Ga naar inhoud


stotterend beeld op de asscom Reference


gerrit B

Aanbevolen berichten

Sinds de aanschaf van de Asscom niets anders dan lof over deze ontvanger, maar sinds Canal+ is beginnen te rotzooien met Seca2 is het een grote ellende.

Het begon met het spontaan verliezen van het geheugen eind april, na vele avonden (lees maar gerust ook de nachten) sleutelen was dit probleem opgelost en kon ik ook bij vrienden waar ik deze Asscom had aanbevolen het probleem oplossen, maar 2 weken gelden opnieuw dezelfde problemen, weer Asscoms met dementie, ook nu weer opnieuw software in gevoerd en alles werkte weer, maar nu krijg ik de Seca2 kaart binnen en opnieuw problemen niet dat hij het geheugen weer kwijtraakt, maar nu dat het beeld begint te stotteren en niet allen bij mij maar ook bij vrienden ontstaan het zelfde probleem.

Opvallend is dat als ik een goldkaart gebruik dat dan alles probleemloos werkt, gebruik ik de seca2 dan lijkt eerst alles goed te werken maar na enige tijd zie je het beeld een moment stil staan en dat wordt als maar erger.

 

ik heb de gepatchte software gebruikt, de originele software, nieuwe zenderlijsten, alles zelf op laten zoeken, maar steeds het zelfde resultaat.

 

wie weet wat dit kan zijn?

 

al vast bedankt

 

Gerrit B

 

zondag? nee dan kan ik niet dan ben ik vissen

Link naar reactie
Delen op andere sites


Hallo Gerrit,

 

Ik heb precies hetzelfde probleem gehad.

Ik draaide onder de patch van m_z.

Nu heb ik de originele firmware er in gezet en draait echt volkomen probleemloos. Let wel met originele kaart!!!!!!

Natuurlijk alles leeg gemaakt van tevoren met de SSSS op Anam, en daarna gewoon als een gewone patch ingeladen dus niet niet met 80000 of 90000. Hierna de kanalen op de canal + volgorde ingeladen. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

 

groeten Robert

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kun je mij uitleggen hoe je dit precies doet, want ik heb inmiddels 2 Asscoms op deze wijze van nieuwe software voorzien, maar nog steeds dezelfde problemen het beeld happert, het geluid valt weg en blijft soms ook weg en dit veelvuldig

Dus tijdens sesamstraat maar liefst 11 keer waarop mijn dochter van 4 de opmerking maakte "papa ik denk dat dat kastje van jouw een beetje kapot is".

 

Het is dus van belang om precies te weten hoe je e.e.a doet en welke software je gebruikt aangezien het uit zetten met de power knop of met de afstandsbediening al een groot verschil kan zijn.

 

bij voorbaat dank

 

Gerrit B

 

zondag? nee dan kan ik niet dan ben ik vissen

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo Gerrit,

Eerst de ontvanger leeg maken met ssss.

Ik heb de anam opnieuw opgestart en hierna de ontvanger met de powerknop (dus niet de ab) ingedrukt (zodat de anam hem ziet) en verder volledig geladen zoals de andere patches en op het eind boot ingedrukt. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/laugh.gif" alt="" />

De bin file die ik heb gebruikt is de org.bin van M_Z (is helaas maar 999 kanalen, maar probeer hem eerst maar)

 

Succes

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...