Ga naar inhoud


Wat is de status van vernieuwingen op dit moment.


Satwatcher

Aanbevolen berichten

In een topic van 11 december 2002 http://www.sat4all.com/ubbthreads/showfl...=1&vc=1

werd gesproken over diverse vernieuwingen.

 

Nu ben ik altijd en nog steeds van mening dat je softontwikkelaars een grote dosis tijd moet geven om tot de beste resultaten te komen en dus is deze topic niet bedoeld om de boel te pushen.

 

Maar hoe zit het nu met allerhande vernieuwingen in de soft en wat voor tijden staan daar voor. Ik ben steeds een trouw bezoeker van de dreamboard zelf maar heb de laatste tijd het idee dat het met beantwoording van vragen daar door develpers en mensen van dream steeds minder wordt.

Satwatcher

---------------------------------------

Link naar reactie
Delen op andere sites


de replies op het board vond ik altijd al triest.

ook liep de bug tracker maar enige dagen goed, zo rond de rest (tot nu) gebeurt er ook weinig...

 

en ik vind dat er vaker images gereleased moeten worden, tis niet voor niets een beta..

 

liever vaak nieuwe beta's waar weinig in veranderd, dan een lange tijd wachten op een image waar helemaal niets in veranderd is...

domme vragen bestaan niet, domme mensen wel.
Link naar reactie
Delen op andere sites

Het lijkt mij dat Dream ook aan kerstvakantie doet?

 

Daarnaast lijkt de bugtracker ook aardig te werken. Krijg daar in ieder geval serieus antwoord van Dream developers. Werkt beter dan wat er tot nu toe was.

 

Ik snap je posting dan ook niet helemaal / helemaal niet?

Echostar LT8700, Topfield 5000PVR en Dreambox 800HD via multiswitch op een draaibare Echostar 120cm en vaste Visiosat tri-sat schotel met Invacom en Smart LNBs

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kerstvakantie?????? Sorry maar die valt bij mij niet goed. Als ik een nieuwe zaak aan het oprichten ben en het loopt nog niet perfect of de winkel ziet er niet goed uit dan heb geen tijd voor kerstvakantie te vieren maar moet ik de mensen die tot nu nu vertrouwen hebben gehad in mijn zaak dat laten blijken.

 

Hetzelfde zie ik dan ook met dream. Kijk ze hebben er zelf voor gekozen om een ontvanger in een zeer ernstige beta status in de laatste maand van het jaar aan de consument aan te bieden met de mededeling dat er alles aan gedaan wordt om de software optimaal te maken. Dat houdt dan indirect in dat je er voor kiest geen kerstvakantie te gaan vieren. Wil je kerstvakantie vieren dan had je de ontvanger in januarie moeten brengen. Dat is nu eenmaal de opoffering welke je moet hebben om wat geld te willen verdienen. Dat moeten mensen zoals jij en ik ook. Koop je een huis in de zomervakantie houdt dat in dat je niet op vakantie kan. Verkoop je je huis in de zomervakantie kan je ook niet tegen de kopers zeggen...he wacht even ga een maandje op vakantie.

Satwatcher

---------------------------------------

Link naar reactie
Delen op andere sites

Eerst een gezeur dat die ontvanger steeds uitgesteld wordt. En dan gaan zeuren dat de software nog beta is. En dan zeuren dat het te langzaam gaat. En dan zeuren dat ze geen vakantie mogen nemen. En dan zeuren dat ze fouten maken omdat ze te hard werken. Jaaaaaaaaa, dan moet je gewoon GEEN ontvanger kopen die hardwarematig zoveel potentie heeft.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Het is een goede ontvanger daar hoor je me toch niets over zeggen. Hij heeft inderdaad hardwarematig zeer goede specs en mogelijkheden. Alleen wil ik ermee zeggen dat je een hele grote last op je schouders neem door dit op deze manier op de markt te zetten. Hardware werkt alleen goed met goede software en dus mag er toch wel even geinformeerd worden hoe het ermee staat.

