Ga naar inhoud


DigiX ten einde?


Gast Ringo

Aanbevolen berichten

Ik merk dat het de laatste maanden erg stil is geworden met de DigiX.

 

Geen update's meer aan problemen wordt nauwelijks wat gedaan terwijl de software ontwikkeling voor de andere ucas ontvangers doorgaat.

Er zitten nog erg veel bugs in de digix die tot vandaag nog steeds niet verholpen zijn,

en op de site van de importeurs is ook weinig van leven te merken.

 

De digiX heeft nog steeds last van NO/AV en diverse andere problemen.

 

Ben toch benieuwd of er nog een update gaat komen.

De laatste update is van februari 2003.

 

Greetzzzz

 

Ringo

Link naar reactie
Delen op andere sites


  • Reacties 37
  • Aangemaakt
  • Laatste reactie

Beste reacties in dit topic

Beste reacties in dit topic

Ook ik zit met hetzelfde probleem, Ringo. Eerst dacht ik, dat komt omdat er bijna geen problemen worden gemeld met de DigiX op deze site. Dat in vergelijking met de Xtreme, die toch uit dezelfde stal komt en kennelijk veel sores geeft.

De volgende grote problemen heb ik nog op m'n verlanglijstje staan:

-Herscan satelliet en herscan transponder levert alleen op, dat alle reeds aanwezige kanalen er nog een keer bijgezet worden. Oplossing met veel handwerk: afzonderlijk de gegevens invoeren;

-Bij DiseqC-besturing gaat de motor i.p.v W naar O en omgekeerd. Dit kan je wel oplossen door je locatie op het zuidelijk halfrond in te stellen i.p.v. Noord, maar toch;

-EPG verdwijnt als je de editor gebruikt en de nieuwe gegevens terugzet;

-Nagravision geeft bij mij veel haperingen of bevriezen.

 

Hoop dat de importeur ook onze gemelde problemen nog eens leest en communiceert naar de KAON-fabriek of communiceert naar z'n klanten of eraan gewerkt wordt.

Ook zet ik vraagtekens bij de satelliettijdschriften, die deze problemen niet opmerken bij hun tests (of misschien er niet over durven schrijven).

@@dios

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Niet alleen de Digi-X heeft problemen met die NO-AV, maar de Xtreme ook !

 

Ik heb wel het idee, dat ondanks die fout, de leverancier van de Xtreme deze wel ruimschoots wil dumpen op de markt, terwijl diegene die de Digi-X verhandeld, zich wil behoeden voor een hoop sores achteraf.... (pure speculatie)

 

 

DB500 - Ubox - Maxplus - Topfield

Visiosat draaibaar - Wavefrontier

---------------------------------

Lummel -> Mad (Hu)max -> alweer

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik kan me er helaas een beetje bij aansluiten. Er gaat nog veel mis met de ontvanger. Bij mij gaat het vooral bij TPS mis. Editen via de computer is nog nooit gelukt. Verder het getsjilp inderdaad en het niet correct ofwel dubbel aanvullen van de zenderlijst bij opnieuw inscannen irriteert behoorlijk. Ik durf er eigenlijk ook geen penta 1.11 in te zetten , bang dat dat helemaal mis gaat.....

Link naar reactie
Delen op andere sites

V.w.b. TPS zou het best eens kunnen liggen aan het feit of je met Penta- of met Tetracript werkt. Bij de laatste kan je volgens berichten met TPS problemen ondervinden. Bij mij heb ik geen enkele moeite met editen. Gewoon rechtermuisknop gebruiken en copy/paste. Wel van belang is, welke editor-versie je gebruikt; er zijn nl 2 verschillende. Maar je kunt gewoon het .kdf-bestandje van elkaar inlezen, maar echter met 1 is met succes de transfer te plegen.

@@dios

Link naar reactie
Delen op andere sites

Digix is niet de enige. Arnion doet er ook niets meer aan. Althans, dat is mijn indruk. Ze hebben nl ook sinds Feb 19 geen enkele firmware update meer gereleased, dit terwijl er nog _genoeg_ problemen zijn om op te lossen. Ik heb ze zelf al een aantal keren geprobeerd te bereiken via bijvoorbeeld e-mail en ook via het Arnion forum, maar er wordt helaas niet gereageerd. Het lijkt er gewoon op dat een aantal mensen even grof geld wilden verdienen met deze receivers om het vervolgens massaal te laten afweten. Ik heb iig zelf al spijt gekregen van mijn aankoop, maar ach.. ik wist toen ook niet beter.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb dan nadat dit meermaals werd aangeraden de extreme software in de digix gezet. Maar nu heb ik helemaal NIETS meer! Alleen op de commando's on en off reageert het ding nog en ik krijg de oude software er niet in terug!

 

Wie helpt mij voordat ik zo wanhopig wordt dat ik echt een hekel aan dat ding ga krijgen. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/mad.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Al deze deco's komen af van Kaon Media, en alle emails die ik daarheen heb gestuurd werden keurig beantwoord, in zeer slecht engels helaas, maar kon het voledig ontcijferen.

 

Probeer je geluk eens uit zou ik zeggen.

 

hslim@kaonmedia.com

garosu@kaonmedia.com

bigmin@kaonmedia.com

sixkilo@kaonmedia.com

khnoh@kaonmedia.com

askyb@kaonmedia.com

ikkim@kaonmedia.com

bskyb@kaonmedia.com

renno@kaonmedia.com

jyko@kaonmedia.com

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Luister eens goed: er is mij op het hart gedrukt door iemand hier (MTEAM als ik me goed herinner) dat het geen enkel bezwaar is omdat Extreme en Digix vrijwel identiek zouden zijn! De afstandsbediening is ook identiek!

 

Hij beweerde zo 10 van die machientjes te hebben draaien (dus digix met extreme software). Heb al een PM gestuurd hoe ik dit op mag lossen!

 

Dat het mis ging is duidelijk ja. Mijn sat-boer zal lachten. Zelf zei hij dat je de machine idd. naar extreme firmware kon upgraden , dan alleen niet meer terugkon.

 

Nou ja, volgens mij zit d'r 2 jaar garantie op dat ding en heb hem pas sinds februari.

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Toch klopt het verhaal niet helemaal!

Want je heb 2 soorten digix'en..

Met loader 1.06 en 1.07

Met 1.06 kan je geen Xtreme software draaien!

Met 1.07 wel maar zitten wel risico's aan gebonden!

 

 

Dus let goed op met wat je doet!

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dan heb ik ongetijfeld loader 1.06 maar dat wist ik dus niet. Had ik het dan toch maar nooit gedaan want wat nu? Ik vraag me af of ik de oude software er weer in zou moeten kunnen zetten, moet toch haast wel mogelijk zijn! Ik vraag me ook af wat evt. schade nu is. Enig idee?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Er wordt zoveel gezegd, dat is het probleem ja. Het is het beste om voor jezelf een afweging te maken of je iets zal doen/uitvoeren of niet. Het zomaar klakkeloos op iemand z'n woord vertrouwen is niet goed. In dit geval had je zelf ook wel beter moeten nadenken en die firmware niet moeten flashen. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

Ik vrees dat er door jou niks meer aan gedaan kan worden.. Waarschijnlijk moet je satboer hem ff hardwarematig flashen of de flashchip vervangen? Ik ben trouwens benieuwd of je hiervoor garantie gaat krijgen... ik weet iig al zeker dat 'mijn' satboer dat niet zou doen en mij reparatiekosten zou laten betalen, want dit valt toch echt onder user abuse...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...