Jump to content

Frans B

Members
 • Content Count

  2,292
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Frans B

 • Rank
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Kreta

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Frans B

  Frans B

 2. Dreamboxen worden altijd erg warm. En dat is voor de levensduur van electronica niet zo goed.
 3. Ik heb geluid. Net gechecked.
 4. Macruim Reflect gaat ook prima. Is gratis.
 5. Er is weer een update, nl 13.4
 6. Dit probleem zal zeer waarschijnlijk idd van de schotel afstelling zijn. Maar het zou ook kunnen dat de decoder niet goed meer is. Dus je zal die ook moeten onderzoeken.
 7. er zitten bijna altijd een paar elco's in het voedings circuit. Een enkele voor de stabilisatie en meestal 2 in serie met de voedingslijn naar het display ( de buitenste aansluitingen)
 8. Je zou de kaart eens in het slot kunnen doen waar nu de TVV kaart in zit. Die ijkt wel goed te werken en kan het een instelling zijn.
 9. Waarschijnlijk versleten display.... Misschien zijn er condensatoren in de display voeding stuk? Soms zit er ook veel aanslag op het display en het plastic ervoor....
 10. Ik koop hier een triax schotel voor rond de 30 euro. Dus de kosten zullen wel meevallen. Het afstellen zal lastiger worden als je geen satmeter daarvoor hebt.
 11. Je kan er gewoon een duo lnb in monteren. Die komt vast genoeg te zitten. Mocht je het niet stevig genoeg krijgen, gewoon 1 keer isolatietape om de hals waar die vast komt en het zit stevig genoeg om niet te verdraaien.
 12. Dat is idd de beste oplossing, en meteen de centrale lnb, dus die in de houder zit, afstellen op de 23,5 en de 19,2 met een beugel ernaast .
 13. De triax lnb houder wordt in de buis geschoven. En de ring om de lnb is van plastic, geen rubber. Geen idee of je die lnb houder los kan kopen, maar als de breedte wel past en de dikte minder is, zou je de lnb arm kunnen inknijpen. Dan maar hopen dat de lengte/hoek wel hetzelfde zijn. Anders......nieuwe schotel.
 14. Of je hebt een chinese copy te pakken waarvan de bootloader gewist wordt.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy