Ga naar inhoud

Cas Interface


Gast
 Delen

Aanbevolen berichten

Hallo

 

Hoe is het mogelijk dat als je een MM repareerd met de Cas Interface dat het zolang duurt dat de nieuwe patch geladen is in de MM. ( min 2a3 uur )

 

John

Link naar bericht
Delen op andere sites


  • V.I.P.

het forum van de joker?

 

wat is dat dan wel? dat stelletje nietsnutten die een site met andermans kennis vullen? of ken ik die dan nog niet?

 

het zal je toch worst wezen als het ding zijn werk doet...

 

o ja

en plots heeft een joker site het alleenrecht op een apparaat dat enkele hebben ontwikkeld (andere dus) en staat die site bovenaan de lijst van kennisoverdracht... b*llsh*t

 

het cassie is voor een ieder, en komt uit de hobbyhoek...

die hobbyisten die dachten er een bizzness mee te maken <img src="/ubbthreads/images/graemlins/biggthumpdown.gif" alt="" />

dubbel waardeloos dus

sites die het allemaal weten en hobbyisten die plots commercieel worden.

 

je kunt er toch niks anders mee dan herstellen... en hoeveel keer zal het je overkomen dat je CAM hersteld moet worden?

 

chiao

Force DMaster 1122, Force DMaster 1145, DM7000, DM500, DM800, DM7020, DM7020HD, Vu+ DUO, Vu+ SOLO2, Vu+ Ultimo, Vu+ Utimo4K, Vu+ ZERO4K Vu+ ULTIMO4K second hand

Link naar bericht
Delen op andere sites

Tonskidutch,

Ik ben een gewone hobbyist die met hard werken de kost moet verdienen, ik snap niet dat jij op zo,n groffe manier als ERENLID van Sat4ALL zo,n opmerking plaats.

 

Veel succes verder:

 

John

Link naar bericht
Delen op andere sites

Moet je ff wat meer surfen dan zie je vanzelf sites die eerst alleen "info" waren, maar nu ook al je MM willen repareren/modificeren. (uiteraard tegen een lager bedrag dan in April van de commerciele sites). Maar ja gezien de kostprijs van de CAS kan je ook niet meer vragen.

 

@Tonskidutch; Las ook enkele dingen op bepaalde sites waar ik wat vreemd tegenaan keek. Zo blijken enkele hobbyisten ook nog portomonees te hebben.

Link naar bericht
Delen op andere sites

@tonskidutch

 

Ben het gedeeltelijk wel met je eens denk dat de 'kennis' die op het andere forum aanwezig is elders vandaan wordt gehaald. Ook bij een wat moeilijkere vraag krijg men geen of slecht antwoord naar mijn mening !

 

Maar over het alleenrecht ben ik het helemaal met je eens maar ik vind het persoonlijk al heel wat dat ze vertellen wat je daar met die cas kan en dan ook erbij vertellen dat je de mm een klonen naar een MR kan omzetten! Er hoeft maar een slimmerik te zijn die nog wat lege modules in de aktie gooit en de wildgroei aan ci is niet meer te overzien ! Uiteindelijk is het bijna allemaal hetzelfde alleen met ander sw ! En dan kunnen de jokermannen denk ik wel inpakken !

 

Maar misschien kan je de volgende keer je uitspraken iets beter nuanceren, kan me nog herinneren dat er hier in het verleden met andere boards wat onenigheid is geweest en daar is niemand van gediend !

 

(begrijp dat het wel hier en daar wat frustratie bij de ontwikkelaars en hobbiesten onstaat als iemand met een idee oid. commercieel gaat )

Link naar bericht
Delen op andere sites

  • V.I.P.

jullie hebben mijn opmerking verkeerd begrepen denk ik.

 

het ging over een site waar allerlei cammetjes verkocht wordt en die een pseudo forum erop na houdt

de info op dat forum is niet van de verkopers zelf...

 

de cas ontwikkelaars worden op die site niet eens, conform nette en goede gewoontes, vermeld. Het lijkt dus alsof die site de eigenlijke ontwikkelaars zijn en dus ook het aanspreekpunt.

Hetgeen niet het geval is.

 

maar wat mij vooral tegen de borst stoot is dat de support voor wat die site eigenlijk verkoopt beneden de maat is en er daarmee ook heel wat verwarring ontstaat en ongelukjes gebeuren, daar de koper met halve en halfjuiste informatie aan de slag gaat. Daarmee vernielen ze hun cammetjes en kunnen niet op garanties rekenen.

