Ga naar inhoud


Post deleted by Toxic[Q]


Gast

Aanbevolen berichten

Een orginele irdeto module erinstoppen heeft als resultaat dat de sticker zwaar beschadigd raakt, wat garantie problemen van de irdeto module tot gevolg heeft. Doe dit dus ook maar niet... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites


als we in de toekomst nog een cam en kaart nodig hebben.Als het werken zonder kaart op de dbox2 werkt zal het toch op termijn ook op de Dreambox moeten werken.We zitten pas in het begin stadium,ik weet zeker dat we in de toekomst bijna alles met de Dreambox kunnen doen,en dan niet het alleen maar kijken naar versleutelde kanalen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat palingboer zegt is waar. Ook wij hebben de dreambox door drie mensen onafhankelijk van elkaar laten testen en deze mensen hebben al langer ervaring met satellietontvangers en het in en uithalen van ci modules. Echter ook bij 1 van onze testers was het een lospeuter partij geworden omdat de sticker van zijn aston ci dus door de te nauwe ci ingang in de ontvanger was losgeraakt bij het eruit halen. Dit komt omdat op de ontvanger het uitdrukknopje niet is opgenomen in het interieur.

Satwatcher

---------------------------------------

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik kan het niet beamen. Ging het om steeds dezelfde dreambox of om 2 verschillende?

Bij mijn box kan ik al mijn CI's (5 stuks) er zonder enig probleem in en uithalen. Een drukknopje zou inderdaad makkelijker zijn geweest maar van losse stickers en te nauwe schacht is bij mij geen sprake.

 

Tox.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gaat om 1 dreambox. Ikzelf heb alleen kunnen constateren dat het wel heel erg moeilijk is om een ci eruit te krijgen. Van losse stickers heb ik tot nu toe geen last gehad. Maar 1 van de 3 dreamboxen die wij hebben gebruikt voor onze test daar is het probleem inderdaad ook opgetreden en zoals ik hier en elders ook gehoord heb komt het probleem dus meer voor.

Satwatcher

---------------------------------------

Link naar reactie
Delen op andere sites

En vaak kaarten in een CI stoppen zonder dat deze in de receiver zit kan aanleiding geven tot het "openknallen" van de CI... begin dan maar te lijmen of andere truukjes toe te passen om hem weer dicht te krijgen want eenmaal los kan hij niet meer in de receiver gestopt worden. Er werd trouwens hier al een topic aan dat probleem gewijd...

Gerdy

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...