Ga naar inhoud


UPC-deal met UEFA


Ome Merde

Aanbevolen berichten

Alle 125 wedstrijden van de UEFA Champions League vanaf 16 september live via digitale televisie van UPC. Elke speelavond een wedstrijd live op Nederland 2, alle andere gelijktijdig live via zeven digitale kanalen.

seizoenkaart kost 'slechts' € 60,-

 

------

 

bron : UPC, nieuws radio 538 <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

 

doe er je voordeel mee,

merDe

deze ruimte is te huur
Link naar reactie
Delen op andere sites


Betalen om voetbal te kijken is toch al passe. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/confused.gif" alt="" />

Zal niet lang stand houden.

 

Groeten Harry

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik weet niet of iedereen inziet wat er nu gebeurt, maar de mensen zijn nu dus aangewezen op UPC voor Champions League, er komt dus nog wel wat live op Ned. 2, maar dat zal ook niet doorgaan als het contract is afgelopen, want UPC zal waarschijnlijk meer bieden dan de NOS, omdat die sterk moeten bezuinigen, als dat gebeurt kunnen dus alleen nog maar de UPC Digital abonnee's Champions Leaugue kijken.. Ik vraag me af of de overheid daar wat aan gaat doen.

Na jaren zonder, ben ik toch weer van plan een schotel aan te schaffen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Is dit een volgende stap naar de ondergang van UPC <img src="/ubbthreads/images/graemlins/anoniem.gif" alt="" /> ze kunnen nu al niet aan hun betalingsverplichtingen voldoen gezien het verlies dat ze nog steeds lijden. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/kweetniet.gif" alt="" />

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dit kan wel degelijk lang standhouden, het is een zeer verstandige zet van UPC.

Het analoge netwerk op de kabel neemt veel bandbreedte, bandbreedte die als er meer digitaal op de kabel komt dus vrijkomt voor andere zaken waar men geld mee kan verdienen. Ook wordt er niet al te gek verdiend aan de analoge kabelabonnees, de prijzen waren historisch gezien redelijk laag en het instandhouden van het netwerk kost meer geld dan gepland.

Nu kan je als bedrijf bij de pakken neer gaan zitten, of andere diensten aanbieden die wel renderend zijn. Je zit echter met het probleem dat de gebruikers wel over zullen moeten stappen, en daar hebben wij behoudende Nederlanders een hekel aan.

UPC heeft het ei van Columbus gevonden, je zorgt ervoor dat je alleen voetbal kan kijken met het digitale abonnement van UPC, analoog via de publieke zenders is over en uit.

UPC slaat dus meerdere vliegen in 1 klap door de kijker met de kloten voor het blok te zetten. Hierbij geholpen door de regering (stokpaardje publieke omroepen VVD) die dusdanig bezuinigd op de publieke omroepen dat de voetbalrechten niet meer te betalen zijn.

 

Ik zou nog even verder kunnen redeneren.

Omdat er geen voetbal meer is te zien op de publieke netten gaat de regering nog eens vrolijk snijden in de budgetten van de publieke omroepen. Het maatschappelijke belang is sinds het wegvallen van het voetbal toch immers minder geworden. Hierdoor is er nog minder geld bij de publieke omroepen beschikbaar waardoor er nog minder kwalitatief hoogwaardige programma's kunnen worden gemaakt en aangeschaft waardoor de geldkraan nog verder kan worden dichtgedraaid en ....................

 

Zo schept uiteindelijk de politiek een self forfilling prophecy waar niemand doorheenkijkt, maar ik dwaal af.

 

Een meesterzet dus van de UPC, goed naar Ome Rupert en Ome Silvio gekeken zeker ?

 

groeten,

Peter.

Niet gehinderd door enige vorm van technische kennis zet ik onbevangen overal mijn schroevendraaier en soldeerbout in.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Naar mijn idee willen de mensen tegenwoordig niet meer betalen voor voetbal. Als er op de publieke onroep nog een wedstrijd uitgezonden wordt, dan zullen ze deze gaan kijken. Gaat het voetballen helemaal achter de decoder dan zal iedereen wel moeten. Zolang UPC niet alle rechten heeft zal het naar mijn mening niet lang stand houden. Tevens vindt ik het heel raar dat een bedrijf waar het niet goed gaat, nog even CANAL + en de voetbalrechten gaat opkopen. Ook lijkt het me sterk dat de regering de publieke omroepen zullen laten "vallen" zodat UPC een monopoly positie zal krijgen. Een beetje vertrouwen heb ik wel in de regering. <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

 

Groeten Harry

Link naar reactie
Delen op andere sites

Lijkt mij wel interessant. mochten ze die via het canaldigitaal/UPC aan gaan bieden via de satellietd an koop ik recht zo een kaart. Is in mijn ogen geen geld om op deze manier zelf te kunnen kiezen welke wedstrijd ik ga kijken. Ik heb mij er al lang bij neer gelegd dat al dit soort diensten betaald zullen moeten gaan worden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ach, dan kijken we toch gewoon CL op een ander betaalpakket... <img src="/ubbthreads/images/graemlins/xyxthumbs.gif" alt="" />

DB500 - Ubox - Maxplus - Topfield

Visiosat draaibaar - Wavefrontier

---------------------------------

Lummel -> Mad (Hu)max -> alweer

Link naar reactie
Delen op andere sites

Alweer doe als het U belieft eens iets meer positief als ik iets van jou lees is het voor meer dan 50% negatief

bvbd Fred

Groeten Fred.

 

AZbox premium , AZbox premium+ , AZbox elite

Dreambox 8000 2maal SAB sky 4800 mini , DVB zelfbouw decoder.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Een aantal jaren geleden heeft de regering bepaalt dat een aantal grote sportevenementen, zoals WK voetbal en olympische spelen voor iedereen toegankelijk moeten zijn.

Ze mogen dus niet achter een decoder verdwijnen. Intussen is de situatie, met alle bezuinigingen, natuurlijk wel wat verandert, maar zover ik weet is dit statement van de regering onveranderd. In hoeverre dit ook voor bv de CL geldt, weet ik niet, maar dr is nog hoop, dat er in ieder geval n aantal wedstrijden ongecodeerd uitgezonden blijven worden.

Daarnaast is er sinds n paar jaar n soort overkill gaande mbt voetbal, mensen kijken nog maar naar bepaalde wedstrijden, bv nationale of internationale toppers.

Dus investeringen worden steeds moeilijker trug te vedienen

Link naar reactie
Delen op andere sites

Sterker nog! Ik heb mijn abo op Canal + opgezegd omdat ik in het weekeinde *alleen* maar voetbal krijg voorgeschoteld. Gewoon absurd dat je op een (ooit) exclusief Filmkanaal gedwongen naar een sport mag gluren die ik absoluut niet wil zien...En dan godbetert niet alleen NL voetbal...Welnee..We rammen er even het hele Europese continent overheen....Gewoon opzouten met dat pleuris voetbal...Ik wil het niet, ik moet het niet en ik betaal er dus ook niet voor! Sport7 wilde ook al niet dus mag ik het zo op 2 kanalen ontvangen....Gewoon wegwezen ermee... Op FilmNet (Nu Canal +) wil ik uitsluitend Films, films, films, films en nog meer films....

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ben ik het mee eens, wel houd ik ontzettend veel van voetbal maar dan moet er een C+ Sport kanaal komen zoals de andere pakketten dit al hebben.

En ook geen tekenfilms in de nachtelijke uren <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smile.gif" alt="" />

 

Geld maakt niet gelukkig maar geluk is onbetaalbaar

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik ben het er niet mee eens. Ik vind dat er juist erg weinig Nederlands Holland Casino Eredivisie voetbal wordt uitgezonden. Slechts 1 of 2 wedstrijden per week. En dan vaak alleen de grote clubs. Ik vind wel dat er teveel buitenlands voetbal is, maarja, dat komt omdat ik daar niet van hou. Dat hou je natuurlijk toch...

 

Canal+ is niet exclusief films. Het is een pluskanaal, dus met programma's dat je niet op andere zenders ziet (eredivisie is er niet op het openbare net). Dus dat je een avond met voetbal krijgt, kan je verwachten met de aanschaf van een abonnement. Daarnaast is er meestal op 1 Canal+ kanaal voetbal, en dan op het andere gewoon een film.

 

Wat ik niet leuk vind, zijn die Franse films. Volgens mij houden Nederlanders daar niet van, maarja, dat denk ik.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet een lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Registreer voor een nieuwe account in onze community. Het is erg gemakkelijk!

Registreer een nieuwe account

Inloggen

Heb je reeds een account? Log hier in.

Nu inloggen
  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...