Jump to content

Frans B

Members
 • Posts

  2,304
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

Everything posted by Frans B

 1. Is er misschien een url bekend die ik in een enigma2 box kan plaatsen en daarmee streamen?
 2. Dat heet improviseren......Als de schotel 80 cm is, werkt het perfect. Heb je het zelf ooit wel eens geprobeerd? Daarom ben ik bijna niet meer aktief of dit forum...... ik heb ook 24 jaar ervaring met satelliet . Duizenden schotels geplaatst.
 3. Schotel op 23,5 (laten) afstellen, LNB kan je gewoon gebruiken. Die is voor een 80 cm schotel, en in de praktijk geeft die voldoende signaal sterkte voor zowel de 23,5 als de 19,2 astra's. De kabel zal nagemeten moeten worden, en eventueel vervangen.
 4. bekend sab probleem . Is het de Titan 1 , alle condensatoren nvan de tunet vervangen. Het slechts zujn de 220uF. Kan je dat niet zelf, dan voor FTA beter een nieuwe kopen. (decoder is al 10 jaar oud)
 5. een goede IPTV zoeken, of anders als het lukt, via de griekse site www.ertflix.gr. Als ze geen geoblocking hebben.
 6. zie je wel. misdaad loont.....
 7. Ze moesten wel snel gaan! Mykonos heeft sinds vanavond 18.00 alweer een lockdown. De rest van griekenland zal ook nog wel komen.
 8. Gisteren weer een VU DUO als nieuw gemaakt. Vervang gewoon op het motherboard alle 220uF condensatoren. Ik heb ze 1 voor 1 nagemeten, en meer dan de helft was slecht. De andere kleine condensatoren waren allemaal in orde. Ook natuurlijk de voeding alle condensatoren vervangen! Werkt nu weer als nieuw.....10 jaar oud.
 9. Ik heb vele jaren een abo op CD gehad, moest wel via mn moeder ondat ik op kreta woon. Heb een mooie decoder , een VU DUO2 en werkt perfect. Ik kijk wegens omstandigheden nu via een server. MAAR ik ben zeker wel positief om via een LEGALE server te betalen. Waarom doet CD niet zoiets? Dit is voor heel veel gebruikers iets zeer interessant.
 10. Ik deel graag mijn ervaringen mat anderen. Bij deze. Bij dit type decoder, die best wel een goed beeld geeft, komen meerder problemen voor. Uit mijn ervaring kan ik de volgende mededeling doen: vervang alle condensatoren op de hoofdprint, een stuk of 15, en ook in de power supply. Je staat verstelt van het verschil. langzaam omschakelen voorbij, helft van de ontvangst voorbij, smartcard errors voorbij. Dit is 1 van mn laatste meldingen op dit forum, maar wil graag mede satturs ermee helpen. Succes.
 11. En door jouw (sprietje) gezeik iedere keer ben ik uit het forum gestapt! Je weet altijd alles beter! Ik heb maar 25 jaar satelliet ervaring, en 40 jaar werkzaam in de techniek, en waar je hier (kreta) maar ook rondvraag, bijna iedereen kent mij. Maar door jouw ben ik op sat4all gestopt!
×
×
 • Create New...

Important Information

Lees alvorens je verder gaat onze Terms of Use en Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.