 

denk nu maar aan de updates na 15 juli die toch mateloze ergernis bij de gerbuikers heeft veroorzaakt.

 

cheers

 

 

 

 

Force DMaster 1122, Force DMaster 1145, DM7000, DM500, DM800, DM7020, DM7020HD, Vu+ DUO, Vu+ SOLO2, Vu+ Ultimo, Vu+ Utimo4K, Vu+ ZERO4K Vu+ ULTIMO4K second hand

Link naar bericht
Delen op andere sites

@ Tonskidutch

 

Klopt en dat is ook niet netjes, maar ik heb ook al een keer elders of hier op het board het berichtje gelezen dat er lieden zijn die op deze manier snel geld denken te verdienen. En van het woord support nog nooit gehoord hebben bij intruductie van een cam wordt er beloofd dat de problemen in de volgende software verhopen is. Maar dat is ook denk ik de reden dat er nu zo veel verschillende soorten cammetjes zijn kijk alleen maar eens naar de ice ! Ik denk dat we op den duur ook voor support alleenbij collega hobbiesten kunnen aankloppen!

 

Maar als jij kijkt naar de mogelijkheden van de fw van bv mijn oude pioneer, deze word alleen maar de hobbiesten doorontwikkeld en daar kan denk ik niet zo veel meer aan verbeterd worden. De emu waarmee gewerkt wordt draait daar toch alweer een aardig tijdje erg goed in en die komt nu pas in de CI in de vorm van de matrix reloaded terug ! Dus ik denk dat het gewoon een kwestie van hobbiesten unite is en er dan met z'n allen een hoop plezier aan beleven. Jou opmerkingis eigenlijk hetzelfde als de personen die commercieel deco patchen en adverteren met de mogelijkheden van de emu's. ( heb ik ook geen goed woord voor over !)

 

Link naar bericht
Delen op andere sites

Tonskidutch, Ik stel een vraag ( zie eerste onderwerp ) wat interseert mij nu als hobyist wat mensen denken over andere satboards, veel onderwerpen zijn persoonlijke vetes die via een bulletinboard uitgevochten worden.

Hier hou ik mezelf niet mee bezig, ik hou mezelf alleen bezig met mijn hobby, zoals vele met mij.

Al met al heb ik geen andwoord gekregen op mijn vraag, alleen maar lulkoek.

 

John

Link naar bericht
Delen op andere sites

Citaat:
Al met al heb ik geen andwoord gekregen op mijn vraag, alleen maar lulkoek.


@John49.

Ik ben bang dat je je voor een antwoord op jouw vraag
toch zult moeten wenden tot de echte camspecialisten
zoals cammy of Hobbyman <img src="/ubbthreads/images/graemlins/ooo.gif" alt="" /> <img src="/ubbthreads/images/graemlins/smirk.gif" alt="" />
Met de off topic postings schiet je inderdaad
niet zo veel op <img src="/ubbthreads/images/graemlins/crazy.gif" alt="" />


Met vriendelijke groeten <img src="/ubbthreads/images/graemlins/wink.gif" alt="" />

sattaz

Link naar bericht
Delen op andere sites

  • V.I.P.

uh John49,

 

misschien heb je daar gelijk ...

 

ik reageerde heftig op een woord in je verhaal/vraag waar de jokersite werd genoemd...

 

en gezien mijn eigen ervaringen met die site en soortgelijke sites en de jokerachtige cam die ik toen had ( en met veel verlies weer heb moeten doorverkopen daar ik er niks mee kon )

dit is een deel de pest in hebben over iets wat inderdaad met jou vraag niets te maken heeft. SORRY

 

de jongens van duolabs geven echter informatie na aanleiding van je vraag die je per email direkt aan hen kunt stellen.

misschien helpt je dat verder.

 

cheers

Force DMaster 1122, Force DMaster 1145, DM7000, DM500, DM800, DM7020, DM7020HD, Vu+ DUO, Vu+ SOLO2, Vu+ Ultimo, Vu+ Utimo4K, Vu+ ZERO4K Vu+ ULTIMO4K second hand

Link naar bericht
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.
Opgelet: Je bericht zal moeten worden goedgekeurd door een moderator alvorens het zichtbaar zal worden.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

 Delen

  • Wie is er online   0 leden

    • Er zijn geen geregistreerde gebruikers deze pagina aan het bekijken
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

Lees alvorens je verder gaat onze Gebruiksvoorwaarden en Privacybeleid. We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.