 

Deze ontvanger is beter dan een dbox2 maar de dbox2 heeft met minder specs meer mogelijkheden. Maar het men mag toch ook weleens wat negatiefs zeggen over deze ontvanger of moeten we allemaal elke dag hosanna gaan zingen hierover.

 

Men heeft ervoor gekozen om de ontvanger op deze manier te brengen. Dan weet je ook dat je van de buitenwacht een bepaalde druk mag verwachten als een ontvanger nog in een betastadium is. Zou je daar dan niet op mogen reageren en je eigen mening geven. Ik zet er toch niet bij dat mijn mening alle wijsheid in pacht heeft. Hij kan wel 1000% ernaast zitten en als dat later blijkt dan ben ik de eerste die dat met gejuich toegeeft.

Satwatcher

---------------------------------------

Link naar reactie
Delen op andere sites

sinds de 1.0x releases is mij persoonlijke indruk dat het wel aardig werkende beta versies zijn. De echte problemen die er lijken te zijn,

- tuner, is Dream mede afhankelijk van LG en daarom niet binnen vastgestelde termijn te fixen

- harddisk, is waarschijnlijk een dusdanig groot probleem dat Dream dat sowieso niet snel zal kunnen korrigeren

 

Naar ik aanneem heeft Dream in de maanden naar het op de markt brengen van de Dreambox zich sowieso 3x in de rondte gewerkt. Aannemende dat dat zo is en gezien de huidige status lijkt mij een vakantie dan wel te rechtvaardigen.

 

Maar aangezien we het zo oneens zijn is mijn posting eigenlijk overbodig en laat ik het hier maar bij <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

Echostar LT8700, Topfield 5000PVR en Dreambox 800HD via multiswitch op een draaibare Echostar 120cm en vaste Visiosat tri-sat schotel met Invacom en Smart LNBs

Link naar reactie
Delen op andere sites

Met mij zou je niet gauw ruzie krijgen hoor ook al verschillen we 1000 keer van mening <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

Ook ik vind dat het ten opzichte van de beta 04 bij aankoop tot nu toe vele goede veranderingen zijn geweest en daar zal men zeker hard voor gewerkt hebben. Alleen ben ik dan van mening dat als je geld wil verdienen en het product is nog niet af je dan geen tijd hebt voor vakantie, als dat al zo is eigenlijk. Je kan niet alles hebben lijkt me.

 

De problemen die je aanhaalt zijn inderdaad vrij grote problemen waar men op dit moment ook anderen bij nodig hebt om ze op te lossen. Echter kies je voor deze componenten in je configuratie moet je van te voren ook met dit soort dingen rekening houden. Eigenlijk als je het vrij hard zegt had men dit voordat men ook maar over het nadenken deze ontvanger op internet te presenteren al testen mee moeten doen. Deze testen met drivers en problemen worden nu pas uitgevoerd nu er al ontvangers op de markt zijn. Is ook niet erg maar geef dan ook dingen toe als ze echt fout zijn doordacht zoals nu toch eigenlijk het geval is met de voedingshardware ten behoeve van de HD.

 

Eigenlijk moet je gewoon zeggen dat ze er bij dream nu pas achterkomen wat het inhoud om een ontvanger op de markt te brengen. En zeker dan als het ook nog eens van te voren, en ik vind dat ze daar ook zelf aan meegeholpen hebben, wordt gebombardeerd als superontvanger. Is allemaal niet erg maar geef dan ook fouten eens toe en ga eens goed nadenken daar een oplossing voor te vinden.

 

Om misverstanden te voorkomen heb ik het als ik dream zegt over het Duitse dream als fabrikant. Een importeur, distributeur of dealer kan hier helemaal niets aan doen en kan alleen maar naar het Duitse bedrijf gevoelens weergeven hoe het leeft in het afzetgebied.

Satwatcher

---------------------------------------

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...