prima met de Android TV app. Beeld is full HD en geluid is dolby digital. HDR aansturing komt bij sommige films ook mee. Het aanbod is netjes, maar nog niet spannend genoeg, dat zal wel na 12 november veranderen.
 14. #SERVICE 4097:0:2:0:0:0:0:0:0:0:http%3a//188.40.135.197%3a9074/stream:Wonderful Radio London #DESCRIPTION Wonderful Radio London #SERVICE 4097:0:2:0:0:0:0:0:0:0:http%3a//109.169.54.86%3a8014/stream:Radio Atlantis 312 #DESCRIPTION Radio Atlantis 312 Hoort dit niet thuis in een andere rubriek? Dit is toch geen nieuws?
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy