Ga naar inhoud

Frans B

Leden
 • Aantal items

  2295
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

1 Volger

Over Frans B

 • Titel
  Sat4all Core Member

Aanvullende info

 • Geslacht
  Mannelijk
 • Locatie:
  Kreta

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Ik deel graag mijn ervaringen mat anderen. Bij deze. Bij dit type decoder, die best wel een goed beeld geeft, komen meerder problemen voor. Uit mijn ervaring kan ik de volgende mededeling doen: vervang alle condensatoren op de hoofdprint, een stuk of 15, en ook in de power supply. Je staat verstelt van het verschil. langzaam omschakelen voorbij, helft van de ontvangst voorbij, smartcard errors voorbij. Dit is 1 van mn laatste meldingen op dit forum, maar wil graag mede satturs ermee helpen. Succes.
 2. En door jouw (sprietje) gezeik iedere keer ben ik uit het forum gestapt! Je weet altijd alles beter! Ik heb maar 25 jaar satelliet ervaring, en 40 jaar werkzaam in de techniek, en waar je hier (kreta) maar ook rondvraag, bijna iedereen kent mij. Maar door jouw ben ik op sat4all gestopt!
 3. Frans B

  Frans B

 4. Dreamboxen worden altijd erg warm. En dat is voor de levensduur van electronica niet zo goed.
 5. Macruim Reflect gaat ook prima. Is gratis.
 6. Er is weer een update, nl 13.4
 7. Dit probleem zal zeer waarschijnlijk idd van de schotel afstelling zijn. Maar het zou ook kunnen dat de decoder niet goed meer is. Dus je zal die ook moeten onderzoeken.
 8. er zitten bijna altijd een paar elco's in het voedings circuit. Een enkele voor de stabilisatie en meestal 2 in serie met de voedingslijn naar het display ( de buitenste aansluitingen)
 9. Je zou de kaart eens in het slot kunnen doen waar nu de TVV kaart in zit. Die ijkt wel goed te werken en kan het een instelling zijn.
 10. Waarschijnlijk versleten display.... Misschien zijn er condensatoren in de display voeding stuk? Soms zit er ook veel aanslag op het display en het plastic ervoor....
 11. Ik koop hier een triax schotel voor rond de 30 euro. Dus de kosten zullen wel meevallen. Het afstellen zal lastiger worden als je geen satmeter daarvoor hebt.
 12. Je kan er gewoon een duo lnb in monteren. Die komt vast genoeg te zitten. Mocht je het niet stevig genoeg krijgen, gewoon 1 keer isolatietape om de hals waar die vast komt en het zit stevig genoeg om niet te verdraaien.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.