Jump to content
Sign in to follow this  
Guest

Magic module

Recommended Posts

Guest

hi mensen,

ik heb een probleem met me Magic Module.

Mijn magic module stopt na paar minuten als ik het op een gecodeerde zender laat. als ik bijv. op primiere zet is he na paar minuten weer zwart en dan over paar minuten gaat ie weer aan. Het ligt niet aan het kaartje want ik heb elke soorten kaarten geprobeert en verschillende 6 in 1 van enkele mensen. Ik heb ook paar keer penta 1.09 er in gedaan maar de probleem is nog steeds niet weg. Ik heb magic 1.02

kan iemand me helpen aub ? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

alvast bedankt

 

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest

Welke soft draai je nu in je Module?

En in welke receiver heb je de MM draaien??

Iets meer vertellen aub misschien ligt het wel niet aan je Module maar aan je ontvanger zelf!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

het is een echostar 3000 IP viaccess en mijn magic draait nu op penta 1.09. Het werkte eerst prima, maar sinds enkele dagen doet raar

ik weet niet echt waar het kan aan liggen.

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Share this post


Link to post
Share on other sites

je kan beter penta 1.7 erin gooien dat werkt beter bij die echostar.ik had het al een keer mee gemaakt .ik hoop dat je er wat aan hebt.groetjes johnny <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" /> [color:"blue"] [/color]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb sinds een paar dagen hetzefde probleem .

Mijn MM zit in een samsung 9500 , versie is penta 1.09

Na 30 sec stopt hij en geeft " scrambeld program" , om na 10 sec weer even beeld te geven.

Ik heb diverse 5 in 1 files geprobeerd , en met alle het zefde probleem . ????

Is er misschien iemand in de omgeving van Amsterdam Noord

waar ik mijn Magig module kan testen of hij het in een andere decoder wel doet , dan weet ik of het probleem in de samsung of in de Magic Module zit

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

zoals ik al reeds eerder gepost heb, zet er penta 1.05 op penta 1.09 heeft een soort van timebomb die deze problemen geeft, heb ik zelf ook gehad. 1.05 erop en er gaat een sat wereld voorje open

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Is het nu beter om een penta 1.05 of 1.07 er in te gooien? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

1.09 werkte vorige week nog perfect, maar nu doet ie zo raar.

bedank aan alle mensen die me advies hebben gegeven

<img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
Citaat:
zoals ik al reeds eerder gepost heb, zet er penta 1.05 op penta 1.09 heeft een soort van timebomb die deze problemen geeft, heb ik zelf ook gehad. 1.05 erop en er gaat een sat wereld voorje open


Heb je een draaibare schotel?
Zet hem dan eens op Hispasat 30 graden west.
Zet nu penta 1.11 erop met de juiste files.
Dan pas gaat de wereld open.
Penta 1.5 ziet niet alle coderingen. BV: Tps en conax kanalen niet. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

Share this post


Link to post
Share on other sites

In die 1.09 zat géén "timebomb" hoor! Alleen in de hogere versies!!! Die hogere versies mochten NIET in de "clones"; de originele penta 1.11 wèl in de originele Magic.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

correctie: [color:"red"]1.11 niet in de UCAS [/color] , in de axas draait ie perfect <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Correctie: [color:"red"]penta 1.11 niet in de UCAS [/color] in de AXAS draait ie perfect <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

Share this post


Link to post
Share on other sites

steekje,,, <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

 

wat Guardian kijk jij conax?

 

hoe dat zo? <img src="/ubbthreads/images/graemlins/grin.gif" alt="" />

 

man hé, wat heb je aan 1.11 als die toevoegingen niet meer van toepassing zijn?

nadat conax dood was is toch de enige manier terug naar de vorige penta?

 

als die niet stabiel loopt me jouw type receiver dan ga je gewoon verder terug om te zien welke wel aardig loopt.

 

de gekte van een penta erin hebben, of je der nu iets aan hebt of niet.

 

 

suck it baby

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

De enigste andere die beetje lekker zuigt...... eeuuuhhhh loopt is tetra, hou ik um dus gewoon op de 1.11 <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpup.gif" alt="" />

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alleen die .ucking "No Access" melding op tetra wordt je een beetje g.il van. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest

Hee, dat waren er 275 tijd voor een biertje of 4 <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/loldev.gif" alt="" />

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Onze Terms of Use en Privacy Policy