Jump to content

Dreeke

Members
 • Content Count

  856
 • Joined

 • Last visited

4 Followers

About Dreeke

 • Rank
  Sat4all regular
 • Birthday 12/14/1972

Contact methoden

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Petenbos (Veenendaal)
 • Interesses
  geen

Recent Profile Visitors

1,771 profile views
 1. Dan gok ik dat je het Team Blue image hebt. Dat image gebruik ik niet. Ik adviseer OpenATV voor Gigablue ontvangers.
 2. Op 1 maart is de Vogelbescherming weer gestart met hun webcams van diverse nesten. Hieronder wat boeketregels voor (tijdelijke) weergave:
 3. Als je niet weet welk image je draait, is hier lastig antwoord op te geven.
 4. Ja hoor, doet het prima... drukke straat 😉
 5. Misschien is je youtube.py bestandje te nieuw. Maar let op, het aanpassen van dit bestandje kan leiden naar een niet meer startende ontvanger.
 6. Dreeke

  Kerst radiostreams

  Ik zie dat je het niveau al naar schuttingtaal hebt gebracht bij dit forum? Walgelijke reactie.
 7. Dreeke

  Kerst radiostreams

  Tegenwoordig heeft zowat elk commercieel radiostation wel een themazender met kerstmuziek. Sky Radio is allang niet meer de enige. Ik heb in de historie van Sat4all gezocht, maar ik kon geen draadje vinden met url meldingen van deze "Christmas stations". Daarom wil ik aftrappen met deze streams die geschikt zijn voor de Enigma2 ontvanger: Qmusic Christmas: http://icecast-qmusicnl-cdp.triple-it.nl/Qmusic_nl_classics_96.mp3 Sky Radio Christmas: http://playerservices.streamtheworld.com/api/livestream-redirect/SRGSTR08.mp3 Kerstradio.nl http://audiostreamen.nl%3a8168/stream Vul gerust aan of verbeter 😉
 8. Het gaat hier toch niet om wat jij mooi of interessant vindt?
 9. TV-fan meldt spontaan dat er via KPN een UHD zender tijdelijk te zien is en dan de reacties eronder... TRIEST.
 10. Dank hiervoor, werkt prima hier op m'n Gigablue.
 11. Iemand nog een werkend Q Music Nederland visual radio stream? De huidige op hun website laat zich niet (gemakkelijk) vinden.
 12. Waarom deze opmerking, als iemand dat nu graag ziet? Altijd maar al die meningen hier waar niemand op zit te wachten!
 13. De NRC heeft natuurlijk ook maar een mening, zij zijn niet de rekencommissie of accountants van de NPO. Zolang we allerlei omroepen hebben in plaats van één publieke omroep, zal het lastig blijven om efficiënt te werken.
 14. De Rundfunk Berlin-Brandenburg (rbb) zendt nu al zijn radioprogramma's uit als zogenaamde Internet Link Service via DVB-T2 HD. Tot nu toe verspreidde de zender alleen zijn Berlijnse stadszender rbb 88.8 fm op deze manier. Tijdens het proces wordt een visueel radioprogramma, dwz audiogeluid en diashow, uitgezonden. De zenders zijn te vinden in de normale zenderlijst van de DVB-T2-ontvanger of op de tv. Noodzakelijk is een verbinding met internet. bron: SatelliFax
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy