Jump to content

Frans B

Members
 • Content Count

  2,292
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Frans B

 1. Frans B

  Frans B

 2. Dreamboxen worden altijd erg warm. En dat is voor de levensduur van electronica niet zo goed.
 3. Ik heb geluid. Net gechecked.
 4. Macruim Reflect gaat ook prima. Is gratis.
 5. Er is weer een update, nl 13.4
 6. Dit probleem zal zeer waarschijnlijk idd van de schotel afstelling zijn. Maar het zou ook kunnen dat de decoder niet goed meer is. Dus je zal die ook moeten onderzoeken.
 7. er zitten bijna altijd een paar elco's in het voedings circuit. Een enkele voor de stabilisatie en meestal 2 in serie met de voedingslijn naar het display ( de buitenste aansluitingen)
 8. Je zou de kaart eens in het slot kunnen doen waar nu de TVV kaart in zit. Die ijkt wel goed te werken en kan het een instelling zijn.
 9. Waarschijnlijk versleten display.... Misschien zijn er condensatoren in de display voeding stuk? Soms zit er ook veel aanslag op het display en het plastic ervoor....
 10. Ik koop hier een triax schotel voor rond de 30 euro. Dus de kosten zullen wel meevallen. Het afstellen zal lastiger worden als je geen satmeter daarvoor hebt.
 11. Je kan er gewoon een duo lnb in monteren. Die komt vast genoeg te zitten. Mocht je het niet stevig genoeg krijgen, gewoon 1 keer isolatietape om de hals waar die vast komt en het zit stevig genoeg om niet te verdraaien.
 12. Dat is idd de beste oplossing, en meteen de centrale lnb, dus die in de houder zit, afstellen op de 23,5 en de 19,2 met een beugel ernaast .
 13. De triax lnb houder wordt in de buis geschoven. En de ring om de lnb is van plastic, geen rubber. Geen idee of je die lnb houder los kan kopen, maar als de breedte wel past en de dikte minder is, zou je de lnb arm kunnen inknijpen. Dan maar hopen dat de lengte/hoek wel hetzelfde zijn. Anders......nieuwe schotel.
 14. Of je hebt een chinese copy te pakken waarvan de bootloader gewist wordt.
 15. In griekenland alles dicht. Alleen nog supermarkten , bakkerijen open.
 16. Die 80% enzo maken mij niet uit. Gewoon mooi werk gedaan!
 17. Als je alleen de FTA zenders wilt hebbe, dan koop je beter een goedkope FTA decoder voor een paar tientjes en dat werkt beter.
 18. Ja, en toen had je ook de anti smartcatd detectie enzo. lang geleden. en decoders met ingebouwde codes en je kon gewoon kijken....
 19. Je bent duidelijk niet op de hoogte van het carnaval in griekenland. Het is overal gecancelled en nu zijn er gesprekken om het op keta toch door te laten gaan, omdat er hier, tot nu toe, geen enkele besmetting is. Dus deze zondag, als het door gaat, in griekenland het grote carnaval! Maandag is het kathari devtera, clean monday. Dan begint het vasten.
 20. Dat weet ik natuurlijk ook wel. Maar deze is voor 6 euro nog steeds te koop.....daarom heb ik dit ook vermeld. Maar de image en drivers zijn natuurlijk nodig.
 21. Ik heb op een oude DUO een tp-link TL-WN725 heel eenvoudig werkend gekregen. Wel met openpli image. Een andere oplossing is om een bridge te nemen en via lan aan te sluiten. Moet je wel appart instellen.
 22. in griekenland tot nu toe 3 besmette personen, en in het hele land is het karnaval afgelast.
 23. hiermee kan je veel doen. als je de beugel aan de bovenkant doet moet het kunnen.
×
×
 • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy