Ga naar inhoud


groen/grijs beeld na patch. moeilijk ?????????


Gast

Aanbevolen berichten

Er is meerdere keren hier een bericht geplaatst over het probleem van groen/grijse beeld bij gecodeerde kanalen. Alleen heb ik van niemand hier een echte antwoord gekregen.

 

Ik heb de deco goed geprogrameerd en als ik kanalen ga installeren, gaat het allemaal goed en kan ik alle kanalen (ook gecodeerde kanalen, geen groen/grijs beeld) zien. Waar het echter fout gaat is als ik de 512k setting van M_Z upload. Ik krijg dan bij enkel de gecodeerde kanalen een groen/grijs beeld. Als ik vervolgens de eeprom die bij de settingslijst zit upload, blijft het ook zo. Dus wat er dan rest is de deco opnieuw proggen. Dat duurt weer een 100 minuten (ik heb nl geen Oslink)

 

Kan iemand downloader 1.4 en/of Multicam edit 3.2 sturen

 

uniblade@zonnet.nl

 

alvast bedankt

 

Link naar reactie
Delen op andere sites


ik patch alleen serieel en heb nog nooit wat aan de hand gehad ermee dus een oslink kopen doe ik zeker niet zolang het goed gaat en als ie hem nou gewoon een keer opnieuw patch serieel dan is ie 107 min verder en werkt ie gewoon weer dus die 107 min voor je hobby is niet lang of wel of gaat het erom hoe snel je weer op de bank kan zitten dan vind ik dat je niet echt met je hobby bezig bent maar oke zo denk ik daarover.

ik zal gewoon nog een keer patchen dat komt het vast wel weer goed voor de rest werkt je decoder gewoon dus heb je de oslink niet nodig <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Probeer de instelling van de decoder eens te veranderen in het CVBS kleur signaal (menu 4 geloof ik). Misschien staat ie nu op RGB en mis je 1 of meerdere aansluitingen in je scart-stekker <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />

Greetz Bas <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Did you have your shock today?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...